18 / 05 / 2024

küçük yatak odası çözümleri

küçük yatak odası çözümleri

Aslandağ Group markalarından Artella Ahşap Kapı Sistemleri’nin sunduğu beyaz renkli lake kapıların yanı sıra duvar içi sürme ve katlamalı kapılarla günün trendlerini yakalarken, evinizin daha büyük görünmesini de sağlayabilirsiniz.

Jeff Bezos'un ardından Mark Zuckerberg de 100 milyon dolarlık sığınak inşa ediyor!

Meta'nın kurucusu Mark Zuckerberg, Hawaii'de bir adada 100 milyon dolarlık sığınak yaptırıyor. Söz konusu bu sığınakta 30 yatak odası ve banyo bulunacağı bildirilirken, sığınağın 5 bin metrekare olacağı kaydedildi.

Bellona’da yatak odası takımı 24 bin 90 TL yatak 3 bin 924 TL koltuk takımı 21 bin 795 TL İşte 9 Ocak fiyat listesi…

Bellona’da yatak odası takımı 24 bin 90 TL yatak 3 bin 924 TL koltuk takımı 21 bin 795 TL İşte 9 Ocak fiyat listesi…

English Home'da yatak odası ürünlerinde her şey yarı yarıya indirimli! İşte 03 Ekim 2022 fiyat listesi

Kışa English Home fırsatlarıyla hazırlanın. Yatak odası ürünleride yüzde 50 indirim kampanyası başlatan English Home bir tıkla evinizde. İşte indirimli fiyat listesi

Madame Coco'dan yatak örtülerinde yüzde 50 indirim fırsatı! İşte 22 Eylül 2022 Madame Coco fiyat listesi

Evindeki şık dekorasyondan taviz vermeyen kadınların adresi Madame Coco yatar örtülerinde yüzde 50 indirim kampanyası başlattı. Yüzde yüz pamuktan üretilen birbirinden şık yatak örtüleri için vakit kaybetmeyin. İşte Madame Coco fiyat listesi

Zonguldak'ta heyelan sonucu bir evin duvarı yıkıldı! 

Zonguldak'ta yaşanan heyelanda bir evin yatak odası ve mutfak duvarı yıkıldı.

Kocaeli'ye yeni muhtarlık binası inşa edildi!

Çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mesruriye Muhtarlık Binası ve Köy Odası için malzeme yardımı yaptı.

Prens Harry ile Meghan Markle 18 milyon dolarlık bu evde yaşıyor!

Prens Harry ile Meghan Los Angeles'ta 18 milyon dolarlık saray benzeri bir malikanede yaşıyor. 8 tane yatak odası ve 12 tane banyosu bulunan saray yavrusunun Hollywood'un en zengin ve ünlü oyuncu ve yapımcılarından Tyler Perry'ye ait olduğu öğrenildi.

Britney Spears, Beverly Hills’teki malikanesini 7,5 milyon dolara satıyor!

Britney Spears, Beverly Hills’teki malikanesini, 7.5 milyon dolardan satışa çıkardı. Malikanede . Evde, altı yatak odası, yedi banyo, büyük bir bahçe, garaj, mahzen, sinema ve oyun odalarının yanı sıra bir de havuz bulunuyor...

Emlak ilanı sitesinde cinsel ilişki şoku!

Amerika Birleşik Devletleri'nde 399 bin dolarlık ev ilanına bakanlar, fotoğraflar arasında emlakçının yatak odasında çekilen utanç verici bir kareyi gördü...

İzmit'te belediye müzesine yatak odası yapıldığı iddiası!

İzmit Belediyesi tarafından restore edilen ve belediye müzesi tabelası asılan tarihi Yeşil Konak’ta cihannüma katının yatak odası yapıldığı iddia ediliyor. AKP’li eski başkan Nevzat Doğan tarafından kullanıldığı iddia edilen odanın ziyarete kapalı olduğu, kilit altında tutulduğu görüldü. 

Kim Kardashian yatak odasına düzenek kurdu!

Gösteri dünyasının her attığı adımı olay haline gelen Kim Kardashian, yine hayranlarını şaşırttı. Kardashian, malikanesinin yatak odasına ilginç bir düzenek kurdu.

İngiltere'deki kilise ev 400 bin sterline satılıyor!

İngiltere'nin Lincolnshire bölgesinde Cold Hanwort Köyü'nde bulunan kilise ev 400 bin sterline satışa çıkarıldı. Kilise evin 3 yatak odası, 2 banyosu bulunuyor. 

Kim Kardashian'ın salondan büyük giyinme odası!

Dünyaca ünlü yıldız Kim Kardashian'ın birçok kişinin evinin salonundan bile geniş olan giyinme odasının önünde verdiği pozları herkesi kıskandırıyor.

küçük yatak odası çözümleri Haberi

küçük yatak odası çözümleri

Metropol yaşamı, sosyal yapıyı da değiştiriyor. Bunu da en çok konut projelerinde gözlemleyebiliyoruz. Bekar nüfusun artması, küçülen aile yapısı, üniversiteli sayısının artması ve kentsel dönüşüm projeleriyle birlikte 3+1, 4+1 gibi geleneksel ailelere hitap eden daire tiplerinin yerini 0+1, 1+1 ve 2+1 tipi daireler almaya başladı. Keza metrekareler de küçülürken, mekanı iç karartıcı olmaktan kurtaracak fonksiyonel çözümlere ihtiyaç var. Metrekaresi küçük alanları daha büyük gösterebilmek için evin dekorasyonu kadar duvarında, zemininde, karosunda ve kapısında da model ve renk seçimleri önemli hale geliyor. Özellikle kapı tercihleriyle hem yerden tasarruf sağlayabilmek hem de alanı olduğunda daha büyük gösterebilmek mümkün. Bağdat Caddesi’ndeki kentsel dönüşüm projelerinin yüzde 60’ında kullanılan Artella Ahşap Kapı Sistemleri’ni sunan Aslandağ Aslandağ Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Aslandağ, kentsel dönüşümle...