03 / 05 / 2024

Küçükçekmece Sultan Murat cami projesi

Küçükçekmece Sultan Murat cami projesi

Sultan Murat Mahallesi’nde İBB Meclisi İkinci Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ tarafından yapımı üstlenilen caminin temel atma törenine, Küçükçekmece İlçe Kaymakamı Harun Kaya da katıldı...

Büyükçekmece'deki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu ilavesi askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Göl Havzası, Merkez, Tepecik, Celaliye, Kamiloba Tem Üstü ve Tem Altı, Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü, Kumburgaz, Kartaltepe, Mimarsinan, Batıköy Mahallesi, Türkoba, Tepekent Nazım İmar Planlarına ait Riskli Yapılara ilişkin plan notu ilavesi askıya çıkarıldı.

TOKİ'den Büyükçekmece'ye ucuz konut geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  Büyükçekmece’de alt gelir grubu vatandaşlara yönelik bir sosyal konut projesini hayata geçireceklerini müjdeledi...

Büyükçekmece Hazreti Ali Cami açıldı!

Büyükçekmece'nin Muratçeşme Mahallesi'nde inşaatı tamamlanan Hazreti Ali Cami ibadete açıldı.

Büyükçekmece Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü Koruma planı askıda!

Büyükçekmece İlçesi, Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü Koruma Alanı Kara Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli plan bugün askıya çıkarıldı.

FS Koçak Emlak İnşaat Gıda Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

FS Koçak Emlak İnşaat Gıda Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi, Seyfettin Bayram Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 12 Nisan'da Büyükçekmece, Murat Çeşme Mahallesi'nde açıldı.

Küçükçekmece Sultan Murat'a yeni cami inşa ediliyor!

Sultan Murat Mahallesi’nde İBB Meclisi İkinci Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ tarafından yapımı üstlenilen caminin temel atma törenine, Küçükçekmece İlçe Kaymakamı Harun Kaya da katıldı...

ÇTR Yapı Limited Şirketi kuruldu!

ÇTR Yapı Limited Şirketi, Tolga Polat tarafından 50 bin TL sermaye ile 18 Aralık' ta Küçükçekmece, Sultan Murat Mahallesi, Vatan Sokak Beyaz Apartmanı 'nda kuruldu.

Büyükçekmece'de engelliler için eğitim, iş ve spor merkezi açılıyor!

Büyükçekmece Muratçeşme Arif Zeki Özver Engelliler Eğitim, İş ve Spor Merkezi önümüzdeki günlerde törenle hizmete açılıyor. Merkez, 2 bin 720 metrekarelik bir alana yapıldı.

1979 yılında Küçükçekmece'nin su ihtiyacı Şamlar Bendi'nden karşılacakmış!

1979 yılında 200 bin nüfuslu Küçükçekmece'nin su ihtiyacı Şamlar Deresi üzerindeki Şamlar Bendi'nden karşılanacakmış. Sultan İkinci Mahmut tarafından yaptırılan dokuz kilometre uzunluğundaki Bent, 2 milyon ton su rezervine sahipmiş.

Şencan Market Emlak ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şencan Market Emlak ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İrfan Şencan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Ocak'ta Küçükçekmece, Sultan Murat Mahallesi'nde kuruldu.

Büyükçekmece su kesintisi 16 Aralık 2014 süresi!

İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece ilçesinin Muratçeşme mahallesinde enerji kesintisi problemi nedeni ile 16 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Büyükçekmece su kesintisi 11 Aralık 2014!

Büyükçekmece ilçesinin Hürriyet, Muratçeşme, Türkoba ve Ulus mahallesinde ana isale hattına vana montajı nedeni ile 11 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Büyükçekmece su kesintisi 8 Aralık 2014 son durum ne?

İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece ilçesinin Murat Çeşme mahallesinde basınç düşüklüğü nedeni ile 8 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Küçükçekmece Sultan Murat cami projesi Haberi

Küçükçekmece Sultan Murat cami projesi


Sultan Murat Mahallesi’nde İBB Meclisi İkinci Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ tarafından yapımı üstlenilen caminin temel atma törenine, Küçükçekmece İlçe Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve Göksel Gümüşdağ başta olmak üzere AK Küçükçekmece İlçe Başkanı Av. Mustafa Korkut, İlçe Müftüsü Cemalettin Bal, ilçe protokolünün önde gelen isimleri ve çok sayıda Küçükçekmeceli katıldı.


“BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ KORUYALIM”


Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’de Göksel Gümüşdağ’a teşekkür ederek, “Sayın Gümüşdağ tam bir hayırsever. Sadece burada değil, memleketinde de yaptığı eserler bulunuyor. İnşaat süresince yaşanacak zahmetten dolayı halkımızdan anlayış bekliyorum. İnşaat bitince zahmet gidecek, geriye rahmet kalacak” dedi.



 Küçükçekmece...