08 / 05 / 2024

kübist park mağaza fiyatları

kübist park mağaza fiyatları

Gül İnşaat 'ın hayata geçirdiği Kübist Park projesinin ticari birimlerinde fiyatlar 300 bin liradan başlıyor. Projede tamamı peşin alıma yüzde 10 indirim yapılıyor...

Gül İnşaat Kübist Park Konutları’nda 300 bin TL’ye mağaza!

Kübist Park projesinin ticari birimleri 300 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projenin teslimatları hemen gerçekleştiriliyor

Bodrum'da kiralık mağaza!

Muğla Kent Hizmetleri İnşaat Turizm Taşımacılık Ticaret İşletmecilik İletişim Sanayi ve Ticaret A.Ş., Bodrum Çarşı'da yer alan mağaza için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu mağaza 181.27 metrekare alana sahip.

ŞOK Marketler’in mağaza sayısı 10 bini geçerken 9 aylık cirosu 40.6 milyar TL'ye ulaştı!

2022 senesinin ilk 9 ayında 894 yeni mağaza açan ŞOK Marketler’in toplam mağaza sayısı 10 bin 141 oldu. ŞOK Marketin 9 aylık cirosu ise 40.6 milyar TL'ye ulaştı.

İzmir İstinye Park'ta hangi mağazalar var? İzmir İstinye Park mağaza listesi!

İzmir İstinye Park 22 Ekimde kapılarını açıyor. Peki İzmir İstinye Park'ta hangi mağazalar var? İzmir İstinye Park mağaza listesi...

Flo, Karaman Park AVM'de mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Flo, Karaman Park AVM'de mağaza açtı.

Kıvanç Tatlıtuğ Bodrum Midtown AVM'de mağaza kiraladı!

Kıvanç Tatlıtuğ, Bodrum’a yatırım yapıyor. Mavi ile yaptığı son reklam anlaşmasının ardından 1 milyon euro kazanan oyuncunun, tasarımcı eşi Başak Dizer için Bodrum Midtown Alışveriş Merkezi’nden mağaza kiraladığı iddia ediliyor.

Birson Mağaza Dekorasyon ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birson Mağaza Dekorasyon ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Volkan Birson ve Oğuz Albayrak tarafından kuruldu.

İlk mağaza unutulur mu?

Boyner'den İpekyol'a, Koton'dan Sarar'a, Penti'den Özdilek'e bugün Türkiye'de perakendede büyük marka olarak anılan tüm şirketlerin ilk yola çıkış ve ilk mağaza hikayeleri derlendi.

Nusret Gökçe, Park Hyatt Maçka’yı satın alıyor!

Ünlü işletmeci Nusret Gökçe, İstanbul Maçka'da yer alan Park Hyatt oteli 50 milyon Euro karşılığında Doğuş Grubu'ndan satın alıyor.

Alara Koçibey Dubai’de mağaza açacak!

‘Three Moms’ markasıyla hedef büyüten iç mimar Alara Koçibey ile yakın dostları modacı Tuvana Büyükçınar ve Emine Kütük Dubai'de mağaza açmaya hazırlanıyor.

NG Kütahya Seramik 2019’da 35 yeni mağaza açacak!

NG Kütahya Seramik, 2019 yılında hedef büyüttü. NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, yeni yılda 35 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

Teknosa Kayseri Park AVM’de mağaza açtı!

Teknoloji perakende şirketi Teknosa, Kayseri Park AVM’de yeni bir mağaza açarak kentteki mağaza sayısını 3’e yükseltti.

Ordu Merkez Karapınar'da 7,2 milyon TL'ye satılık 3 katlı mağaza!

Ordu Merkez Karapınar'da yer alan 3 katlı Showroom-Mağaza 7 milyon 276 bin 468,44 TL bedelle satışa sunuluyor. T.C. Ordu İcra Dairesi tarafından satılacak taşınmazın tamamı Kayahan Otomotiv Gıda Tarım Ürünleri Pazarlama iç ve Dış Tîc. Ltd. Şti.'ne ait.

Mare Mağaza Restaurant Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mare Mağaza Restaurant Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kartal, Murat Yılmaz ve Ahmet Tolga Önem ortaklığında kuruldu. 

kübist park mağaza fiyatları Haberi

kübist park mağaza fiyatları


291 adet daire, 154 adet ticari birim ve 7 adet ofisin yer aldığı  Kübist Park projesi Gül İnşaat tarafından Beylikdüzü’nde hayata geçirildi. Kübist Park projesi 14 bin 500 metrekarelik alan üzerine yayılıyor. 1+1, 2+1, ve 3+1 tipinde dairelerin bulunduğu Kübist Park Evleri projesinde 1+1 daireler 69 ile 75 metrekare arasında, 2+1 daireler 94 ile 148 metrekare arasında tasarlandı. Projedeki, 3+1 daireler ise 195 metrekare alana sahip.

Kübist Park Beylikdüzü projesinde daireler 265 bin lira ile 415 bin lira arasında değişim gösteren fiyatlarla satılıyor. 8 metrekarelik standlardan, 2 bin metrekarelik üniteleri kadar ticari birimlerin mevcut olduğu Kübist Park projesinde bağımsız 154 birim yer alıyor. Projedeki ticari üniteler 300 bin liradan başlayarak satışa sunuluyor.


Peşin alımda indirimin yapıldığı Kübist Park projesinde teslimatlar hemen...