17 / 05 / 2024

Küçükçekmece Gölü satılık daire

Küçükçekmece Gölü satılık daire

Urke İnşaat Küçükçekmece Gölü Projesi 'nde göl ve deniz manzaralı daireler yer alacak. Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek projenin detayları henüz netleşmedi.

Bizim Evler Güzelce satılık daire fiyatları Eylül 2022! 

Büyükçekmece'de 92 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Bizim Evler Güzelce projesinde yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Bizim Evler Güzelce satılık daireler ne kadar? İşte Bizim Evler Güzelce satılık daireler...

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Küçükçekmece Göl Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Küçükçekmece Göl Şubesi bugün Küçükçekmece'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Büyükçekmece göl havzası imar planı değişikliğine bölge sakinlerden tepki!

İBB Meclisi’nde kabul edilen plan değişikliğiyle Büyükçekmece göl havzasında yapılaşmanın yasak olduğu bölge, Yeşilay için imara açıldı. Yapılacak binanın büyüklüğü ve kaç kat olacağı belirsiz.Bölge sakinleri imar planı değişikliğine tepkili.

Bizim Evler Güzelce satılık daire!

Bizim Evler Güzelce satılık daire seçenekleri 2+1'den 4+1'e kadar değişim gösteriyor. Proje İhlas Holding tarafından Büyükçekmece'de hayata geçirildi...

Küçükçekmece gölü turizm alanları plan değişikliği askıya çıktı!

Küçükçekmece Göl Civarı Revizyon Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliği bugün askıya çıktı..

Küçükçekmece Meydan Halkalı satılık daire!

Toplam 287 daire ve 58 ticari üniteden meydana gelen Küçükçekmece Meydan Halkalı satılık daire fiyatları 2+1 dairelerde 495 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Göl Plus Küçükçekmece'de metrekaresi 6 bin TL'ye!

3 blok şeklinde yükselen Göl Plus Küçükçekmece projesi 194 daire ve ticari üniteden meydana geliyor. Göl Plus Küçükçekmece'de metrekaresi 6 bin TL'ye satışa sunuluyor.

Küçükçekmece Göl Plus daire fiyatları!

Toplam 194 adet konut ve ticari birimlerden meydana gelen Küçükçekmece Göl Plus daire fiyatları metrekare birim bazında 6 bin TL'den başlıyor.

Küçükçekmece Göl Plus teslim tarihi!

Küçükçekmece Göl Plus teslim tarihi 2019 yılı olarak belirtiliyor. Göl Plus Evleri'nde metrekare birim fiyatı 6 bin TL'den başlıyor...

Göl Plus Küçükçekmece'de metrekare fiyatı 6 bin TL'den başlıyor!

Küçükçekmece Gölü manzaralı Göl Plus Evleri'nde metrekare birim fiyatı 6 bin TL ile 8 bin TL arasında değişiyor...

Küçükçekmece Gölü ve Yeniköy'e Kanal İstanbul bereketi!

Kanal İstanbul projesinin güzergahı henüz açıklanmadı ancak muhtemel güzergahın belli kısımlarında gayrimenkul fiyatları katlanmış durumda. ‘Çılgın proje’ için şu an en güçlü aday ise Küçükçekmece Gölü ile Karadeniz’e kıyısı olan Yeniköy hattı...

Büyükçekmece Gölü, molozların döküldüğü adres haline geldi!

Megakentin en önemli su havzalarından Büyükçekmece Gölü, hafriyat atıklarından oluşan molozların döküldüğü adres haline geldi. Belediye Başkanı Hasan Akgün, gölün ekolojik dengesini de etkileyen moloz yığınlarına tepki gösterdi.

Büyükçekmece Göl Havzası'ndan arsa alan pişman olur!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, göl havzasında imar izni olmayan arsaları imar izni varmış gibi gösterip satanlara karşı vatandaşları uyardı.

Küçükçekmece Gölü satılık daire Haberi

Küçükçekmece Gölü satılık daire

Urke İnşaat imzası ile yükselecek Küçükçekmece Gölü Konutları kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek.


Urke İnşaat Küçükçekmece Gölü Projesi 'nin detayları henüz netleşmedi. Urke İnşaat Basın Ekspres Yolu üzerinde de yeni proje inşa etmeye hazırlanıyor. 


Küçükçekmece Gölü Projesi deniz ve göl manzarası bulunan dairelerden meydana gelecek. 




Urke İnşaat Küçükçekmece Gölü Projesi iletişim

Tel: (0212) 579 92 79 

Web: http://urkeinsaat.com.tr/

Özge...