10 / 05 / 2024

küçükçekmece İstanbul Tekstil ARGE Merkezi

küçükçekmece İstanbul Tekstil ARGE Merkezi

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Küçükçekmece'deki İstanbul Tekstil AR-GE Merkezi’nin açılışına katıldı. Bakan Özlü açılışta tekstil sektörüne büyük bir müjde verdi.

Swiss İnşaat Turizm Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece İstanbul Şubesi açıldı!

Swiss İnşaat Turizm Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece İstanbul Şubesi 50 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Küçükçekmece'deki İstanbul Tekstil AR-GE Merkezi açıldı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Küçükçekmece'deki İstanbul Tekstil AR-GE Merkezi’nin açılışına katıldı. Bakan Özlü açılışta tekstil sektörüne büyük bir müjde verdi.

Bendispan İnşaat Turizm Gıda Nakliyat Otel Yurt İşl.San.Tic.Ltd. Şti.Büyükçekmece İstanbul Şubesi açıldı!

Bendispan İnşaat Turizm Gıda Nakliyat Otel Yurt İşl.San.Tic.Ltd. Şti.Büyükçekmece İstanbul Şubesi, Abuzer Çiçek Şube Müdürlüğünde 100 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Büyükçekmece, Batıköy Mahallesi'nde açıldı.

Amir Yatırım İnşaat Tekstil Kimya Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Amir Yatırım İnşaat Tekstil Kimya Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece Şubesi 2 milyon TL sermaye ile 21 Temmuz 2015 tarihinde Büyükçekmece'de açıldı.

Nero Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi Büyükçekmece İstanbul Şubesi açıldı!

Nero Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi Büyükçekmece İstanbul Şubesi, Yunus Karabal tarafından 8 milyon 900 bin TL'lik sermaye 3 Aralık'ta Büyükçekmece, Kamiloba Mahallesi'nde kuruldu.

Küçükçekmece İstanbul Sarayları hemen teslim! Peşinatsız 40 ay taksit!

İstanbul Sarayları Halkalı, Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasıyla inşa ediliyor. Sinpaş 'ın 40. yıl kampanyası ile Küçükçekmece İstanbul Sarayları hemen teslim edilebiliyor. Proje stüdyodan 3+1'e kadar daire seçeneklerinden oluşuyor.

Büyükçekmece Valle Lacus adres!

Konut sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği Büyükçekmece Valle Lacus adres bilgileri şu şekilde: 19 Mayıs Mahallesi Çalıkuşu Sokak No:3 Büyükçekmece / İstanbul...

Büyükçekmece Demir La Vida adres!

Dairelerin ı 61 metrekare ile 500 metrekare arasında alanlara sahip olduğu Büyükçekmece Demir La Vida adres bilgileri şu şekilde: Alkent 2000 Mahallesi, Hadımköy Yolu Cad. No:151 / A Büyükçekmece / İstanbul..

Gökçen Taşkın: Büyükçekmece'de yeni inşa edilen projelerle 6 bin villa olacak!

Kanal İstanbul, 3. Köprü gibi büyük projelere yakınlığı sayesinde değer artışı yaşayacak bölgelerin başında gelen Büyükçekmece, villa tarzı projelerle ön plana çıkıyor. Göl koruma havzasında villa projelerinin sayılarının artması hedefleniyor...

Büyükçekmece Demir La Vida nerede?

Konutların fiyatlarının 183 bin TL'den başlangıç gösterdiği Büyükçekmece Demir La Vida nerede sorusuna İstanbul Beylikdüzü cevabı veriliyor. Projede yer alan dairelerin satışlarına devam ediliyor...

TOKİ İstanbul Küçükçekmece'de cami, kütüphane ve spor salonu yaptıracak!

TOKİ İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesinde, 2500 Kişilik Cami, 1 Adet İmamevi, Spor Salonu,Kütüphane yaptıracak. İnşaat ve çevre düzenleme ihalesi 12 Haziran 2014 tarihinde gerçekleşecek...

Küçükçekmece risk haritası güncellendi!

Küçükçekmece Belediyesi ve İstanbul Kalkınma Ajansı’nın hazırladığı ‘Küçükçekmece Risk Azaltma Yöntemleri Benimsenerek Afete Hazırlık Sosyal Kalkınma ve Kentsel Mekan Kalitesinin Artırılması Projesi’ kapanış toplantısı yapıldı.

Küçükçekmece Sefaköy - Halkalı Başakşehir Havaray Hattı projesi imar planı askıda!

Küçükçekmece, Sefaköy-Halkalı Başakşehir Havaray Hattı Projesi'ne ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarıldı. İşte Küçükçekmece Sefaköy - Halkalı Başakşehir Havaray Hattı Projesi'nden ilk detaylar...

küçükçekmece İstanbul Tekstil ARGE Merkezi Haberi

küçükçekmece İstanbul Tekstil ARGE Merkezi


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Küçükçekmece'deki İstanbul Tekstil AR-GE Merkezi’nin açılışına katıldı. Bakan Özlü açılışta tekstil sektörüne büyük bir müjde verdi.


Özel sektörün ar-ge çalışmalarını desteklemek için yeni bir çalışma hazırladıklarını söyleyen Bakan Özlü, “Projelerle ilgili ar-ge ve tasarım harcamalarının yarısını hibe desteği vereceğiz” dedi.

İstanbul Tekstil ve Ham Maddeleri İhracatçıları Birliği önderliğinde Akdeniz, Ege, Uludağ ve Güneydoğu Anadolu Tekstil ve Ham Maddeleri İhracatçıları Birlikleri ve RWTH Aachen Teknik Üniversitesi Tekstil Teknoloji Enstitüsü ortaklığıyla kurulan “İTA İstanbul Tekstil ARGE Merkezi”nin açılışı yapıldı. 

Küçükçekmece İstasyon Mahallesi’ne yapılan tesisin açılış törenine Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi, İTHİB Başkanı İsmail Gülle, çok sayıda uluslararası akademisyen ve işadamları katıldı. Açılış töreni...