19 / 05 / 2024

küçükkuyu port ne zaman teslim

küçükkuyu port ne zaman teslim

Balıkesir Edremit'de 24 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Küçükkuyu Port teslim tarihi bilgisini haberimizde bulabilirsiniz. İçinde 2+1, 3+1 ve 4+1 konutların bulunduğu projede 204 konut bulunuyor.

Modda Port ne zaman teslim?

Modda Port Ontan Gayrimenkul tarafından İzmir  Konak’ta hayata geçiriliyor. Peki Modda Port ne zaman teslim edilecek?

Gül İnşaat açık artırması ne zaman?

Gül İnşaat toplam 212 konut ve işyerini açık artırmayla satışa çıkarıyor. Peki Gül İnşaat açık artırması ne zaman? diyorsanız işte yanıtı...

Tual Adalar Kartal satılık daire fiyatları ne kadar?

Tual Adalar projesi 2018 yılının sonunda sahiplerine teslim edilecek. Peki Tual Adalar Kartal satılık daire fiyatları ne kadar?

TOKİ Karabük Belen Mahallesi'ne 1.114 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yeni konut projeleri hayata geçirilmeye devam ediyor. TOKİ Karabük Belen Mahallesi'ne 1.114 konut inşa edecek.

Kadıköy Büyük Konak Residence ne zaman teslim?

Toplam 67 adet daireden meydana gelen Büyük Konak Residence projesinde fiyatlar metrekare bazında 6 bin dolardan başlıyor. Peki Kadıköy Büyük Konak Residence ne zaman teslim?

Tual Adalar Yakacık daire fiyatları ne kadar?

İstanbul Kartal'da yükselen Tual Adalar projesinde 60 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Tual Adalar Yakacık daire fiyatları ne kadar?

Çanakkale Ilıca Köprüsü ne zaman tamamlanacak?

CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, Çanakkale'nin Küçükkuyu beldesinde bulunan Ilıca Köprüsü'nün yapımının ne zaman tamamlanacağını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

2017 yıllık ev vergisi ne kadar?

Emlak Vergisi Kanunu gereğince geliri olmayan 200 metrekareden küçük tek mesken sahipleri hariç, her ev sahibinin vergi ödemesi gerekiyor. Peki, 2017 yıllık ev vergisi ne kadar?

Yıllık emlak vergisi ne kadar 2017?

2017 Mart ayı vergi takvimine göre, emlak vergisi ödemeleri 1 Mart'ta başlıyor. Emlak vergisi için ilk taksit ödeme zamanı 31 Mayıs'ta sona erecek. Peki, yıllık emlak vergisi ne kadar 2017?

Nidapark Küçükyalı Evleri ne zaman teslim?

İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe'ye bağlı Küçükyalı'da konumlandırılan Nidapark Küçükyalı projesi 1.159 daire, 769 ofis ve 82 ticari birimden meydana geliyor. Peki Nidapark Küçükyalı Evleri ne zaman teslim?

Küçükçekmece Port Royal ev fiyatları!

Küçükçekmece Port Royal ev fiyatları 277 bin TL'den başlıyor. Babacan Port Royal projesinde 0,59 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Nidapark Küçükyalı projesi ne zaman başlayacak?

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı projesinde 1.159 daire, 769 ofis ve 82 dükkan yer alıyor. Peki Nidapark Küçükyalı proje ne zaman başlayacak?

Taşyapı, Kadıköy Belediyesi’ne açtığı tazminat davasını kazandı!

Kadıköy’ün önemli yeşil alanlarından Meteoroloji arsasına 4 adet gökdelen inşa eden Taşyapı, Kadıköy Belediyesi’ne açtığı tazminat davasını bilirkişi raporuyla kazandı

küçükkuyu port ne zaman teslim Haberi

küçükkuyu port ne zaman teslim

Küçükkuyu Port teslim tarihi haberimizde bulunuyor. Proje, Balıkesir Edremit'te Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa İnşaat tarafından inşa ediliyor. Toplamda 204 konuttan oluşan Küçükkuyu Port projesinde 24 bin metrekare arsa alanı bulunuyor. 


Küçükkuyu Port projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan daireler 82 ile 182 metrekare arasında değişiyor.


Küçükkuyu Port teslim tarihi!


Küçükkuyu Port teslim tarihi için satış ofisini aramanız yeterli oluyor.


17 bloktan oluşan Edremit Küçükkuyu Port adres bilgilerine göre proje, Adatepe Köyü, Beybağlar Mevkii'nde yükseliyor.


Küçükkuyu Port ne zaman teslim


Küçükkuyu Port Evleri'nde; oyun alanları, 24 saat güvenlik hizmeti, çocuk havuzları, yürüyüş yolları ve 2 adet yüzme havuzu gibi olanaklar bulunuyor.


Küçükkuyu Port adres!


Adatepe Köyü, Beybağlar Mevkii, Akgün Albayrak Cad. No: 62...