28 / 04 / 2024

küçük siteler

küçük siteler

Konut sektöründe, yakın konumda yer alan projelerde fiyat farkı açılıyor. Rezidanslar, büyük projeler ve küçük siteler arasındaki fiyat farkı bazı yerlerde yüzde 100' ü buluyor...

İstanbul'da bazı sitelerde aidatlar kiraları geçti! Siteler kötü yönetiliyor...

İstanbul'da bazı konut sitelerinde aidatlar resmen kiraları geçti. Bazı sitelerde aidatlar 3 bin lirayı aşarken üstelik çoğu site sakinleri de kötü yönetimden şikayetçi. Tebernüş Kireçci sosyal medya hesabından konut site aidatlarıyla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

Herkesi ilgilendiriyor! Deprem bağışını fırsat bilen dolandırıcılık amaçlı siteler belli oldu!

Türkiye'nin birçok yerinden depremzedeler için yardım eli uzansa da bunu fırsat bilen dolandırıcılar nedeniyle depremzedelere zarar veriliyor. Peki deprem bağışını fırsat bilen dolandırıcılık amaçlı siteler hangileri? İşte detaylar…

Kuşadası'ndaki imar planı değişikliğine Belediye ve Mimarlar Odası'ndan tepki!

Kuşadası'nda yazlık siteler arasında kalan 22 dönümlük tek yeşil alanın imarı, Özelleştirme İdaresi tarafından “Turizm, ticaret, konut alanı” yapıldı. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ve Mimarlar Odası Başkanı Ümit Acar imar değişikliğine itiraz edeceklerini belirtti.

Uzun vadeli, düşük faizli kredilerle siteler iyileştiriliyor!

Siteler'de esnaf ziyaretinde bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ''Biz daha sağlıklı alanlarda üretim yapabilsinler diye uzun vadeli, düşük faizli krediler vererek Siteler'imizi iyileştiriyoruz'' diye konuştu.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifa etti!

Kaplıkaya Hacıvat Deresi Islahı ve Bağlaraltı Siteler Köprüsü'nün açılış törenine katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe girevinden istifa ettiğini duyurdu.

Bursa Kaplıkaya Köprüsü gün sayıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Yıldırım'da projelendirilen Kaplıkaya Köprüsü, Siteler ve Bağlaraltı mahalleleri birbirine bağlayarak yıllardır konuşulan bir hizmeti daha bölgeye kazandırıyor.

Ankara Siteler’in küllerinden yeniden doğacak!

Altyapı sıkıntıları nedeniyle Türk mobilya sektöründeki değerini kaybeden, Ankara Siteler’in küllerinden yeniden doğmasını sağlayacak formül, Başkent iş dünyasını da heyecanlandırdı.

Altındağ Seğmenler Çarşısı'ndaki 6 dükkan yıkıldı!

Altındağ Belediyesi, yıkım çalışmalarına Siteler Bölgesi’nde devam etti. Mahkeme kararıyla Seğmenler Çarşısı’nda daha önce 3 dükkânın yıkımını gerçekleştiren Altındağ Belediyesi, çalışmalarını yine bu noktada sürdürdü. Bölgede, 6 iş yeri daha yıkımlardan nasibini aldı.

Gökçek'in teleferiği iptal edildi!

Ankara Büyükkşehir Belediyesinin Siteler Karapürçek hattı teleferik projesi ana imar planı yokken hayata geçirilmek istendiği gerekçesiyle mahkeme tarafından iptal edildi. Gökçek'in teleferiği iptal edildi.

Ankara'da önlem alınmadan yıkılan bina işyerlerinin üzerine devrildi!

Ankara Siteler Altınay Caddesi üzerinde kullanılmayan boş bir binanın yıkımı esnasında göçük meydana geldi. Önlem alınmadan yapılan yıkım sırasında bina işyerlerinin üzerine yıkıldı. İşyerleri kullanılamaz hale geldi...

Ankara'da göçük!

Başkent Ankara 'da Siteler Altınay Caddesi üzerinde, kullanılmayan boş bir binanın yıkımı esnasında göçük meydana geldi. Meydana gelen göçükte 4 iş yeri kullanılamaz hale geldi.

Boğaziçi Yönetim Aralık ayı siteler toplantısı Beylikdüzü'nde gerçekleşti!

Her ay sitelerin mali ve de idari konularının masaya yatırıldığı aylık olağan site müdürler toplantısı bu ay Beylikdüzü'nde yer alan Aktel Residence' ın ev sahipliğinde gerçekleşti...

NBK Mimarlık Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NBK Mimarlık Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nuri Baturalp Kayra tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım'da Bahçelievler, Yenibosna Merkez Mahallesi, Siteler Caddesi'nde kuruldu

küçük siteler Haberi

küçük siteler

Konut sektöründe, yakın konumda yer alan projelerde fiyat farkı açılıyor. Rezidanslar, büyük projeler ve küçük siteler arasındaki fiyat farkı bazı yerlerde % 100'ü buluyor Merkezde fark açılıyor Gayrimenkul sektöründe, özellikle konut projelerinde büyük fiyat farklılıkları görülmeye başlandı. Aynı semtte, hatta aynı cadde üzerinde yer alan binalarda ciddi fiyat farkları oluşuyor. Fiyat dengesizliği İstanbul genelinde birçok ilçe ve semtte görülürken, Zeytinburnu, Kadıköy, Maslak, Ataşehir ve merkezi yerlerde bu dengesizlik daha fazla göze çarpıyor. 


Bir yanda yeni inşa edilen apartman ve küçük konut siteleri, diğer yanda ise büyük çaplı konut projelerinin inşa edilmesi, satış fiyatları arasındaki farklılığın zaman zaman yüzde 100'e ulaşmasına neden oluyor. Söz konusu fiyat dengesizliğinin en büyük sebebi ise projelerin müteahhit, konsept, marka bilinirliliği gibi farklılıklarından doğan etkenler oluyor. 


Prim...