27 / 04 / 2024

Kula Börtlüce altyapı yatırımları

Kula Börtlüce altyapı yatırımları

MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi, Börtlüce Mahallesi’nin kanalizasyon hattı bulunmayan bölgelerinde sıfırdan hat döşeyerek mahallenin tamamını sağlıklı altyapıya kavuşturuyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Kahramanmaraş Uğur Böceği ve Kelebek Bahçesi'ndeki işletmeler 10 yıllığına kiralanıyor!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Uğur Böceği ve Kelebek Bahçesi'ndeki işletmeleri 10 yıllığına kiraya verecek.

1 milyon liraya araç ruhsatlı ve bahçeli villa almak isteyenler hemen baksın!

Bolu, Göynük’ de yapılacak My Port Tiny House Yaşam Köyü proje sahiplerinden Gamze Özlü, 82 adet parselin satılacağını belirterek, “Parselin bedeli 350 bin lira. Elektrik, su, fosseptik bütün altyapısını yapıyoruz. TinyHouse ise 400 bin liradan başlıyor” ifadesini kullandı.

Büyük Marmara depreminin eli kulağında! İstanbul'da kum saatiyle yarış başladı: Hangi önlemler alınıyor?

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökçe, "Deprem değil, bina öldürür. Yapı stoğumuzu iyileştirmek için çok vaktimiz yok" açıklamasında bulundu. Büyük Marmara depreminin eli kulağında! İstanbul'da kum saatiyle yarış başladı: Hangi önlemler alınıyor?  

TOKİ Kayabaşı gecekondu önleme bölgesi altyapı inşaatı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayabaşı  Başakşehir İlçesi Kayabaşı Gecekondu Önleme Bölgesi Batı Kısmı Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Kayabaşı gecekondu önleme bölgesi altyapı inşaatı ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayabaşı gecekondu önleme bölgesi altyapı inşaatı ihalesi yarın gerçekleştirecek.

Kayabaşı gecekondu önleme bölgesi altyapı inşaatı ihalesi 1 Aralık'ta!

TOKİ, İstanbul İli, Başakşehir İlçesi Kayabaşı Gecekondu Önleme Bölgesi Batı Kısmı Genel Altyapı İnşaatı İşi (E- İhale) ihalesini 1 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yapı Merkezi, Slovenya'da demir yolu ihalesinin 1. kısmını kazandı!

Slovenya’nın en büyük altyapı projelerinden Divaca-Koper Demiryolu’nun çift hatta çıkarılma projesini hayata geçirmek üzere Slovenya Devleti’nin kurduğu 2TDK Şirketi’nin iki bölümde düzenlediği ihalelerin 1. Kısmını da Kolektor CPG-Yapı Merkezi-Özaltın Konsorsiyumu aldı. 

İFM'nin altyapısında gecikme olmayacak! 

İstanbul Finans Merkezi'nin çalışmaları hakkında bilgi veren İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük, altyapı çalışmalarında bir gecikme yaşanmayacağını dile getirdi. 

İnşaat sektörüne müjde! Garantörlüğün kapsamı genişliyor!

Otoyol, köprü, şehir hastanesi gibi büyük altyapı ihalelerini kazanan ama bankalardan kredi alamayan inşaatçılara müjde geldi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, ihaleyi alan şirketin borcuna kefil olacak.

Kulu OSB projesi meclis gündeminde!

Kulu Organize Sanayi Bölgesi'nin altyapı çalışmalarının tamamlanması ve faaliyete geçeceği tarih meclis gündemine taşındı. MHP'li Kara, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İDDMİB'den Hindistan-Pakistan pazarına sanal çıkarma!

İDDMİB, bu yıl 7’nci sanal ticaret heyetini Hindistan ve Pakistan pazarlarına gerçekleştiriyor. Her iki ülkenin Demir ve Demir Dışı Metaller ithalatı toplam 19,3 milyar dolar olarak kaydedildi. İDDMİB Başkanı Tahsin Öztiryaki, “Öncelikli hedefimiz bu ülkelerdeki büyük altyapı projelerinde yer almak”

Çukurova Bölgesel Havalimanı'nın inşaatı 2 yılda bitecek!

Adil Karaismailoğlu, Çukurova Bölgesel Havalimanı'nın yapım çalışmalarına ilişkin, "Şu an pist çalışmasının üzerindeyiz. İnşallah yıl sonuna kadar bütün altyapı çalışmalarımızı tamamlayacağız" dedi...

Kula Börtlüce altyapı yatırımları Haberi

Kula Börtlüce altyapı yatırımları


MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi, ilçedeki 60 mahalle genelinde sürdürdüğü altyapı çalışmalarıyla mahallelerin uzun yıllardır süregelen sıkıntılarını ortadan kaldırıyor. Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ve Kula Belediyesi ekipleri, Börtlüce Mahallesi’nin kanalizasyon hattı bulunmayan bölgesine bin metrelik kanalizasyon hattı döşüyor. MASKİ ve Kula Belediyesi tarafından mahallede yürütülen çalışma sayesinde, şimdiye kadar kanalizasyon hattı olmayan Börtlüce sakinleri sağlıklı ve kullanışlı kanalizasyon altyapısına sahip oluyorlar.


“Hattı olmayan vatandaşlar kanalizasyon sıkıntısı çekiyordu”


Mahalledeki hat eksikliklerinin MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi tarafından tamamlanmasından mahalle olarak mutluluk duyduklarını ifade eden Börtlüce Mahalle Muhtarı Vahit Yılmaz, “Mahallemizin bazı kısımlarında kanalizasyon hattımız yoktu. Vatandaşlarımız sıkıntı çekiyordu. Sorunumuzu Kula Belediye Başkanımız Hüseyin Tosun’a ilettik ve sağ olsunlar ilgilenip hemen çalışma başlattılar. Bu çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e, Belediye...