01 / 05 / 2024

Küçükbay Grupun CEOsu Ahmet Küçükbay

Küçükbay Grupun CEOsu Ahmet Küçükbay

Bayraklı'da İzmir'in en yüksek binasını inşa etmeyi planlayan kişi olarak tanınan Küçükbay Grup'un CEO'su Ahmet Küçükbay kimdir? Ahmet Küçükbay bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Ahmet Küçükbay biyografi...

Gökbay Mimarlık İnşaat Gıda Turizm Medikal Anonim Şirketi kuruldu!

Gökbay Mimarlık İnşaat Gıda Turizm Medikal Anonim Şirketi Küçükçekmece'de Hasan Küçükgüzel tarafından kuruldu.

İzmir'deki FETÖ'ye finansal destek dava duruşması yapıldı!

İzmir 13. Ağır Ceza Mahkemesinde gerçekleştirilen duruşmaya, tutuklu sanıklar Küçükbay, Kavuk ve Sipahi, tutuksuz yargılanan Metehan Kavuk ile avukatları katıldı.

Küçükbay Grubu’nun İzmir'deki arazisi mecliste konu oldu!

CHP İzmir Milletvekili Ahmet Tuncay Özkan, Sahibi FETÖ/PDY soruşturmasında tutuklu bulunan bir firmaya İzmir'de bir fabrika arazisi için 2014 yılı Nisan ayında imar izni verildiğine dair iddialara ilişkin soru önergesi hazırladı..

İzmir'de 57 şirkete kayyum atandı!

İzmir'de, yöneticileri FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan, aralarında Kavuklar ve Küçükbay grubunun da bulunduğu 57 şirkete ve bağlı şubelerine kayyum atandı.

Kavuklar ve Küçükbay Grup için flaş karar!

İZMİR’de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında sahipleri tutuklanan Kavuklar Grup ile Küçükbay Şirketler Grubu’na TMSF tarafından atanan kayyum heyetinde bulunan Avukat Gedikoğlu, şirketlerin duran ticaretini aktif hale getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Küçükbay ve Kavuklar Holding'e kayyum atandı!

İzmir Sulh Ceza Hakimliği, bünyesinde Orkide yağlarının da aralarında bulunduğu Küçükbay Şirketler Grubu ile Kavuklar Holding'e kayyum tayin edilmesine karar verdi.

Maltepe Fındıkbayır Tepesi, SİT alanı alanı ilan edildi!

İstanbul Maltepe antik kalıntılara rastlanan Fındıkbayır Tepesi’nin tamamı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından SİT alanı olarak kabul edildi.

Maltepe Başıbüyük'te kazı çalışmaları başlıyor!

Maltepe Başıbüyük Mahallesi’ndeki Tarihi Fındıkbayır Tepesi’nin korunup yaşatılabilmesi için İstanbul 5 Nolu Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü, Arkeoloji Müzeleri Müdürlüğü ve Maltepe Belediyesi 33 hektarlık alanda ortak çalışma yürütecek.

Ahmet Küçükbay F Tipi cezaevine gönderildi!

FETÖ'ye finans desteği sağladığı öne sürülen Kavuklar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk'un ardından, işadamları Ahmet Küçükbay ve Kamil Karakaş da F Tipi cezaevine gönderildi.

Ahmet Küçükbay ve Metehan Kavuk hakkında yeniden yakalama kararı!

İzmir'de FETÖ soruşturması kapsamında haklarında yakalama kararı verilen 7 işadamından 4’ü sırra kadem bastı. Polis her yerde Metehan Kavuk, Kamil Karakaş, Hami Çatalyürek ve Ruhi Ünalan’ı arıyor.

tapu.com yıllık değerlendirme basın toplantısı 30 Eylül'de!

Türkiye’nin ilk ve tek gayrimenkul açık artırma pazaryeri tapu.com, birinci yaşını tamamladı. tapu.com’un Kurucu & CEOsu Emre Erşahin’in ev sahipliğinde düzenlenecek toplantı 30 Eylül 2016 Cuma günü saat 10.00’da gerçekleşecek.

Ahmet Küçükbay ve Metehan Kavuk'un serbest bırakılmasına itiraz!

Aralarında Küçükbay Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay ve Abdullah Kavuk'un oğlu Metehan Kavuk'un da bulunduğu 7 zanlının adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına İzmir Cumhuriyet Savcısı Zafer Dur, itirazda bulundu.

Ahmet Küçükbay tekrar gözaltına alındı!

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında sevk edildiği mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Orkide Yağları`nın sahibi iş adamı Ahmet Küçükbay tekrar gözaltına alındı.

Küçükbay Grupun CEOsu Ahmet Küçükbay Haberi

Küçükbay Grupun CEOsu Ahmet Küçükbay


1958 Manisa Kırkaağaç doğumlu olan Ahmet Küçükbay, ESİAD, İzmir Ticaret Odası, Bitkisel Yağ Sanayicileri Derneği ve İhracatçı Birlikleri'ne üye. 


Küçükbay Yağ Sanayi A.Ş.'nin Kurucusu Hacı Akif Küçükbay ve eşi Hafize Küçükbay'ın büyük oğlu Ahmet Küçükbay, babasıyla 1970'lerin başından itibaren yürüttükleri gıda toptancılığından, 1978 yılında İzmir Bornova'da şu anki tesislerin bulunduğu yağ fabrikasını satın alarak sanayiciliğe adım attı. 


Babası Akif Küçükbay'ın vefatından sonra Küçükbay Yağ Sanayi A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı üstlendi. Orkide markalı ürünleri ile yükselen, son olarak Ekiz ve Arı Yağ markalarını da bünyesine katan Küçükbay Yağ San. A.Ş.'nin yanı sıra, Reka Bitkisel Yağ A.Ş. Papix Plastik A.Ş., Hakbay Gıda Ambalaj ve Kimyevi Maddeleri İthalat İhracat San. Tic. A.Ş., Liman Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., Egeden Tarım Ürünleri A.Ş., İzmir Ticaret Merkezi A.Ş.,...