02 / 05 / 2024

1 milyon liraya araç ruhsatlı ve bahçeli villa almak isteyenler hemen baksın!

1 milyon liraya araç ruhsatlı ve bahçeli villa almak isteyenler hemen baksın!

Bolu, Göynük’ de yapılacak My Port Tiny House Yaşam Köyü proje sahiplerinden Gamze Özlü, 82 adet parselin satılacağını belirterek, “Parselin bedeli 350 bin lira. Elektrik, su, fosseptik bütün altyapısını yapıyoruz. TinyHouse ise 400 bin liradan başlıyor” ifadesini kullandı.



İstanbul’da en düşük dairenin fiyatı 5 milyon liraya kadar yükseldi. Yazlık fiyatlarındaki artış da ciddi oranlara çıktı. Son dönemin popüler yatırım alanı olarak öne çıkan TinyHouse’lar ihtiyaç sahipleri için en büyük alternatif haline geldi.

Pandemi döneminde dünyada yaygınlaşan TinyHouse akımı alternatif bir yaşam arayanların tercihi oldu. Türkiye’de de büyük ilgi gören bu çevreci ve ekonomik mobil evler villa tipi inşa edilerek insanlara konforlu bir yaşam sunuyor. Bu evler deprem açısından da güven veriyor.

Özellikle büyük şehirlerde yüksek enflasyonun da etkisiyle konut fiyatları el yakmaya başladı. Ortalama ev fiyatları 5 milyon TL civarında. Bu nedenle 400 binden başlayıp 1 ya da 1 buçuk milyona kadar lükslüğüne göre fiyatı değişen bahçeli bir villa yaptırma fikri insanlara çok cazip gelmeye başladı.  Bolu/Göynük’ de yapılacak olan My Port Tiny House Yaşam Köyü proje sahiplerinden Gamze Özlü, 21 dönüm alana kurulacak olan 82 adet 3. etap parselin satışa sunulduğunu söyledi. My Port Tiny House Yaşam Köyü’nde 7/24 güvenlik, elektrik ve su alt yapısı, spor alanları, ateş havuzu ve çocuk oyun alanları da bulunuyor.

1 milyon liraya araç ruhsatlı ve bahçeli villa almak isteyenler hemen baksın!

İSTANBUL’A 2 SAAT UZAKLIKTA, DOĞANIN İÇİNDE

İstanbul’dan kopmak istemeyenler ve doğayla iç içe olmak isteyenler için de ideal lokasyon olan My Port Tiny House Yaşam Köyü İstanbula’a 2 saatlik mesafede. Proje sahiplerinden Gamze Özlü, parselin satış fiyatının 350 bin lira olduğunu belirterek, “Parseli aldıktan sonra biz elektrik, su, fosseptik bütün altyapısını inşa ediyoruz. TinyHouse’unuzu fabrikamızdan alabiliyorsunuz ya da kendiniz de koyabiliyorsunuz. Şu an 400 bin liradan başlayıp, 1 buçuk milyon liraya kadar lükslüğüne göre fiyatlar değişebiliyor. Bunlar araç gibi ruhsatlara sahip. E-devlette de görünüyor. İçinde kliması, televizyonu, buzdolabı, çamaşır makinesi var. En önemlisi size özel bahçeniz var. Bir villa konseptinde yaşıyorsunuz ama toplamda harcadığınız para 1.000.000 TL civarında oluyor” ifadesini kullandı.

 


 


Geri Dön