12 / 05 / 2024

küçükçekmece satılık tarla

küçükçekmece satılık tarla

Küçükçekmece'de 8 milyon 513 bin 960 TL'ye tarla vasıflı arsa satılıyor...

Bizim Evler Güzelce satılık daire fiyatları Eylül 2022! 

Büyükçekmece'de 92 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Bizim Evler Güzelce projesinde yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Bizim Evler Güzelce satılık daireler ne kadar? İşte Bizim Evler Güzelce satılık daireler...

Zonguldak'ta 124 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık tarla, bahçe, çalılık, meşelik ve arazi fırsatı!

Zonguldak ili, Çarcuma ilçesinde yer alan 10 adet tarla, bahçe, çalılık, meşelik ve arazi 124 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Blue Lake'de icradan satılık 120 ev ve 11 dükkan!

Metal Yapı tarafından İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçirilen Blue Lake projesindeki 120 ev ve 11 dükkan icradan satılıyor.

Milli Emlak'tan İstanbul'da 47.8 milyon TL'ye satılık 118 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından İstanbul ili, Arnavutköy, Avcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Beyoğlu, Çatalca, Esenler, Fatih, Küçükçekmece ve Şişli ilçelerinde bulunan Hazine'ye ait taşınmazlar 47 milyon 766 bin 345 TL'ye satılıyor.

Gönen'de satılık tarla fiyatları üç kat arttı!

Yalova bölgesinden bir çok tarım üreticisi Gönen'in çevre köylerine gelerek meyve fidancılık işi için yer almaya ya da kiralamaya başladılar. Artan talepler doğrultusunda kivi ekili bu bölgelerdeki satılık tarla fiyatları yükseldi. 

Milli Emlak'tan İstanbul'da satılık 74 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından İstanbul ili, Arnavutköy, Avcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Beşiktaş, Beyoğlu, Fatih, Küçükçekmece ve Şişli İlçelerinde bulunan Hazine’ye ait taşınmazlar 32 milyon 515 bin 724 TL'ye satılıyor. 

Maltepe'deki satılık 3 yıllık daire fiyatıyla yoğun ilgi gördü!

İcradan satışa çıkarılan arsa, daire, dükkan, tarla gibi gayrimenkuller bazen yatırımcılar için önemli fırsatlar sunuyor. Son yayınlanan ilanlarda İstanbul'un en merkezi yerlerinden olan Maltepe'de satılık 3 yıllık 105 metrekare büyüklüğündeki daire de büyük ilgi gördü...

Büyükçekmece'de 5.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul 1. İcra Dairesi Büyükçekmece ilçesi Güzelce Mahallesi'deki 3 adet arsayı 5 milyon 150 bin TL'ye satılıyor. İhale, 27 Mayıs günü saat 14:45'te düzenlenecek.

Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa!

Satışların devam ettiği Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa fiyatları 6 milyon 820 bin TL'den başlayarak yükseliyor...

Karkın Gayrimekul'ün Büyükçekmece'deki ev ve arsası 8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Karkın Gayrimekul'e ait Büyükçekmece'deki ev ve arsas icradan satılıyor. Gayrimenkuller için belirlenen toplam muhammen bedel 8 milyon TL...

Valle Lacus Sitesi'nde 6.2 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Gürman Çiftlik Caddesi ile bağlantılı Gülnihal Sokak üzerinde yer alan Valle Lacus Sitesi'ndeki villa 6 milyon 200 bin TL bedel ile icradan satılıyor.

Küçükçekmece'de 20 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından Halkalı Merkez'deki arsa ihale ile 20 milyon TL'ye satılıyor..

Büyükçekmece'de 4.2 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İl, Büyükçekmece İlçesi, Karaağaç Mahallesi'nde yer alan villa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 250 bin TL bedel ile icradan satılıyor.

küçükçekmece satılık tarla Haberi

küçükçekmece satılık tarla
T.C Küçükçekmece 1. Satış Memurluğu tarafından Küçükçekmece 12 pafta, 10648 parselde kayıtlı dere taşkın alanı sınırında, 1,75 prestij hizmet imalat alanında kısmen yolda ve park alanında kalan 4256,98 metrekare alana sahip imarlı, belediye hizmetlerinden faydalanan ana artere yakın tarla vasıflı arsa 8 milyon 513 bin 960 TL'ye satılıyor. Arsanın 1. satış günü 25 Nisan 2013, 2. satış günü 20 Mayıs 2013 olarak belirlendi.


Detaylı bilgi için