03 / 05 / 2024

Küçükçekmece Halkalımeydanında düzenlenme

Küçükçekmece Halkalımeydanında düzenlenme

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Küçükçekmece Halkalı Meydanı 'nda yaşanan trafik sıkışıklığını ortadan kaldırmak amacıyla hazırlanan Halkalı Meydanı ve Çevresi Geometrik Düzenleme Projesi 'nin imalatına başlandı.

Sinpaş GYO, Küçükçekmece Halkalı'daki arsa satışı sözleşmesini fesh etti!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Mahallesi, 801 ada, 30 parsel için yapılan "Finansal Kiralama Maksadıyla Satın Alınan Gayrimenkul Sözleşmesi"nin karşılıklı mutabık kalınarak feshedilmesine karar verdi. İşte ayrıntılar...

Küçükçekmece Halkalı 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Küçükçekmece ilçesi, Halkalı Merkez Mahallesi, 316 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Avrupa Konutları Ata geliyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye yeni proje!

Avrupa Konutları Esentepe projesini Ağustos ayında satışa çıkaran Artaş İnşaat Küçükçekmece projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje Avrupa Konutları Ata adıyla yükselecek.

Büyükçekmece Pozitif Gayrimenkul Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Büyükçekmece Pozitif Gayrimenkul Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Limited Şirketi Küçükçekmece'de Şaban Türker tarafından kuruldu.

İzmir Konak Belediyesi'ne mimarlık yarışmasından 4 ödül!

İzmir'e bağlı Konak Belediyesi, 'The International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) mimarlık proje yarışmasında dört ödülün sahibi oldu. 

Emlak Konut GYO Küçükçekmece Halkalı projesinin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Küçükçekmece Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Alanı, Spor Tesis Alanı ve Park İnşaatları ile Ada İçi Altyapı, Yol ve Çevre Düzenleme İşi kapsamındaki; 1463 Ada 1 Parsel Spor Tesis Alanı İle Ada İçi Altyapı Ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Küçükçekmece Halkalı Merkez Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Küçükçekmece ilçesi, Halkalı Merkez Mahallesi 1/5000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Küçükçekmece'ye yeni kentsel dönüşüm planı!

Küçükçekmece'deki Fatih Mahallesi'nin yeni kentsel dönüşüm planları düzenlendi. 3. derece arkeolojik sit alanı olan ve riskli alan ilan edilen mahallede daha önce iptal edilmiş plandaki inşaat alanı azaltıldı.

Küçükçekmece Halkalı 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Küçükçekmece ilçesi, Halkalı Mahallesi, 842 ada, 37 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 09.03.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Eyüpsultan Meydanı'nda düzensiz yapılaşma sona eriyor!

Eyüpsultan Belediyesi, Eyüpsultan Meydanı'nda yer alan düzensiz yapıları ortadan kaldırarak tarihi yapıları yeniden gün yüzüne çıkartıyor. 

Emlak Konut GYO Küçükçekmece Halkalı Sosyal Donatı projesi yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Küçükçekmece Halkalı Sosyal Donatı projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Şanlıurfa Kızılay Meydanı’nda eski yapılar yıkılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, şehirdeki sıkışıklığı gidermek için Kızılay Meydanı'nda bulunan eski yapıları yıkıyor.

Büyükçekmece'deki 8 katlı bina kentsel dönüşüm kapsamında yıkıldı!

Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 8 katlı bina yıkıldı...

Küçükçekmece Halkalımeydanında düzenlenme Haberi

Küçükçekmece Halkalımeydanında düzenlenme

Söz konusu proje ile Halkalı Caddesi, Koru Caddesi, Hasan Öztekin Sokak ve Mahmutbey Caddesi'nin tüm dönüş talepleri karşılanacak. Ayrıca Halkalı Mezarlığı çevresinde bulunan yolların da tek yön olarak düzenlenmesi sonucu kavşaklardaki kesişimler ortadan kaldırılarak trafik sıkışıklığı giderilecek. Böylelikle, bölgede araç ve yayalar açısından emniyetli ve akıcı trafik sirkülasyonu...