30 / 04 / 2024

küçükçekmece sefaköy satılık arsa

küçükçekmece sefaköy satılık arsa

İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi, Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Sefaköy'de bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. Ticaret ve hizmet alanı olarak ayrılan arsanın satış bedeli 10 milyon 505 bin TL olarak belirlendi.

Küçükçekmece Sefaköy'de 7.3 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Küçükçekmece İlçesi Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından, Sefaköy Tevfikbey Mahallesi'nde yer alan ticaret ve hizmet alanı imarlı arsa 7 milyon 353 bin 500 TL bedelle ihaleye çıkarıldı...

Port Royal Sefaköy satılık daire fiyatları!

Teslim tarihi 2019 yılının ilk çeyreği olarak belirlenen Port Royal projesi İstanbul’un Avrupa yakasında Küçükçekmece’ye bağlı Sefaköy’de hayata geçiriliyor...

Toya Moda Evleri Sefaköy satılık!

Toya Moda Evleri Sefaköy satılık evlerin fiyatları 294 bin liradan başlıyor. Toya Grubu'nun projesi Toya Moda Evleri'nde daireler Aralık 2016 yılında teslim ediliyor...

Küçükçekmece Dumankaya Miks satılık!

Toplam 121 bin 972 metrekare arsa üzerinde inşa edilen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Küçükçekmece Dumankaya Miks satılık daire tipleri 1+0,1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi.

Küçükçekmece Blue Lake satılık daire!

Metal Yapı Konut A.Ş. ve Karmen Yapı ortaklığıyla yükselen proje 40 bin metrekarelik arsa alanında yükseliyor. Küçükçekmece Blue Lake satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Küçükçekmece Bayrak Towers satılık!

Bir bloğu ofis, diğer blokları ise konut olarak yükseleceği proje İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de inşa edilecek. Küçükçekmece Bayrak Towers satılık 1600 adet daireden meydana geliyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte satılık konut!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte satılık konut teslimlerinin birinci etabının Eylül 2015'te gerçekleşmesi planlanıyor. Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı tarafından hayata geçirilen projede 187 adet villa bulunuyor.

Gülpark Suits Sefaköy satılık daire!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzası taşıyan proje TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor. Gülpark Suits Sefaköy satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Büyükçekmece Batı Mahal satılık ev!

Toplam 90 milyon dolar yatırım bedeliyle yükselen proje ulaşım bilgisi kapsamında Mahmutbey gişelere 10 dakikalık mesafede bulunuyor. Büyükçekmece Batı Mahal satılık ev tipleri 3'e ayrılıyor.

Büyükçekmece Batımahal satılık!

Büyükçekmece Batımahal satılık villa fiyatları 890 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Ödeme planı kaspamında 180 aya varan vade imkanı sağlayan proje Yalçınlar Group imzası ile yükseliyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte satılık villa!

Villa tiplerinin 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik gösterdiği projede Dolce Vita Yaşam Kulübünün yer alıyor. Büyükçekmece Toskana Orizzonte satılık villa ilk etabı bu yıl Eylül ayında teslim edilecek.

Büyükçekmece Toskana Orizzont satılık ev!

Büyükçekmece Toskana Orizzont satılık evleri toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanında inşa ediliyor. Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede toplam 187 adet villa bulunuyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte satılık!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte satılık villa büyüklükleri 179 metrekareden başlıyor. Arıkan Yapı ve Emaar imzası ile inşa edilen proje 8 farklı tipte dizayn edilen villalardan oluşuyor.

Keleş Küçükçekmece Sefaköy projesi yaza satışta!

Keleş İnşaat, Küçükçekmece Sefaköy projesine 2 - 3 ay sonra başlamayı hedefliyor. Yaza satışa sunulacak olan projede rezidans, ofis ve ticari üniteler yer alacak.

küçükçekmece sefaköy satılık arsa Haberi

küçükçekmece sefaköy satılık arsa

İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi, Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Sefaköy'de bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. Ticaret ve hizmet alanı olarak ayrılan arsanın satış bedeli 10 milyon 505 bin TL olarak belirlendi.


GAYRİMENKUL SATILACAKTIR


İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi, Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden:


İlçesi:Sefaköy

Mevkii: Tevfikbey Mahallesi

Pafta/Ada/ Parsel:12 pafta 9434 parsel 

Belediye Hissesi:Tam(2.101,00 metrekare)

Tahmini Bedel: 10.505,000,00 TL

Geçici Teminat (%3):315.150,00 TL

Şartname Bedeli:100,00 TL

İmar Durumu:K. Çekmece Yenibosna Basın Aksı Revizyon Uygulama İmar Planlarında Ticaret ve Hizmet Alanı

1 - Yukarıdaki nitelikleri ve muhammen bedeli belirtilen 1 (bir) adet taşınmazın ihalesi, 2886 Sayılı Yasanın 35/a maddesine göre, 10/11/2016 tarihinde saat 10:00 ’da Küçükçekmece Belediye Başkanlığı Encümen salonunda yapılacaktır.

2 - İhaleye iştirak etmek isteyenlerin, Gerçek Kişiler; tasdikli (T.C. Kimlik numarasını içeren) Nüfus Hüviyet sureti ve aslı ibraz edilmek kaydıyla...