29 / 04 / 2024

ADÜAŞ'ın Gaziemir'deki arsası 1 milyon liraya satıldı!

ADÜAŞ'ın Gaziemir'deki arsası 1 milyon liraya satıldı!

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.'nin İzmir Gaziemir'de satışa çıkardığı arsayı 1 milyon liraya, müteahhit Adil Eroğlu'nun sahibi olduğu Dasif İnşaat aldı.



Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.'nin  İzmir  Gaziemir'de satışa çıkardığı arsayı 1 milyon liraya, müteahhit Adil Eroğlu'nun sahibi olduğu Dasif İnşaat satın aldı. 


Başbakanlık Özelleştirme İdaresi bünyesinde uzun yıllardır faaliyet gösteren  Ankara  Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.'nin (ADÜAŞ) Türkiye genelindeki hidroelektrik santralleri başta olmak üzere gayrimenkullerle ilgili satışları tüm hızıyla sürüyor. 


Kuruluş, satış furyasında en küçük yerleri bile gözden çıkarırken, İzmir'deki mülklerini de açık artırmayla satış kararı almıştı. Gaziemir Akçay Caddesi üzerinde anayola bakan 363 metrekarelik yerin yeni alıcısı belli oldu. 


egedesonsoz.com'un haberine göre, Eğer Dasil, sözleşme imzalamazsa, arsa 975 bin lira teklif eden Özateş İletişim Telekominikasyon Malzemeleri ve Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye verilecek. 


Milliyet Ege




Geri Dön