29 / 04 / 2024

Kübra Özmen

Kübra Özmen

Özmen Proje Danışmanlık ve Mimarlık Anonim Şirketi, Kübra Özmen, Göktuğ Özmen tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta Yenibosna, Merkez Mahallesi, Kavak Sokak'ta kuruldu.

Braın Up Desıgn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Braın Up Desıgn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Taha Emrah Özçelik ve Yunus Emre Genç ortaklığında kuruldu.

Müstesna İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Müstesna İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mert Dere, Mevsim Özer, Ayşe Kübra Dere ve Davut Cem Deniz ortaklığında kuruldu.

Pry İnşaat Danışmanlık Otomotiv Makina Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pry İnşaat Danışmanlık Otomotiv Makina Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Özmen tarafından kuruldu.

Multi Aydın 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Aydın 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Ankara 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Ankara 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Kapadokya 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Kapadokya 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Çamlık 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Çamlık 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi İstanbul 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi İstanbul 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Otuzbeş 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Otuzbeş 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Erzurum 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Erzurum 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Gordion 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Gordion 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Magnesia 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Magnesia 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Kna İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kna İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kübra Nur Aladağ tarafından kuruldu.

Kübra Özmen Haberi

Kübra Özmen

Özmen Proje Danışmanlık ve Mimarlık Anonim Şirketi, Kübra Özmen, Göktuğ Özmen tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta kuruldu. 


Özmen Proje Danışmanlık ve Mimarlık Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü mimarlık hizmetleri vermek şehir ve imar planları hazırlamak uygulamalarını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Özmen Proje Danışmanlık ve Mimarlık Anonim Şirketi adres:

MERKEZ MAHALLESİ, KAVAK SOKAK.NO.11 K.7 D.33...