18 / 05 / 2024

Küçükköy toki başvuruları

Küçükköy toki başvuruları

TOKİ Giresun Aksu kura çekilişi 21 Temmuz'da yapılacak. Ödemelere göre 144 aya varan vade sağlanan projede 592 adet daire yer alıyor.

TOKİ Kırıkkale Delice başvuru tarihleri belli oldu! Kırıkkale TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale Delice projesi için başvuru tarihleri belli oldu. Peki Kırıkkale TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuru dönemi başlıyor!

Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuru dönemi başlıyor. 7 adet 3+1 dairelerden oluşan projede satışlar açık satış yöntemi ile yapılacak. 

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuruları!

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuruları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 3+1 nitelikteki 7 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor.

Essenora Küçükköy satılık ev fiyatları!

Essenora Küçükköy satılık ev fiyatları 330 bin TL'den başlıyor. Essenora projesi Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi tarafından inşa ediliyor...

Essenora Evleri Küçükköy satılık daire fiyatları!

Essenora Evleri Küçükköy satılık daire fiyatları 330 bin TL'den başlıyor. Essenora Evleri İstanbul Gaziosmanpaşa Küçükköy'de yükseliyor...

Essenora Evleri Küçükköy fiyat!

Essenora Evleri Küçükköy fiyat listesi 330 bin TL'den başlıyor. İstanbul Gaziosmanpaşa Küçükköy'de inşa edilen projede konut ve ticari birimler bulunuyor...

Çankırı İnançköy TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Çankırı Merkez İnançköy 571 adet Konut Uygulaması kapsamında yer alan 168 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Çankırı Kızılırmak başvuruları!

TOKİ Çankırı Kızılırmak başvuruları bugünden itibaren başlıyor. Toplamda 28 adet dairenin yer aldığı projede satışlar açık satış yöntemi ile yapılıyor.

TOKİ Kırıkkale Delice başvuruları!

TOKİ Kırıkkale Delice başvuruları bugünden itibaren başlıyor. Toplamda 28 adet dairenin yer aldığı projede satışlar açık satış yöntemi ile gerçekleştirilecek.

TOKİ Aksu ve Küçükköy başvuruları başlıyor!

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy projesinder yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 304 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy son başvurusu ne zaman?

TOKİ'nin Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 304 adet açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy son başvurusu ne zaman?

TOKİ Zonguldak Gökçebey Alt Gelir başvuruları!

394 konutluk Zonguldak Gökçebey Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan TOKİ Zonguldak Gökçebey Alt Gelir başvuruları ne zaman başlıyor?

Küçükköy toki başvuruları Haberi

Küçükköy toki başvuruları

Ödeme planı kapsamında projede 108 ay vadelendirmede yüzde 10 peşinat alırken, 120 ay vadede yüzde 15 peşinat, 144 aya kadar vadelendirmede yüzde 25 peşinat ödeniyor.


Toplamda 592 adet dairenin satışa çıkarıldığı Toki Giresun Küçükköy 24 ay vadelendirmede yüzde 10 indirim uygulanıyor.


Başvuru işlemlerinin 15 Temmuz 2016 Cuma gününde sona ereceği TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy projesinde aylık taksitler 802 liradan başlangıç gösteriyor. 


TOKİ Giresun Aksu kura çekilişi!

Kura çekilişi 21 Temmuz Perşembe günü yapılacak. Projede peşin ödemeler 5 bin 399 TL'den başlıyor.

Satış duyurusu için