09 / 05 / 2024

küçükçekmece arena binası

küçükçekmece arena binası

Küçükçekmece Belediyesi, son yılların en önemli kültür sanat yatırımlarından biri olan “Küçükçekmece Arena” nın inşaatına başladı.

‘Çürük raporlu’ Büyükçekmece Adliye binası hala tahliye edilmedi!

Olası bir depremde ağır hasar ve yıkım riski olduğu için acil boşaltılması bildirilen Büyükçekmece Adliyesi için henüz harekete geçilmedi. Avukat Orhan Kılıç, yüzlerce insanın ölüm tehlikesi yaşadığını aktardı.

Büyükçekmece Adliye binasına depreme dayanıksız raporu: Göçme riski var!

Uzmanlar büyük İstanbul depreminin kapıda olduğuna ve acilen önlem alınması gerektiğine her gün dikkat çekerken Büyükçekmece Adliyesi’nin depreme dayanıksız olduğu Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği (TBDY) çerçevesinde alınan raporla öğrenildi. 

Büyükçekmece için yeni projeler hazırlanıyor!

Büyükçekmece Belediye personeli yeni projeler geliştirmek için Avrupa İşletmeler Ağı ve Teknopark Sorumluları ile belediye hizmet binasında buluştu.

Büyükçekmece modern muhtarlık binasına kavuşuyor!

Büyükçekmece Belediyesi bir çok mahalleye yeni ve modern muhtarlık binaları inşa etmeye devam ediyor. Güzelce Mahallesi'ne yeni bir muhtarlık inşa edildi.

Küçükçekmece Kanarya Bilgi Evi hizmete açıldı!

Küçükçekmece Belediyesi’nin imzasıyla hayata geçen Kanarya Bilgi Evi, Aile Sağlığı Merkezi ve Muhtarlık Binası vatandaşların hizmetine açıldı.

Küçükçekmece Belediye Binası Enerji Kimlik Belgesi’ne kavuştu!

Türkiye'nin ilk BREEAM Yeşil sertifikalı kamu binası olma özelliği taşıyan Küçükçekmece Belediyesi Hizmet Binası, ‘Enerji Kimlik Belgesi’ne kavuştu.

Demir İnşaat'tan Büyükçekmece'ye Demir Arena projesi!

Demir Romance, Ayığışı Vadi Evieri gibi markalı projeleriyle inşaat sektöründe faaliyet gösteren Demir inşaat, Beylikdüzü ve Büyükçekmece'de projeler üretti.

Büyükçekmece Sosyal Tesisleri binası 3 milyon TL'ye ihale ediliyor!

Mülkiyeti Büyükçekmece Belediye Başkanlığı'na ait olan Büyükçekmece Sosyal Tesisleri binası 3 milyon 199 bin TL bedelle 15 yıl süreyle irtifak ve intifa hakkı bedeli ödemek suretiyle işletilme hakkı ihale edilecek.

Büyükçekmece Beykent Devlet Hastanesi açılıyor!

Büyükçekmece ilçesi Beykent’te yapımı tamamlanan yeni devlet hastanesinin binası, Büyükçekmece Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından temizlenerek hizmete hazır hale getirildi.

Büyükçekmece'ye yeni müftülük binası inşa edildi!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece İlçe Müftü vekili Durmuş Kabakçı'yı makamında ziyaret ederek, yeni yapılan hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Büyükçekmece'de icradan 7.4 milyon TL'ye satılık özel okul binası!

Büyükçekmece 1. İcra Dairesi, İstanbul Büyükçekmece'de bulunan özel okul binasını satışa çıkardı. Söz konusu binanın toplam satış bedeli 7 milyon 494 bin 447 TL olarak belirlendi.

Küçükçekmece Hizmet Binası'na uluslararası Breeam Sertifikası!

Küçükçekmece Belediyesi, tüm dünyada çevre dostu binaları belgeleyen İngiltere merkezli Bina Araştırma Kuruluşu (BRE) tarafından yetkilendirilmiş olan BREEAM - Very Good (Çok İyi) sertifikası almaya hak kazandı.

Büyükçekmece Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na yeni bina!

Büyükçekmece'de ilk defa kentsel dönüşümün yapıldığı bina da olma özelliğini taşıyan Büyükçekmece Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın yeni binası yapılan törenle hizmete açıldı.

küçükçekmece arena binası Haberi

küçükçekmece arena binası


2012 yılı sonunda hizmete girmesi planlan 30 bin kişi kapasiteli Arena, yıl boyunca dev organizasyonlara ev sahipliği yapacak. Halkalı Merkez Mahallesi’nde yapımına başlanan mega projede, teraslı 30 bin kişilik bir amfi tiyatro, 1300 metrekare kapalı spor salonu, 250 kişilik konferans salonu ve 600 araç kapasiteli bir otopark da yer alıyor.