06 / 05 / 2024

Küçükçekmece Yenibosna Basın Aksı Revizyon Uygulama İmar Planları

Küçükçekmece Yenibosna Basın Aksı Revizyon Uygulama İmar Planları

İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi, Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Sefaköy'de bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. Ticaret ve hizmet alanı olarak ayrılan arsanın satış bedeli 10 milyon 505 bin TL olarak belirlendi.

Ziraat Bankası'ndan çiftçilere büyük destek! Modern basınçlı sulama sistemi için düşük faizli kredi imkanı! 

Ziraat Bankası, Modern Basınçlı Sulama Kredileri kapsamında çiftçilere büyük destek sağlıyor. Peki modern basınçlı sulama sistemleri neler?

Sinpaş GYO'nun Küçükçekmece'deki arsasının değeri ne kadar?

Sinpaş GYO, İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi Halkalı Mahallesinde yer alan 3 adet arsanın gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı. Peki arsaların değeri ne kadar?

Büyükçekmece kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Olası İstanbul depremine karşı kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıran Büyükçekmece Belediyesi 28 bin binayı yeniledi. 

Aldalıl Alturkey Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Aldalıl Alturkey Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohsen Alı Mohamed Emam tarafından açıldı.

Sinpaş GYO Küçükçekmece'deki arsasını sattı!

Sinpaş GYO'nun Küçükçekmece'deki arsasının Arı Finansal Kiralama A.Ş.'ne ("Arı Leasing") KDV ve vade farkı hariç 111 milyon TL bedelle satışının gerçekleştirilmesine karar verildi. 

Küçükçekmece 1/5000  ölçekli plan tadilatı askıda!

Küçükçekmece ilçesi, Yenibosna Basın Aksı Güneyi 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Sinpaş GYO Küçükçekmece'deki arsasını 17.9 milyon TL'ye sattı!

Sinpaş GYO'nun ekspertiz değeri 17 milyon 564 bin 850 TL olan İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Mahallesi'ndeki 7 bin 806 metrekare büyüklüğündeki arsa vasıflı gayrimenkulü 17 milyon 955 bin 180 TL değerle Etkinsürekli İhracat Lojistik ve Ticaret A.Ş.'ne ayni sermaye olarak devredildi. 

Vibroser Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Vibroser Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 715 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Günden tarafından açıldı.

Mesaken Emlak Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Mesaken Emlak Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Arafat Alhan tarafından açıldı.

Armoni Life Hotel Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi açıldı!

Armoni Life Hotel Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Aydın ve Cem Akçay ortaklığında açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Özbaşyiğitler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Özbaşyiğitler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün 600 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Nurko Yapı Anonim Şirketi Küçükçekmece Şubesi açıldı!

Nurko Yapı Anonim Şirketi Küçükçekmece Şubesi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kamil Korkut Balkan tarafından açıldı.

Küçükçekmece Yenibosna Basın Aksı Revizyon Uygulama İmar Planları Haberi

Küçükçekmece Yenibosna Basın Aksı Revizyon Uygulama İmar Planları

İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi, Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Sefaköy'de bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. Ticaret ve hizmet alanı olarak ayrılan arsanın satış bedeli 10 milyon 505 bin TL olarak belirlendi.


GAYRİMENKUL SATILACAKTIR


İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi, Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden:


İlçesi:Sefaköy

Mevkii: Tevfikbey Mahallesi

Pafta/Ada/ Parsel:12 pafta 9434 parsel 

Belediye Hissesi:Tam(2.101,00 metrekare)

Tahmini Bedel: 10.505,000,00 TL

Geçici Teminat (%3):315.150,00 TL

Şartname Bedeli:100,00 TL

İmar Durumu:K. Çekmece Yenibosna Basın Aksı Revizyon Uygulama İmar Planlarında Ticaret ve Hizmet Alanı

1 - Yukarıdaki nitelikleri ve muhammen bedeli belirtilen 1 (bir) adet taşınmazın ihalesi, 2886 Sayılı Yasanın 35/a maddesine göre, 10/11/2016 tarihinde saat 10:00 ’da Küçükçekmece Belediye Başkanlığı Encümen salonunda yapılacaktır.

2 - İhaleye iştirak etmek isteyenlerin, Gerçek Kişiler; tasdikli (T.C. Kimlik numarasını içeren) Nüfus Hüviyet sureti ve aslı ibraz edilmek kaydıyla...