02 / 05 / 2024

küçükçekmece Selçuklu Sosyal Tesisleri ve Parkı

küçükçekmece Selçuklu Sosyal Tesisleri ve Parkı

Yatırımlarına tam gaz devam eden Küçükçekmece Belediyesi, Atakent Mahallesi Selçuklu Caddesi üzerinde inşa ettiği ‘Selçuklu Sosyal Tesisleri ve Parkı’nı Küçükçekmeceli vatandaşların hizmetine açtı.

Konya Büyükşehir'den KDV'den muaf arsa fırsatı! Selçuklu'da 24 ay taksitle arsa satıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Selçuklu'da yer alan arsayı 24 ay taksitle satışa çıkardı. İşte detaylar...

Konya Selçuklu'da 16.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu Sille'de yer alan arsayı 16 milyon 800 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Emlak Konut GYO Küçükçekmece Halkalı projesinin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Küçükçekmece Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Alanı, Spor Tesis Alanı ve Park İnşaatları ile Ada İçi Altyapı, Yol ve Çevre Düzenleme İşi kapsamındaki; 1463 Ada 1 Parsel Spor Tesis Alanı İle Ada İçi Altyapı Ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Konya Selçuklu'da 13.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya ili, Selçuklu ilçesi, Sille Mahallesi, 28332 ada 2 parselde yer alan arsayı toplam 13 milyon 500 bin TL muhammen bedelle satıyor. 

Emlak Konut GYO Küçükçekmece Halkalı Sosyal Donatı projesi yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Küçükçekmece Halkalı Sosyal Donatı projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Konya Selçuklu'da 54.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Konya 1. İcra Daairesi, Selçuklu İlçe, Kayacık Mahallesi'nde bulunan fabrikayı 54 milyon 312 bin 500 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 23 Kasım 2020 günü gerçekleşecek.

Konya Selçuklu'da 4 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu'da yer alan 5 adet gayrimenkulü 3 milyon 932 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Selçuklu Arma Vita’da teslimler Aralık 2020’de!

Konya Selçuklu’da inşa edilen Arma Vita Evleri'nde fiyatlar 324 bin TL ile 430 bin TL aralığında değişiyor. Evlerin anahtar teslimleri ise Aralık 2020’de yapılacak.

Büyükçekmece'ye 2 sosyal tesis müjdesi!

Büyükçekmece'deki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçeye kazandırdığı iki sosyal tesisin daha açılışını yaptı.

TOKİ'den Büyükçekmece'ye ucuz konut geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  Büyükçekmece’de alt gelir grubu vatandaşlara yönelik bir sosyal konut projesini hayata geçireceklerini müjdeledi...

Büyükçekmeceli dar gelirliye sosyal konut müjdesi!

İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, dar ve orta gelirli vatandaşlar için sosyal konut yapılacağı müjdesini verdi.

Konya Selçuklu'da 6.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Konya Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Selçuklu İlçesi Kayacık Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 22 Ocak'ta yapılıyor...

Büyükçekmece Kordonboyu Sosyal Tesisi tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediyesi, Kordonboyu Sosyal Tesisi'nin inşaatını tamamladı.

küçükçekmece Selçuklu Sosyal Tesisleri ve Parkı Haberi

küçükçekmece Selçuklu Sosyal Tesisleri ve Parkı


Küçükçekmece Belediyesi, Atakent Mahallesi Selçuklu Caddesi üzerinde hayata geçirdiği ‘Selçuklu Sosyal Tesisleri ve Parkı’nı hizmete açtı.


Doğayla iç içe park alanı, yapay deresi, göleti ve çocuk oyun grupları ile misafirlerine keyifli zamanlar geçirmeyi vadeden yepyeni bir sosyal tesisi daha vatandaşların hizmetine sunan Küçükçekmece Belediyesi, böylece ilçeye ikinci sosyal tesisini kazandırmış oldu.


210 KİŞİ KAPASİTELİ TESİSTE ÜCRETSİZ OTOPARKTA YER ALIYOR


Ahşap ve modern mimarisiyle göz dolduran Selçuklu Sosyal Tesisleri, 120 kişi içerde ve 90 kişi açık terasta olmak üzere toplamda bin 210 kişiyi ağırlayacak. Otoparkı, seyir alanları ve piknik alanlarıyla da dikkat çeken tesis çevresinde, 1000 kişilik amfi tiyatro ve sahne binası da yer alıyor. Küçükçekmece Belediyesi bu alanda konserler düzenleyerek, çeşitli etkinlikleri de katılımcılarla buluşturacak. Selçuklu Sosyal Tesisleri, 51 dönümlük yeni park...