03 / 05 / 2024

küçük ev aletlerinin ithalatına ek ücret

küçük ev aletlerinin ithalatına ek ücret

Küçük elektrikli ev aletlerinde yerli üreticilerin, ithalattan zarar gördükleri gerekçesiyle yaptıkları başvuru sonucunda alınan korunma önlemleri çerçevesinde, ithalatta ek mali yükümlülük getirilirken, bu önlemden gelişmekte olan ülkeler muaf tutuldu...

Schafer küçük ev aletlerinde yüzde 20 indirim fırsatı! 1 Mayıs 2023 fiyat listesi…

Küçük ev aletlerinin sevilen markası Schafer’dan yüzde 20 indirim fırsatı. İndirime giren ürünler arasında elektrikli süpürge, tost makinesi ve sıcak hava fritözleri bulunuyor. Peki, Schafer Fit Fry XL Sıcak Hava Fritözü ne kadar oldu? 

Sunny küçük ev aletlerinde uygun fiyatlar... İşte 2 Aralık 2022 fiyat listesi..

Sunny küçük ev aletlerinin fiyatları ne kadar?  İşte Sunny küçük ev aletleri 2 Aralık 2022 fiyat listesi..

Beko küçük ev aletlerinde indirimli fiyatlar! Bakmadan almayın! İşte 1 Kasım 2022 fiyat listesi…

Küçük ev aletleri her daim her evin ihtiyacı olmaya devam ediyor. Şimdi Beko’da indirimli fiyata satışta! Peki, Beko küçük ev aletlerinin fiyatları ne kadar? İşte 1 Kasım 2022 fiyat listesi…

Altus küçük ev aletlerinde indirim! Bakmadan almayın! İşte 30 Ekim 2022 fiyat listesi…

Altus küçük ev aletleri indirimli fiyata satışa çıktı. Peki, Altus küçük ev aletlerinin fiyatları ne kadar? İşte 30 Ekim 2022 fiyat listesi…

Sunny küçük ev aletlerinde uygun fiyatlar... İşte 30 Ekim 2022 fiyat listesi..

Sunny küçük ev aletlerinin fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Migros'tan elektrikli küçük ev aletlerine yüzde 25 indirim! 21 Ekim 2022 fiyat listesi...

Migros müjdeyi verdi! Migros, elektrikli küçük ev aletlerine yüzde 25 indirim uyguladı. Peki, Migros'ta indirim yapılan elektrikli küçük ev aletlerinin fiyatları ne kadar? İşte 21 Ekim 2022 fiyat listesi...

Küçük ev aletleri lüks olmaktan çıkmalı!

Zücaciyeciler Derneği (Zücder) Başkanı Ömer Ertuğrul Erdoğan, zücaciye, ev ve mutfak eşyaları sektörünün, yüksek KDV oranları ve ÖTV'den etkilendiğini söyledi. Erdoğan, küçük elektrikli ev aletlerinin çağımızda 'lüks' eşya sınıfında sayılmaması gerektiğini söyledi.

Inistanbul Gala Topkapı satılık ev!

Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde inşa edilen projede 3 bin 565 adet daire bulunuyor. Inistanbul Gala Topkapı satılık ev tipleri 1+1'den 4+1' e kadar tasarlandı.

Tuzla Lokum Rezidans satılık ev!

Toplam 722 adet daireden meydana gelen projede daire büyüklükleri 64.91 metrekareden başlıyor. Tuzla Lokum Rezidans satılık ev tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

Yeni Yüzyıl Konutları satılık ev!

Yeni Yüzyıl Konutları satılık ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları 192 adet konuttan meydana geliyor.

Folkart Life Bornova satılık ev fiyatları!

Folkart Life Bornova satılık ev fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Folkart Yapı Folkart Life Bornova Evleri 828 adet konuttan meydana geliyor.

Ankara İncek Loft satılık ev!

Toplam 1.199 adet daireden meydana gelen proje Akfen İnşaat imzası taşıyor. Ankara İncek Loft satılık ev tipleri 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

DKY Kartal satılık ev!

DKY Kartal satılık ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. DKY Kartal projesi DKY İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası 'nda inşa ediliyor.

küçük ev aletlerinin ithalatına ek ücret Haberi

küçük ev aletlerinin ithalatına ek ücret


Küçük elektrikli ev aletlerinde yerli üreticilerin, ithalattan zarar gördükleri gerekçesiyle yaptıkları başvuru sonucunda alınan korunma önlemleri çerçevesinde, ithalatta ek mali yükümlülük getirilirken, bu önlemden gelişmekte olan ülkeler muaf tutuldu.


Resmi Gazete’de yayınlanan Bakanlar Kurulu Kararı’na göre, bazı küçük elektrikli ev aletlerinin ithalatında uygulanan korunma önlemlerinin süresi iki dönem halinde olmak üzere iki yıl uzatıldı.


8508-8509 ve 8516 GTİP’li ürünlerde muafiyet sınırının altında ithal edilenler için birinci dönemde adet başına 3-5 dolar arasında ek mali yükümlülük alınacak. İkinci dönemde yani 1 Kasım 2014 tarihinden sonra ise 2.5-4.5 dolar arasında ek mali yükümlülük tahsil edilecek.


Muafiyet sınırı sütununda gösterilen bedelin altında değere sahip olan ürünlerden diğer sütunlardaki ek mali yükümlülük tahsil edilecek


                         ...