16 / 05 / 2024

küçükçekmece Yarımburgaz Bilgi Evi

küçükçekmece Yarımburgaz Bilgi Evi

Küçükçekmece Belediyesi, ilçedeki bilgi evlerine bir yenisini daha ekledi. Yarımburgaz Mahallesi’nde bugün yapılan açılışta çocukların teşekkürü herkesi duygulandırdı. ‘’Yarımburgaz Bilgi Evi’’ ile Küçükçekmece’deki bilgi evi sayısı da 10’a yükseldi.

Büyükçekmece Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli yarın atılacak!

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1881 yılında Selanik’te doğduğu ev birebir ölçülerinde Büyükçekmece’de inşa ediliyor. Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli yarın atılacak.

Büyükçekmece Atatürk Mahallesi'nde dönüşüm başladı!

Büyükçekmece’de başlatılan kentsel dönüşüm projesi kapsamında riskli binaların yıkımı tamamlandı. Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün,”Marmara depremi yarın olacak gibi çalışıyoruz” diye konuştu.

Yarımburgaz ve Halkalı kavşak projesi imar planı askıda!

Küçükçekmece İlçesi, Yarımburgaz ve Halkalı Caddeleri Kesişimi Kavşak Uygulama Projesine ilişkin imar planı askıya çıkarıldı..

Küçükçekmece Kanarya Bilgi Evi hizmete açıldı!

Küçükçekmece Belediyesi’nin imzasıyla hayata geçen Kanarya Bilgi Evi, Aile Sağlığı Merkezi ve Muhtarlık Binası vatandaşların hizmetine açıldı.

Küçükçekmece Yarımburgaz'da imar kısıtlaması iddiası!

Küçükçekmece Yarımburgaz Mahallesi'nde imar sorunu yıllardır sürüyor. Mahalle sakinleri arsalarını değerlendirememekten şikayetçi.

Asbek Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asbek Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tamer Aslan ve Bahram Bekmuradov ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Küçükçekmece, Yarımburgaz Mahallesi'nde kuruldu.

Küçükçekmece Blue Lake Evleri teslim tarihi!

Küçükçekmece Blue Lake Evleri teslim tarihi 2017 yılının ikinci yarısı olarak belirtiliyor. Blue Lake Küçükçekmece'de metrekare birim fiyatı 3 bin 200 dolardan başlıyor...

Bizim Evler Güzelce Büyükçekmece Projesi!

Bizim Evler Güzelce Büyükçekmece projesi 980 daire ve 35 ticari birimden meydana geliyor. İhlas Yapı imzasını taşıyan Bizim Evler Güzelce Büyükçekmece projesi bu yılın ilk yarısında başlıyor...

Küçükçekmece Marmara Üniversitesi arazisi park mı olacak?

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, mahalle muhtarlarını Küçükçekmece İyilik Merkezi’nde düzenlenen kahvaltılı toplantıda ağırladı, Başkan Karadeniz muhtarlarının beklenti ve görüşlerini dinleyerek, yatırım ve projeler hakkında bilgi verdi.

Büyükçekmece Gölü villa bölgesi oluyor!

Büyükçekmece ile Beylikdüzü Kavaklı'da, Mesa-Nurol'dan Demir İnşaat’a kadar birçok markab konut üreticisi proje geliştirme yarışma girdi. Büyükçekmece Gölü havzasında, inşaat şirketleri ağırlıklı olarak villa projeleri geliştiriyor.

Küçükçekmece Hizmet Binası ilk BREEAM sertifikalı kamu binası oldu!

Dünya aydınlatma sektörünün önemli yayın kuruluşlarından 'MondoArc' dergisi önderliğinde yapılan 'Uluslar arası Aydınlatma Tasarım Yarışmasında Küçükçekmece Belediyesi Hizmet Binası, 'Düşük Bütçeli Cephe Aydınlatması' tasarımı kategorisinde dünya üçüncüsü

Küçükçekmece Belediyesi hizmet binası dünya 3.sü oldu!

Dünya aydınlatma sektörünün önemli yayın kuruluşlarından olan ‘MondoArc’ dergisi önderliğinde yapılan yarışmada Küçükçekmece Belediyesi Hizmet Binası, ‘Düşük Bütçeli Cephe Aydınlatması’ tasarımı kategorisinde dünya üçüncüsü oldu.

Küçükçekmece Belediye Binası ilk yeşil sertifikalı kamu binası oldu!

Türkiye'nin ilk yeşil sertifikalı kamu binası olma özelliğine sahip Küçükçekmece Belediyesi hizmet binası,' Uluslararası Aydınlatma Tasarını Yarışması'nda dünya üçüncüsü oldu.

küçükçekmece Yarımburgaz Bilgi Evi Haberi

küçükçekmece Yarımburgaz Bilgi Evi


Küçükçekmece Belediyesi, ilçedeki bilgi evlerine bir yenisini daha ekledi. Yarımburgaz Mahallesi’nde bugün yapılan açılışta çocukların teşekkürü herkesi duygulandırdı. ‘’Yarımburgaz Bilgi Evi’’ ile Küçükçekmece’deki bilgi evi sayısı da 10’a yükseldi. 


Yarımburgaz Mahallesi’nde dört katlı olarak inşa edilen Bilgi evinin açılışına Küçükçekmece İlçe Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Mustafa Afşin Yazıcıoğlu, Küçükçekmece İlçe Müftüsü Cemalettin Bal, AK Parti İlçe Başkanı Av. Mustafa Korkut’un yanı sıra belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar ve mahalle sakinleri katıldı.

“ZARARLI BAĞIMLILIKLARDAN KORUYAN ANAHTARLAR”

150 bin öğrenciye sahip bir ilçede bilgi evlerinin son derece önemli olduğuna değinen Harun Kaya, “Çocukların eksikliklerini kapatmak yerel yönetimlere düşüyor. Bu nedenle bilgi evi açılışı çok önemli. Küçükçekmece Belediye Başkanı’na teşekkür ediyorum” dedi. Kaya, bilgi evlerinin,...