09 / 05 / 2024

Küçükyalının tarihi

Küçükyalının tarihi

Reşat Altın 41 lira olduğu 1948 yılında Küçükyalı'da deniz manzaralı, bir dönüm arsa metrekaresi sadece 450 kuruşa satılacakmış. Bostancı'da deniz kenarında 745 metrekare arsa ise 29 bin 800 liraya satılacakmış.

Kadıköy’ün simgesi satıldı:449 milyon 363 bin 500 lira

İstanbul Kadıköy’de bulunan ve ‘Kadıköy’ün simgesi’ olarak bilinen tarihi ‘Perili Köşk’ satıldı. İcradan satışa çıkarılan 116 yıllık Ragıp Paşa Köşkü’nü bugün tek alıcı olan Türkiye İş Bankası satın aldı.

Nidapark Küçükyalı'nın kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın projelerinden Nidapark Küçükyalı'da, 16773 ada 2 parselde yer alan C01 ve C02 Blokların kısmi kesin kabulü gerçekleştirildi. Kısmi kesin kabul tutanağı da 30 Haziran 2022 tarihinde onaylandı. 

Emlak Konut GYO'nun Nidapark Küçükyalı'daki toplam geliri 1.7 milyar TL'ye yükseldi!

Emlak Konut GYO projelerinden Nidapark Küçükyalı'nın yüklenicisi ile yapılan sözleşmeye Ek-4 No.lu Protokol ile 1 milyar 527 milyon 300 Türk Lirası olan Asgari Şirket Payı Toplam Geliri, 1 milyar 751 milyon 992 bin 140 TL'ye yükseldi. 

Çeyrek ve gram altın fiyatlarında 'Büyük yangın' tarihi: Altını elinde tutan ateşte yanacak!

Çeyrek ve gram altın iç piyasada dolar kuruna bağlı olarak yükselişini sürdürmeye devam ediyor. Yarım altın fiyatları 3 bin 200 liraya dayandı. Çeyrek altın da bin 600 lira seviyesinde. Altın fiyatları yeniden yükselişe geçecek hem de ne yükselme! Uzmanlar o tarihi açıkladı.

Vakıf GYO'nun Nidapark Küçükyalı'daki 106 bağımsız bölümünün değeri belli oldu!

Vakıf GYO'nun İstanbul ili, Maltepe ilçesi, Küçükyalı Mahallesi, 16772 ada 1 parselde konumlu B10 ve B11 bloklarındaki 106 adet bağımsız bölüme ait değerleme raporu yayınlandı. Peki Vakıf GYO'nun Nidapark projesindeki 106 bağımsız bölümünün değeri ne kadar oldu?

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler ön başvuru tarihi!

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler ön başvuru tarihi bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Aydınlık Evler ön başvuru tarihleri ve detayları...

Nidapark Küçükyalı'nın kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Maltepe Küçükyalı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Nidapark Küçükyalı) kapsamında, 16771 Ada 1 Parseldeki A1, A2, A3 Bloklar ile Kafeterya ve Kapalı Otopark Blokları'nın kısmi kesin kabulü yapıldı.

Nidapark Küçükyalı'daki 639 adet bağımsız bölümün tadilat yapı ruhsatı alındı!

Emlak Konut GYO projelerinden Nidapark Küçükyalı'daki 639 adet bağımsız bölümün ruhsatları 12 Temmuz 2021 tarihinde alındı.

Nidapark Küçükyalı'nın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Maltepe Küçükyalı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili (Nidapark Küçükyalı) projesi hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı.     

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı satışta!

Nidapark Küçükyalı projesinde bulunan Palladium Cadde Küçükyalı'daki mağazaların 2. Fazı satışa sunuldu. 

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor!

Emlak Konut GYO imzası ve Tahincioğlu Gayrimenkul güvencesiyle hayata geçirilen Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor...

Malatya'daki tarihi Taş Köprü'nün restore edilmesi talebi mecliste!

Malatya'nın Arapgir ilçesinde yer alan tarihi Taş Köprü'nün restore edilmesi talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Uzunköprü'deki tarihi taş köprünün restorasyonu TBMM'de!

Edirne'nin Uzunköprü ilçesindeki tarihi taş köprünün restorasyon çalışmalarının ne zaman biteceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Gaytancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Küçükyalının tarihi Haberi

Küçükyalının tarihi

KELEPİR ARSA - Küçükyalı'da istasyona 3 dakika, Marmara'ya fevkalade manzaralı bir dönüm, metresi 450 kuruştan satılıktır. Akşam'da Küçükyalı rümuzuna mektupla müracaat.


YENİKÖY - Şube durağında 3 katlı 5 odalı ahşap ev 6.500 liraya acele satılıktır. Müracaat: Taksim Meydanı Kristal Han No. 10, Tel: 83873




BOSTANCI'DA SATILIK ARSA - Deniz kenarında, iskeleye çok yakın, inşaata elverişli, 745 M2. Pazarlıksız 29.800 lira. Müracaat: Telefon 16'dan 72.




KADIKÖY'DE 15.000 LİRAYA SATILIK ARSA - Mühürdar Rıza Paşa Sokak'ında 22 No. evin ittisalinde köşebaşı 11...