21 / 05 / 2024

küçükçekmece yahya kemal beyatlı kültür merkezi

küçükçekmece yahya kemal beyatlı kültür merkezi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanlık AFAD'ın ev sahipliğinde, Arenamega'da gerçekleştirilen "Afete Hazır Okul Kampanyası"nın tanıtım töreninde, salonun isminin Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi olarak değiştirileceğini söyledi...

Büyükçekmece'de Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli atıldı!

Cumhuriyet’in 97’inci yılı anısına Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Selanik’te doğduğu ev Büyükçekmece'de inşa ediliyor. Bugün evin temeli atıldı.

Büyükçekmece Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli yarın atılacak!

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1881 yılında Selanik’te doğduğu ev birebir ölçülerinde Büyükçekmece’de inşa ediliyor. Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli yarın atılacak.

Büyükçekmece’ye Atatürk Evi inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediyesi hayata geçireceği anlamlı projeyi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 81. yıldönümünde Büyükçekmecelilere tanıttı.

Küçükçekmece'de hizmetler vergilerle yapılıyor!

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, seçimden sonra mahalle muhtarlarıyla ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Çebi, ''En büyük projemiz ‘insana hizmet’tir'' dedi.

Küçükçekmece Kemal Aktaş Stadı açıldı!

Küçükçekmece Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kemal Aktaş Stadı ve Yeşilova Esnafspor Tesisleri açıldı.

Büyükçekmece Yahya Çavuş Cami ibadete açıldı!

Çanakkale Savaşı'nın önemli kahramanlarından biri olan Ezineli Yahya Çavuş'un ismi Büyükçekmece'de inşa edilen camiye verildi. Yahya Çavuş Cami ibadete açıldı.

Büyükçekmece Yahya Çavuş Cami açılıyor!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediyesi, Yahya Çavuş Cami'ni hizmete açıyor.

Büyükçekmece Elit Gayrimenkul Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyükçekmece Elit Gayrimenkul Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Ertüzün ve Hande Gizem Türker ortaklığında kuruldu.

Büyükçekmece Mustafa Kemal Bulvarı'ndaki bina ruhsatsız mı?

Büyükçekmece Mimaroba Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarı’nda bulunan mekanla ilgili ruhsata aykırı yapılan eklemeler için bir süre yıkım kararı alınmıştı. Her sene kiracı değiştiren kaçak yapı son olarak Massal adıyla düğün salonu olarak hizmet vermeye başladı.

Büyükçekmece Yahya Çavuş Cami Ramazan'da açılıyor!

Pınartepe Mahallesi'nde yapımında son aşamaya gelinen Yahya Çavuş Camii'ni denetleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Mimarisi ile fark yaratacak olan cami Ramazan ayında bölge halkımızın ibadetine açılacaktır" dedi.

Küçükçekmece Arenamega'nın ismi Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi olarak değiştirildi!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanlık AFAD'ın ev sahipliğinde, Arenamega'da gerçekleştirilen "Afete Hazır Okul Kampanyası"nın tanıtım töreninde, salonun isminin Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi olarak değiştirileceğini söyledi...

Büyükçekmece Pelican Evlerinde 48 ay vade, sıfır faizle! Son 37 konut!

İnşaat alanı 75 bin metrekare olan PelicanHill Büyükçekmece, bloklar farklı isimler ile birbirinden ayrılıyor. Blokların isimleri şöyle; Verona, Siena, Mesina, Coruna, Lerida, Almonte, Sevilla, Capri, Granada, Vittoria ile Valencia

Büyükçekmece Mimar Sinan'da icradan satılık arsa! 3 milyon 259 bin TL'ye!

Büyükçekmece 3. İcra Müdürlüğü, İstanbul ili Büyükçekmece ilçesi Mimar Sinan köyünde 2.607,21 metrekare arsayı 3 milyon 259 bin 12,50 TL muhammen bedel ile satışa çıkardı. Arsanın satışı 15 Kasım 2011 Salı günü 15:20-15:30 saatleri arasında yapılacak

küçükçekmece yahya kemal beyatlı kültür merkezi Haberi

küçükçekmece yahya kemal beyatlı kültür merkezi


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, her geçen gün gelişen kurumsal yapısı ve artan birikimiyle Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD), bundan sonraki afetlere ve krizde çok daha etkili çok daha kapsamlı müdahale edebilecek bir kapasiteye ulaştığını belirterek, "Bu çerçevedeki eksikleri süratle tamamlayarak, afet ve acil durum yönetimi konusunda dört dörtlük bir yapı oluşturma kararlılığımız devam ediyor" dedi. 


Başbakan Erdoğan, Başbakanlık AFAD'ın ev sahipliğinde, Arenamega'da gerçekleştirilen "Afete Hazır Okul Kampanyası"nın tanıtım töreninde, hükümetleri döneminde 1999 depreminden alınan dersler ışığında, pek çok yeni düzenleme yaptıklarını, imar planlarından inşaatlara kadar, her alanda deprem ve diğer doğal afetlere uygun standartlar belirlediklerini ve uygulamaya koyduklarını söyledi.


Türkiye'nin afetlere karşı hazırlanması için AFAD'ı kurduklarını ve böylece kamunun tüm imkanlarının koordinasyon içinde en verimli şekilde kullanılabilmesini sağladıklarını aktaran...