05 / 05 / 2024

küçük oteller ödülleri

küçük oteller ödülleri

TripAdvisor 2015’de, ‘en iyi oteller’ ve ‘en iyi hizmet’ ödüllerini, küçük oteller domine etti. Dünyanın en popüler gezgin sitelerinden TripAdvisor, 2015 yılının çeşitli kategorilerdeki ilk 25’e giren otelleri açıkladı.

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri sahiplerini buldu!

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in katıldığı sahiplerini buldu...

TürkSMD 14’üncü Mimarlık Ödülleri sahiplerini buluyor!

Türk mimarlığının Oscarı sayılan TürkSMD 14’üncü Mimarlık Ödülleri, 5 Ekim 2021 tarihinde sahiplerini buluyor. 

Marmaris'te küçük oteller konut oluyor!

Pandemi ile birlikte izole yaşam sürmek isteyen vatandaşlar özellikle Marmaris'te konut kiralamaya başladı. Konutlara artan bu talep sonrasında bölgedeki küçük oteller yıkılarak konuta dönüştürülmeye başladı. 

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri için başvurular başladı!

Türk Serbest Mimarlar Derneği (TürkSMD) tarafından iki yılda bir yapılan Mimarlık Ödülleri yarışması için başvurular başladı. Yarışma için son başvuru tarihi 23 Ekim olarak belirlendi. 

Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri yarışmasının 26'ncısı düzenleniyor!

Mimarlar ve İç Mimarlar gelecek vaat eden fikirlerini yapı kataloğu Mimarlık Ödülleri'nde ortaya koyuyor. Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri yarışmasının 2020 teması taşınabilir Yaşam Birimleri olarak belirlendi.

TürkSMD 13. Mimarlık Ödülleri sahiplerini buldu!

TürkSMD 13. Mimarlık Ödülleri Töreni, mimarlık ve yapı sektörünün paydaşlarının geniş katılımıyla 16 Şubat 2019 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde düzenlendi...

TürkSMD 13. Mimarlık Ödülleri 16 Şubat'ta sahiplerini bulacak!

Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin iki senede bir verdiği 13. Mimarlık Ödülleri bu sene 16 Şubat 2019 tarihinde sahiplerini buluyor...

TSMD 13. Mimarlık Ödülleri adaylarını bekliyor!

Türk Serbest Mimarlar Derneği tarafından iki yılda bir TSMD Mimarlık Ödülleri adaylarını bekliyor. Sın başvuru tarihi 6 Temmuz 2018...

3. Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri verildi!

Kepez Belediyesi ile Mimarlar Odası Antalya Şubesi koordinatörlüğünde gerçekleştirilen 3. Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri verildi.

TSMD Mimarlık Merkezi’nde Mimarlık Ödülleri konuşuldu!

TSMD tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisinin sonuncusu, “Mimarlık Ödülleri / Amaç, Yöntem ve Sonuç” teması ile 23 Mart 2017 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapıldı.

THBB 2016 Mimarlık Ödülleri Töreni 4 Ocak'ta!

1988 yılından bu yana, kuruluş amacı doğrultusunda betonun doğru ve yerinde kullanımını özendiren Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), malzeme seçimi ve mimari üretim sürecinde yaşanılır çevreler ile estetik yapı örneklerini ödüllendirmek amacıyla bu yıl THBB Mimarlık Ödülleri’nin dördüncüsünü düzenl

THBB Mimarlık Ödülleri için son başvuru 3 Ekim'de!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), 4 yılda bir verilen THBB Mimarlık Ödülleri’ni bu yıl Arkitera Mimarlık Merkezi desteğiyle düzenliyor. THBB 2016 Mimarlık Ödülleri, geçmiş yıllardan farklı olarak 3 aşamalı bir değerlendirme süreci sonucunda sahibini bulacak.

Türkiye Hazır Beton Birliği Mimarlık Ödülleri başvuruları başladı!

2004 yılında verilmeye başlanan ve 4. kez sahiplerini bulacak olan Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Mimarlık Ödülleri bu yıl Arkitera Mimarlık Merkezi desteği ile düzenleniyor.

küçük oteller ödülleri Haberi

küçük oteller ödülleri

TripAdvisor 2015’de, ‘en iyi oteller’ ve ‘en iyi hizmet’ ödüllerini, küçük oteller domine etti. Dünyanın en popüler gezgin sitelerinden TripAdvisor, 2015 yılının çeşitli kategorilerdeki ilk 25’e giren otelleri açıkladı. ‘En iyi otel’, ‘en iyi hizmet’, ‘lüks’, ‘romantizm’ gibi 8 farklı kategoride, ülkemiz ve dünya çapında en iyilerini seçti. Tüm listelere, küçük oteller damgasını vurdu.

Misafir memnuniyetini küçük oteller sağlıyor

Küçük Oteller Derneği Başkanı Ömer Faruk Boyacı, 2015 TripAdvisor En İyiler Ödüllerine ilişkin şunları söyledi:

“Bilgi toplumunun otel tipi olan küçük otellerin giderek daha görünür, daha başarılı ve daha tercih edilir oluşu kaçınılmaz bir gerçek. Tüm dünyada trendler, bu yöne doğru gidiyor ve TripAdvisor gibi dünya çapında tüm gezginlerin kullandığı bir sitenin ödül listeleri de bu sonucu destekliyor. Örneğin, ‘en iyi hizmet’ kategorisine...