08 / 05 / 2024

Küçükçekmecede Dereboyu Caddesinde satılık arsa

Küçükçekmecede Dereboyu Caddesinde satılık arsa

İstanbul Küçükçekmece'de bulunan 3.174 metrekare yüzölçümüne sahip arsa, Küçükçekmece 3. Satış Memurluğu tarafından 27 Nisan 2015 günü saat 14:00 ile 14:05 arası ihale ediliyor.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası binası yıkıldı!

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası'nın Bankalar Caddesinde bulunan eski hizmet binasının yıkımı gerçekleştirildi. Eski binanın yerine yenisi yapılacak.

Arnavutköy Kıbrıs Caddesi imar uygulaması askıya çıktı!

İstanbul İli Arnavutköy İlçesi Kıbrıs Caddesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Kadıköy'de korkunç olay! Binanın kolonları kaldırıma düştü!

Kadıköy'ün Caddebostan mahallesi Prof. Dr. Hulusi Behçet caddesinde yıkılan binanın ana kolonlarından biri kaldırıma düştü.

Gölcük Otel ve Lokanta tadilat karşılığı 19 yıllığına kiraya veriliyor!

Ödemiş Belediye Başkanlığı tarafından Gölcük Mahallesi Saracoğlu Caddesinde bulunan Gölcük Otel ve Lokanta, 19 yıllığına kiraya veriliyor....

Bingöl Kültür'de dönüşüm için boşaltılan evlerde hırsızlık arttı!

Bingöl Kültür Mahallesi'nde 'Kentsel Dönüşüm Projesi' kapsamına alınan Babüroğlu Caddesinde neredeyse her gün bir hırsızlık vakası yaşanıyor.

Kütahya Eskigediz'de yollar yenileniyor!

Kütahya’nın Gediz ilçesine bağlı Eskigediz beldesinde, kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına hız veriliyor.Eskigediz Belediye Başkanı Ercan Şimşek, belediye tarafından Akçaalan Mahallesi Belediye Caddesinde yapılan düzenleme çalışmalarında 4 bin metrekare kilitli parke taşı kullanılacağını söyledi

Aksaray'da drenaj hattı çalışmalarına başladı!

Aksaray Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, Necip Fazıl Kısakürek Caddesinde Yağmur Suyu Drenaj Hattı çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Necip Fazıl Kısakürek Caddesinin alt yapısı tamamlandıktan sonra yolun sıcak asfalt ile kaplanacağını belirtti.

Trabzon Büyükşehir'den yeni imar yolları!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Konaklar Mahallesi’nden başlayan 2 Nolu Bostancı Mahallesi Dereboyu Caddesi’nde sonlanan yaklaşık 2 km uzunluğundaki yolun terki yapılmış 1 km’lik bölümünde yol açma çalışmalarına başladı.

Norm Mimarlık Dekorasyon İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Ortaköy Şubesi açıldı!

Norm Mimarlık Dekorasyon İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Ortaköy Şubesi, Esin Tercan Şube Müdürlüğü'nde 450 bin TL sermaye ile 29 Aralık'ta Beşiktaş, Dereboyu Caddesi, Ortaköy'de açıldı.

Dervişoğlu İnşaat ve Autoban Mimarlık kentsel dönüşümde yeni ekol oluşturacak!

Dervişoğlu İnşaat, yolu Kadıköy'den geçenlerin çok yakından bildiği bir marka. Kadıköy'ün hemen hemen her caddesinde imzasını taşıyan bir projesi olan şirket kentsel dönüşüm konusunda bölgenin söz sahibi olan kurumlarının başında geliyor.

Başiskele Kırpınar Caddesi'ne köprü yapılıyor!

Kocaeli Başiskele Belediyesi Kırkpınar caddesinde yaya ve ulaşımı sağlayacak köprü çalışmasını başlattı. Belediye, Körfez Mahallesi'nden geçen dere boyu üzerine ikinci köprüyü yapmak için hazırlık yapıyor.

Osmaniye'nin en büyük mobilya mağazası açıldı!

Osmaniye'nin en büyük mobilya mağazası olan OFİSSET Hayat Mobilya Mağazası, Atatürk caddesinde açıldı. Murat Teke'nin yaptığı OFİSSET Hayat Mobilya mağaza açılışına çok sayıda vatandaşlar katıldı

Kocaeli Büyükşehir’den Körfez’e yeni bulvar!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kent genelindeki yolları modern hale getirmek amacıyla, Körfez ilçesinde bulunan Cumhuriyet caddesinde yeni bulvar yapılacak. Bulvarın uzunluğu yaklaşık 600 metre olacak.

Küçükçekmecede Dereboyu Caddesinde satılık arsa Haberi

Küçükçekmecede Dereboyu Caddesinde satılık arsa

İstanbul Küçükçekmece'de bulunan 3.174 metrekare yüzölçümüne sahip arsa, Küçükçekmece 3. Satış Memurluğu tarafından 7 milyon 428 bin TL'ye satışa çıkarılıyor.


Satışa konu taşınmaz Dereboyu Caddesi'nde ticaret alanında olup, üzerinde herhangi bir yapı bulunmamaktadır.


İhale açık artırma usulüyle Küçükçekmece Adliyesi Hukuk Bölümü'nde yapılacaktır.


Kıymeti: 7.428.000,00 TL


1. Satış Günü: 27/04/2015 günü 14:00 ile 14:05 arası

2. Satış Günü: 27/05/2015 günü 14:00 ile 14:05 arası


Satış şartları :

1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin %50 sini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Birinci artırmada istekli bulunmadığı takdirde elektronik ortamda birinci artırmadan sonraki beşinci günden, ikinci artırma gününden önceki...