06 / 05 / 2024

küçükyalı botanik parkı projesi

küçükyalı botanik parkı projesi

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'na devri yapılan Maltepe Küçükyalı'daki Karayolları arazisinin Alışveriş Merkezi yerine botanik parkı olarak değerlendirilmesi için girişimlerinin sürdüğünü açıkladı

Trabzon Botanik Park yarın açılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin yapımını tamamladığı Trabzon Botanik Park yarın açılıyor.

Trabzon Botanik Park görücüye çıkıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Trabzon’a kazandırdığı dev eserler arasında yer alan Trabzon Botanik Park projesi görücüye çıkıyor.

Sultangazi kent ormanına botanik park yapılacak!

Sultangazi’de 2010’da yapımına başlanan bin 620 dönümlük kent ormanı botanik park olacak. Yılda 2.5 milyon kişinin gittiği bölgede spor sahaları, çocuk oyun alanları ve kafeteryalar yapılacak.

Küçükyalı Karayolları arazisinde park alanı arttırıldı!

Karayolları Genel Müdürlüğü, 1. Bölge Müdürlüğü Küçükyalı Yerleşkesi'nin yer aldığı 118 bin 849 metrekarelik arazi, özelleştirme kapsamına alınarak 2014 yılında TOKİ'ye devri gerçekleştirilmişti. 

Nida Park Küçükyalı satılık daireler!

1.159 konut, 769 ofis ve 82 dükkandan meydana gelen Nida Park Küçükyalı projesinde de Emlak Konut ödeme kampanyası geçerli. Nida Park Küçükyalı fiyatları 542 bin TL'den başlıyor.

Nida Park Küçükyalı fiyatları!

Nida Park Küçükyalı fiyatları 542 bin TL'den başlıyor. Nidapark Küçükyalı'da 0,79 faizle 20 yıl taksit fırsatı sunuluyor...

Nidapark Küçükyalı'da fiyatlar ne kadar?

Nidapark Küçükyalı projesinde konut, ofis ve dükkanlar olacak. Tahincioğlu Gayrimenkul'ün projesi Nidapark Küçükyalı'da fiyatlar ne kadar?

Tahincioğlu Gayrimenkul Nidapark Küçükyalı ödeme kampanyası!

2020 yılında tamamlanması planlanan Tahincioğlu Gayrimenkul Nidapark Küçükyalı ödeme kampanyası 31 Mart'ta kadar devam edecek. Projede 625 daire ve 1.668 ofisin satışa sunuluyor.

Maltepe Nidapark Küçükyalı satış fiyat listesi!

Toplamda 1.159 konut, 769 ofis ve 82 ticari birimden meydana gelen Maltepe Nidapark Küçükyalı projesinde daire teslimlerinin 2020 yılında yapılması hedefleniyor...

Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı fiyat listesi!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Küçükyalı Evleri, 480 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İşte Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı fiyat listesi...

Nidapark Küçükyalı Tahincioğlu satış fiyatları!

Nidapark Küçükyalı Tahincioğlu satış fiyatları 480 bin TL'den başlayarak değişiyor. Nidapark Küçükyalı projesinde 0,79 faizle 240 ay vade imkanı sunuluyor...

Nidapark Küçükyalı Maltepe Şubat 2017 fiyatları!

Nidapark Küçükyalı Maltepe Şubat 2017 fiyatları 480 bin TL'den başlıyor. Projede 1.159 daire, 769 ofis ve 82 ticari birim bulunuyor.

Nidapark Küçükyalı satılık ev fiyatları!

Nidapark Küçükyalı Evleri, İstanbul Maltepe-Küçükyalı bölgesinde inşa ediliyor. Nidapark Küçükyalı satılık ev fiyatları 480 bin liradan başlıyor.

küçükyalı botanik parkı projesi Haberi

küçükyalı botanik parkı projesi


Maltepe Belediyesi'nin "Mahalle Buluşmaları" onuncu gününde, Çınar Mahallesi ile sürdü. Küçükyalı E.C.A. Elginkan İlkokulu'nda halkla bir araya gelen Kılıç, sorunları dinleyip, tek tek not aldı. Buluşmada, ulaşım ve otopark sorunu, çevre ve gürültü ), kentsel dönüşüm, altyapı sorunları, sokak hayvanlarının durumu, imar, parklar ve parklardaki ışıklandırma sorunları, çöp konteynırı sorunu, pazarların denetimi ve deprem öncesi yapılan çalışmalar üzerine konuşuldu. 


Toplantıda, Karayolları arazisi ve arkeoloji parkıyla ilgili sorulara da cevap veren Kılıç, Arkeoloji Parkı'nın SİT alanı olmasıyla beraber oradaki arazi ve binalarla ilgili çeşitli sıkıntılarının yaşandığını bildiklerini ve kimseyi mağdur etmeden soruna çözüm bulmaya çalıştıklarını belirterek, "Biliyorsunuz arkeoloji parkı, Anıtlar Kurulu'nca onaylandı. Biz buraya maalesef sahip çıkamıyoruz. Karayolları arazisiyle ilgili de çalışma yapıyoruz. TOKİ'ye dedik ki; 'Maltepelinin size olan güveni sarsıldı,...