02 / 05 / 2024

küçük ev dekorasyon önerleri

küçük ev dekorasyon önerleri

Polonyalı tasarımcı Szymon Hanczar, büyük evlere inat sadece 1 odadan oluşan dairesini mükemmel bir eve dönüştürdü. Tasarımcı 13 metrekare olan 'eve' mutfak, banyo, yatak odası ve çalışma odası sığdırmayı başardı.

By Şahin Mimarlık Ev Tekstili İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Şahin Mimarlık Ev Tekstili İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Caner Şahin, Şenol Şahin ve Özbek Şahin ortaklığında kuruldu. 

Bornova İzmir Folkart Life satılık ev!

Toplam 828 adet daireden meydana gelen projede daireler 25 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Bornova İzmir Folkart Life satılık ev tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

Aydos Country Sinpaş satılık ev!

Toplam 900 adet daireden meydana gelen proje 50 dönüm alan üzerinde yükseliyor. Aydos Country Sinpaş satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandı.

Manzara Adalar Yakacık satılık ev!

Peşinatta yüzde 10 indirim sağlanan proje Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. Manzara Adalar Yakacık satılık ev tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

Bodrum Elysium Miramar satılık ev!

Ofton İnşaat imzası taşıyan projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Proje 22 blok halinde inşa ediliyor.Bodrum Elysium Miramar satılık ev büyüklükleri 192 metrekare olarak dizayn edildi.

Manzara Adalar satılık ev!

D-100 karayoluna 4 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje toplam 975 adet daireden meydana geliyor. Manzara Adalar satılık ev tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

Folkart Yapı Folkart Life Bornova satılık ev!

Folkart Yapı Folkart Life Bornova satılık ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Folkart Yapı Folkart Life Bornova projesi İzmir’de inşa ediliyor.

Tema İstanbul Halkalı satılık ev!

Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur imzası ile inşa edilen projede 3 bin 531 adet daire yer alıyor. Tema İstanbul Halkalı satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

Kartal Manzara Adalar satılık ev!

İstanbul'un Kartal ilçesine bağlı Yakacık bölgesinde yükselen projede 975 adet daire bulunuyor. Kartal Manzara Adalar satılık ev tipleri 1+0'dan 5+1' e kadar farklı seçenekte tasarlandı.

Folkart Life Bornova satılık ev!

Folkart Life Bornova satılık ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Folkart Yapı Folkart Life Bornova projesi 828 adet konuttan meydana geliyor.

Bornova Folkart Life satılık ev!

Adnan Menderes Havalimanı'na yakın bir bölgede hayata geçirilen projede toplam 828 adet daire bulunuyor. Bornova Folkart Life satılık ev tipleri 1+0'dan 4+1' e kadar farklılık göstererek tasarlandı.

Inİstanbul İş GYO Nef satılık ev!

Toplam 411 bin 941 metrekare inşaat alanından meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. Inİstanbul İş GYO Nef satılık ev teslimleri 2018 yılı 2. yarısında yapılacak.

Folkart Yapı Folkart Life Bornova projesi satılık ev!

Folkart Yapı Folkart Life Bornova projesi satılık ev fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Folkart Life Bornova projesi 25 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

küçük ev dekorasyon önerleri Haberi

küçük ev dekorasyon önerleri

Polonyalı tasarımcı Szymon Hanczar, büyük evlere inat sadece 1 odadan oluşan dairesini mükemmel bir eve dönüştürdü.


Hanczar, sadece 13 metrekare olan 'eve' mutfak, banyo, yatak odası ve çalışma odası sığdırmayı başardı.


Yaşadığı evin fotoğraflarını kişisel sayfasında paylaşan Hanczar'a binlerce beğeni geldi.


İşte o küçük ama 'dev' evin fotoğrafları...