02 / 05 / 2024

küçükçekmece toki kuraları

küçükçekmece toki kuraları

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Küçükçekmece'de yaptırılan alt gelir grubuna yönelik 364 ve orta gelir grubuna yönelik 240 konut için kura çekimi yapıldı.

TOKİ beşinci etap il il kura çekimi takvimi belli oldu! 26 Aralık-13 Ocak kuraları peş peşe çekilecek! Ankara, Adana...

TOKİ beşinci etap kura çekiliş takvimi belli oldu. 26 Aralık-13 Ocak kuraları peş peşe çekilecek. Peki TOKİ çekiliş kurası bu hafta hangi illeri kapsıyor? İşte detaylar...

TOKİ'den Büyükçekmece'ye ucuz konut geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  Büyükçekmece’de alt gelir grubu vatandaşlara yönelik bir sosyal konut projesini hayata geçireceklerini müjdeledi...

TOKİ'den Küçükçekmece'ye yeni proje!

TOKİ’nin İstanbul Üniversitesi Çapa ve Cerrahpaşa yerleşkelerini yenileme çalışmalarına finansman oluşturmak için Bathonea antik kentinin de yer aldığı Küçükçekmece Gölü kıyısındaki 1 milyon 783 bin metrekarelik arazi imara açıldı.

TOKİ Küçükçekmece Kartaltepe arsasına 324 milyon TL teklif!

TOKİ Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi arsa sarışı karşılığı gelir paylaşım işi ihalesinin ikinci oturumu gerçekleştirildi. 20 bin 776,34 metrekarelik ticaret imarlı arsaya en yüksek teklif Torkam İnşaat ile Nar İnşaat'tan 324 milyon TL olarak geldi.

TOKİ Küçükçekmece arazisine 5 teklif geldi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi'nde yer alan arsası için ihale sürecinin ilk aşaması tamamlandı. TOKİ Küçükçekmece arazisine 5 teklif geldi.

TOKİ Küçükçekmece Kartaltepe ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi'nde yer alan arsasını ihaleye çıkarıyor. TOKİ Küçükçekmece Kartaltepe ihalesi bugün.

TOKİ Küçükçekmece Kartaltepe'de yeni proje yapacak!

TOKİ Küçükçekmece Kartaltepe'de yeni proje yapacak. Emsal değeri 1,50 olan ve ticaret imarlı olan arsa 20 bin 776 metrekare büyüklüğe sahip.

TOKİ Küçükçekmece arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işi ihalesi 22 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi Kartaltepe Mahallesi'nde yer alan arsa için ihale düzenliyor.

TOKİ Küçükçekmece cami ve ticaret merkezleri ihalesi bugün!

TOKİ İstanbul Küçükçekmece, Halkalı Atakent Mahallesi cami ve ticaret merkezleri inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Küçükçekmece Cami ve Ticaret Merkezi ihalesi bugün!

İstanbul Küçükçekmece İlçesi Halkalı Atakent Mahallesi Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ İstanbul Küçükçekmece'de cami, kütüphane ve spor salonu yaptıracak!

TOKİ İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesinde, 2500 Kişilik Cami, 1 Adet İmamevi, Spor Salonu,Kütüphane yaptıracak. İnşaat ve çevre düzenleme ihalesi 12 Haziran 2014 tarihinde gerçekleşecek...

TOKİ Küçükçekmece Göl Konutları ihalesinde evlerin hepsi satıldı!

Bugün ihalesi yapılan TOKİ Küçükçekmece Göl Konutları'nda 31 adet konutun tamamı satıldı. İhaleyi katılımcılarla birlikte yaklaşık 750 kişi izledi...

TOKİ Küçükçekmece Göl Konutları'nın ihalesi bugün! Saat 14.00'te!

TOKİ Küçükçekmece Göl Konutları'nda inşa ettirilen 31 adet konutun ihalesi bugün saat 14.00'te yapılıyor. İhaleye başvurular, müzayede yapılacak olan salonun önünde kurulacak olan stant ve banka şubelerinden yapılabiliyor...

küçükçekmece toki kuraları Haberi

küçükçekmece toki kuraları

Ataköy Ahmet Cömert Kapalı Spor Salonu'ndaki törende konuşan TOKİ Başkan Yardımcısı Eren Tıraş, alt gelir grubuna yönelik üretilen 84 metrekare büyüklüğündeki dairelerin ortalama 79 bin 400 YTL'den satıldığını, bu evlerin 180 ay vade ve 352 YTL taksitle satışa çıktığını...