15 / 05 / 2024

küçük otel müşterisi

küçük otel müşterisi

Yeni kurulan Küçük Oteller Derneği'nin Yönetim Kurulu Üyesi Yasemin Tutal, küçük otellerin müşterilerinin daha sadık olduğunu söyledi...

Bir banka herkese 2 bin TL vereceğini açıkladı. Dünyanın her yerinden müşterisi var. Müşterileri şaşkına döndü

Türkiye'nin önemli bankaları arasında yer alan Akbank, müşterilerine yönelik 2 bin TL vereceğini açıkladı. Dünyanın her yerinden müşterisi olan bankanın müşterileri şaşkına döndü. İşte ayrıntılar...

Recai Çakır, Mısır'da 100 milyon dolarlık otel kuracak!

Turizmci Recai Çakır, detoks otel konseptini yurt dışına taşımaya hazırlanıyor. Mısır'da 100 milyon dolarlık otel kuracak Çakır, yurt dışında birçok proje hayata geçirmek için çalışmalara başladı.  

İzmir'deki Gölcük Otel ve Lokanta'nın kiralama ihalesi 1 Kasım'da!

Ödemiş Belediyesi tarafından Gölcük Otel ve Lokanta bir bütün halinde turistik tesis olarak düzenlenmesi ve işletilmesi amacıyla ihale ediliyor..

Bursa Büyük Otel yönetiminden yıkım açıklaması!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin Bursa Büyük Otel yıkılacak demesinin üzerine Büyük Otel yönetiminden açıklama geldi.

Yalova Termal Çamlık Otel yeniden açılacak mı?

Yalova’nın bir dönem en lüks oteli olarak bilinen 101 odalı Termal Çamlık Otel senelerdir atıl vaziyette duruyor. Otelin onarılıp yeniden hizmete açılması için bakanlık 10 milyon lira ödenek çıkardı.

Altınköy Açık Hava Müzesi'ne köy evi konseptli 5 otel!

Altınköy Açık Hava Müzesi ile 100 yıl öncesinin köy hayatını Ankara’ya taşıyan Altındağ Belediyesi, köy evi konseptindeki 5 butik otel ve bir kına konağının inşaatını tamamlanmak üzere.

Ankara Altınköy Açık Hava Müzesi'ne 5 butik otel!

Altınköy Açık Hava Müzesi ile 100 yıl öncesinin köy hayatını Ankara’ya taşıyan Altındağ Belediyesi, 650 dönüm büyüklüğündeki açık hava müzesine yeni unsurlar ekliyor.

Samsun Büyük Otel'in balo salonu restore edilecek!

Samsun Büyük Otel’in yıkımından geriye kalan balo salonunun restore edilerek, halkın kullanabileceği çok amaçlı salon olarak kullanılması planlanıyor.

1945 yılında Çırağan Sarayı yazlık otel yapılacak!

1945 yılında İstanbul Belediyesi, mülkiyeti Maliye Bakanlığı'nda olan harap haldeki Çırağan Sarayı'nı devralmak için harekete geçmiş. Belediye, sarayı yazı Boğaziçi'nde geçirmek isteyen turistler için yazlık otel haline getirecekmiş.

Amasya İl Özel İdaresi'nden 15.2 milyon TL'ye satılık otel!

Amasya Merkez İlçesi'nin Helkıs Mahallesi'ndeki 15 milyon 273 bin 768,50 TL'ye satılık otel ve müştemilatı ihalesi Amasya İl Özel İdaresi Müdürlüğü tarafından 17 Şubat'ta yapılacak. Detaylar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı...

İzmit'teki SEKA Kâğıt Fabrikası Avrupa'nın en büyük kâğıt müzesi olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yaklaşık 1,5 yıldır devam eden restore çalışmalarının tamamlanmasının ardından Türkiye 'nin ilk, Avrupa'nın da en büyük kâğıt müzesi olarak hizmete girecek.

Trakya'da 8 bin yıllık tarım kalıntıları bulundu!

Trakya'da 8 bin yıllık tarım kalıntıları bulundu. Kırklareli'nde 21 yıldır devam eden Aşağıpınar arkeolojik kazılarında, 8 bin yıl önce bölgede yaşayan çiftçilere ait yerleşim yerleri gün yüzüne çıkarıldı.

Kiracı bakım onarım yapmakla yükümlü müdür?

Kiracının kira bedelini zamanında ödeme borcu, özenle kullanma ve komşulara saygı gösterme borcu, temizlik ve bakım giderlerini ödeme borcu gibi sorumluluklar bulunuyor. Peki, kiracı bakım onarım yapmakla yükümlü müdür?

küçük otel müşterisi Haberi

küçük otel müşterisi
Türkiye'de yıldızlı oteller sınıflandırılmasından ayrı değerlendirilen 350'ye yakın küçük otel yer alıyor. Küçük oteller adına yeni kurulan Küçük Oteller Derneği'nin Yönetim Kurulu Üyesi Yasemin Tural, küçük otellere gelen müşterilerin aynı mekanda farklı zamanlarda ortalama 3-4 kez kaldığını , diğer otellerle kıyaslandığında daha sadık bir müşteri profiline sahip olunduğunu...