04 / 05 / 2024

küçükçekmece fevzi çakmak mahallesi kentsel dönüşüm

küçükçekmece fevzi çakmak mahallesi kentsel dönüşüm

Küçükçekmece Merkez ve Halkalı'nın 1/000 ölçekli imar planları 21 Şubat 2014 tarihinde askıya çıkmıştı. İşte Küçükçekmece Merkez ve Halkalı imar planları hangi mahalleleri kapsıyor? İşte detaylar...

Konya Fevzi Çakmak'ta 21.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan arsayı 21 milyon 135 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kırklareli Fevzi Çakmak Bulvarı Kentsel Tasarım başladı!

Kırklareli Belediyesi, Fevzi Çakmak Bulvarı Kentsel Tasarım Projesi uygulama çalışmasına ilk kazmayı vurdu.Alt yapı, üst yapı, çevre düzenlemesi ve ışıklandırması ile Kırklareli’ne ayrı bir hava katacak çalışma yaklaşık 3 ayda tamamlanacak.

Kırklareli Fevzi Çakmak Caddesi Kentsel Tasarımı için imzalar atıldı!

Kırklareli Belediyesi hazırladığı "Şehrin Yüzündeki Tarihi Çizgiler-Fevzi Çakmak Caddesi Kentsel Tasarım Hamlesi" projesi Trakya Kalkınma Ajansı’nın da katkıları ile hayata geçirecek.Hazırlanan projenin imzaları atıldı.

Mutlu Boz Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Boz Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mutlu Boz tarafından 240 bin TL sermaye ile 16 Şubat'ta Küçükçekmece, Fevzi Çakmak Mahallesi, İkizdere Sokak'ta kuruldu.

Afyon Mareşal Fevzi Çakmak Erkek Yetiştirme Yurdu yıkım çalışmaları incelendi!

Vali Hakan Yusuf Güner, yıkımına devam edilen Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Mareşal Fevzi Çakmak Erkek Yetiştirme Yurdunda incelemelerde bulundu.

El Ay Teknik İnşaat Dış Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

El Ay Teknik İnşaat Dış Ticaret Sanayi Anonim Şirketi, Orçay Duyum Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 10 Haziran'da Küçükçekmece, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Fevzi Çakmak Köşkü müze olacak!

Çankaya Köşkü yerleşkesindeki Mareşal Fevzi Çakmak Köşkü’nün lojman haline getirileceği iddiası üzerine Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alay Komutanlığı, Mimarlar Odası yöneticilerini yerleşkeye davet ederek Fevzi Çakmak Köşkü hakkında bilgi verdi.

Bağcılar Fevzi Çakmak 99 ada imar planı 8 Aralık'ta askıdan indiriliyor!

Bağcılar Fevzi Çakmak Mahallesi, 99 ada, 2, 3, 4, 5 ve 6 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli imar plan tadilatı, 8 Aralık 2014'te askıdan indiriliyor. İmar planı, 7 Kasım 2014'te ilanen askıya çıkarılmıştı.

Küçükçekmece su kesintisi 26 Kasım 2014 saati!

İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece ilçesi Fevzi Çakmak ve Kanarya mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 26 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Küçükçekmece su kesintisi 20 Kasım 2014 son durum!

İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece ilçesinin Fevzi Çakmak mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 20 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın saat 18:00 civarı bitirilmesi öngörülüyor.

Ayvaz Vinç İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayvaz Vinç İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şerif Ayvaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Kasım'da Küçükçekmece, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Küçükçekmece su kesintisi 15 Kasım 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece ilçesinin Fevzi Çakmak, İnönü ve Tevfik Bey mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 15 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 17:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Ünlü Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünlü Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Fikret Ünlü tarafından 300 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Mayıs 2014 tarihinde Küçükçekmece, Fevziçakmak Mahallesi, Türkeli Sokak'ta kuruldu.

küçükçekmece fevzi çakmak mahallesi kentsel dönüşüm Haberi

küçükçekmece fevzi çakmak mahallesi kentsel dönüşüm


Küçükçekmece Merkez ve Halkalı'nın 1/1000 ölçekli revizyon uygulama imar planları 21 Şubat'ta askıya çıkmıştı. İmar planları 21 Mart 2014 tarihinde askıdan inecek.


Küçükçekmece Merkez'e ait hazırlanan imar planı Cennet Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Kanarya Mahallesi, Sultan Murat Mahallesi ve Yenimahalle, Halkalı imar planı ise Halkalı Merkez ve İstasyon Mahallesi'ni kapsıyor.


Küçükçekmece Merkez ve Halkalı kentsel dönüşümü kapsamında konut, iş merkezi, AVM, kamuya ait binalar, yurt, hastane, spor tesisi, eğitim binaları, fuar alanları, kültür merkezi, park ve yeşil alanlar  yer alacak.



Küçükçekmece Halkalı ve Merkez imar planı askıya çıktı!


Küçükçekmece Merkez imar planının tam metni için tıklayın


Halkalı imar planının tam metni için