12 / 05 / 2024

küçükçekmece arsaları

küçükçekmece arsaları

Özelleştirme İdaresi Küçükçekmece, Safra'da yer alan 16 bin 527 metrekarelik alana sahip arsayı özelleştiriyor...

Sinpaş GYO'nun Küçükçekmece'deki arsasının değeri ne kadar?

Sinpaş GYO, İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi Halkalı Mahallesinde yer alan 3 adet arsanın gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı. Peki arsaların değeri ne kadar?

Büyükçekmece'de 20.9 milyon TL'ye icradan satılık 2 arsa!

Büyükçekmece 2. Satış Memurluğu, Büyükçekmece Güzelce'deki 2 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış bedeli 20 milyon 970 bin 850 TL olarak belirlendi.

Küçükçekmece Yarımburgaz'da imar kısıtlaması iddiası!

Küçükçekmece Yarımburgaz Mahallesi'nde imar sorunu yıllardır sürüyor. Mahalle sakinleri arsalarını değerlendirememekten şikayetçi.

Sinpaş GYO Küçükçekmece arsaları değerleme raporunu yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Sinpaş GYO Küçükçekmece arsaları değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut'un Küçükçekmece Halkalı'daki arsalarının değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul İli Küçükçekmece Halkalı'daki arsalara yönelik hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı.

Büyükçekmece Göl Havzası'ndan arsa alan pişman olur!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, göl havzasında imar izni olmayan arsaları imar izni varmış gibi gösterip satanlara karşı vatandaşları uyardı.

Büyükçekmece'de 12.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Büyükçekmece Celaliye'de bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların toplam bedeli 12 milyon 964 bin 189,7 TL olarak belirlendi.

Bakanlıktan Büyükçekmece'de 12.9 milyon TL'ye 2 arsa!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Büyükçekmece'de bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların toplam bedeli 12 milyon 964 bin 189,7 TL olarak belirlendi.

Büyükçekmece'de 5.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Atatürk Mahallesi'nde bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların toplam bedeli 5 milyon 526 bin 370,5 TL olarak belirlendi.

1993 yılında Büyükçekmece'de metrekaresi 800.000 liraya arsa!

Reşat Altın'ın 988 bin 736 liraya satıldığı 1993 yılında, Büyükçekmece Mimarsinan'da E-5'e 10 metre cepheli, yüzde 30 imar durumlu arsalar metrekaresi 800 bin liradan satılacakmış.

Şile, Büyükçekmece ve Pendik'te 20 bin TL'den satılık arsalar!

İstanbul'da 1977 yılında Pendik'te 20 bin liradan, Büyükçekmece'de 50 bin liradan ve Şile'de 100 bin liradan sayfiye arsaları almak mümkünmüş... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

Küçükçekmece'de metrekaresi 15 liraya satılık arsa!

İstanbul Küçükçekmece Altınşehir mevkinde yer alan arsalar, 1973 yılında metrekaresi 15 liradan satılıyormuş... İşte Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

1954 yılında Küçükçekmece'de 6.500 liraya arsa!

Reşat Altın'ın 57 liraya satıldığı 1954 yılında, Küçükçekmece'de bulunan değeri 15 bin lira olan, 254 metrekare ve 278 metrekare olarak parsellenen arsalar 114 adet altın parasına, 6 bin 500 liraya satılacakmış.

küçükçekmece arsaları Haberi

küçükçekmece arsaları

Özelleştirme idaresi Küçükçekmece, Safra'da yer alan arsayı özelleştiriyor. Arsanın toplam alanı, 16.527,26 metrekare olarak belirlendi. 


Arsanın özellikleri:

Arsa yamuk şeklinde geometrik yapıda ve üzerinde yapılaşmayı engelleyecek herhangi bir unsur mevcut değildir. Sınırları belirlenmemiş olan arsa az eğimli kısmen engebeli durumda. Şu anda üzerinde bağımsız bölüm ya da herhangi bir yapı mevcut olmamakla beraber kat irtifakı kurulu değil. Arsanın yakın çevresinde Fatih Koleji, Kuyumcu Kent, Altınyıldız Fabrikası ve showroomu ve inşaat halinde işyeri mevcut durumda. 


Arsa adresi: TEM D100 Bağlantı yolu Paralelinde Malazgirt Caddesi üzeri, 782 ada, 1 parsel Safra Mahallesi Kartaltepe Mevkii Küçükçekmece / İstanbul 


İlanı detaylı görüntülemek için