30 / 04 / 2024

Kübra Kaya

Kübra Kaya

Kaya Sistem İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Kübra Kaya tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Ekim'de Şişli, Feriköy Yayla Mahallesi, Ozan Eczacı Sokak'ta kuruldu.

Müstesna İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Müstesna İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mert Dere, Mevsim Özer, Ayşe Kübra Dere ve Davut Cem Deniz ortaklığında kuruldu.

Multi Aydın 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Aydın 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Ankara 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Ankara 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Kapadokya 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Kapadokya 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Çamlık 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Çamlık 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi İstanbul 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi İstanbul 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Otuzbeş 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Otuzbeş 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Erzurum 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Erzurum 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Gordion 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Gordion 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Magnesia 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Magnesia 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Kna İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kna İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kübra Nur Aladağ tarafından kuruldu.

Kvc Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kvc Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Maltepe'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Kıvanç Kaya tarafından kuruldu.

Dignidad Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Dignidad Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Emine Kübra Sarıdaş tarafından kuruldu.

Kübra Kaya Haberi

Kübra Kaya

Kaya Sistem İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Kübra Kaya tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Ekim'de Şişli, Feriköy Yayla Mahallesi, Ozan Eczacı Sokak'ta kuruldu.


Kaya Sistem İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2.Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil...