02 / 05 / 2024

kula mezbahası temel atma töreni

kula mezbahası temel atma töreni

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliğinde hayata geçirilen mezbaha binasının temeli atıldı

Manisa Kula Mezbahası'nın temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliğinde hayata geçirilen mezbaha binasının temeli atıldı

Kula yeni yatırımlarla şaha kalktı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Kula Belediyesi’nin 32 ayda hayata geçirdiği 32 dev hizmetin açılışı ve temel atmaları Kula’da düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Şaadet Temel: 5 yılda yepyeni bir Fikirtepe göreceğiz!

Fikirtepe'de sözleşme imzalamayanlara kamulaştırma yapılacağını söyleyen Şaadet Temel, '5 yılda yepyeni bir Fikirtepe göreceğiz' dedi.Temel, Fikirtepe'de 4 yıldır çözüme kavuşturulamayan kentsel dönüşüm projesi için son viraja girildiğini söyledi

Şaadet Temel: 5 yılda yepyeni bir Fikirtepe göreceğiz!

Fikirtepe'de inşaat faaliyetlerini sürdüren Anka Group Yönetim Kurulu Başkanı Şaadet Temel, Fikirtepe'de genel anlamıyla sona yaklaşıldığını söyledi. Temel "5 yılda yepyeni bir Fikirtepe göreceğiz" dedi.

Cengiz Ergün: Kula'da turizmi canlandıracağız!

Yunus Emre Anma Etkinlikleri’ne katılmak üzere Kula ilçesini ziyaret eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçede esnaf ziyareti yaptı, tarihi Kula evlerinde incelemelerde bulundu...

Kula'daki yapılanma çalışmaları devam ediyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerde yapılanma çalışmaları hızla devam ediyor. Bu çerçevede Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, Kula İlçesi’nde Büyükşehir Belediyesi’ne devri olan birimlere incelemelerde bulundu.

Temel Kotil: 3. havalimanı ile İstanbul en çok sefer alan şehir olacak!

THY Genel Müdürü Temel Kotil, 3. havalimanının açılmasıyla İstanbul’un dünyadaki en önemli aktarma noktalarından biri olacağını söyledi. Kotil, İstanbul en çok sefer alan şehir olacak dedi...

Temel Kotil'e Yılın CEO'su ödülü!

THY Genel Müdürü Kotil'e Yılın CEO'su ödülü verildi. THY Genel Müdürü Temel Kotil, İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen "2014 Havayolları Strateji Ödülleri"nde, "Yılın CEO'su" ödülüne layık görüldü.

İdris Güllüce Hollanda'da Yıldız Eğitim Merkezi’nin temel atma törenine katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, burada Hollanda Türk İşadamları Derneği üyeleriyle bir araya geldi ve Hollanda'nın Schiedam kentinde Yıldız Eğitim Merkezinin temel atma törenine katıldı.

Vergi incelemesi, Vergi Denetim Kurulu'na yasanın vermiş olduğu en temel görevdir!

Maliye Bakanlığı, vergi incelemesinin Vergi Denetim Kuruluna (VDK) yasanın vermiş olduğu en temel görev olduğunu ve bu görevin tarafsızlık, objektiflik, bilimsellik ve mesleki yetkinlik ilkeleri çerçevesinde gerçekleştirildiğini bildirdi...

Veysel Eroğlu, Kozcağız beldesinde 9 tesisinin temel atma törenine katıldı!

Veysel Eroğlu, Kozcağız beldesinde 9 tesisinin temel atma törenine katıldı. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Yakın bir gelecekte, dünyadaki en önemli sektör, gıda güvenliği ve gıda arzı olacaktır" dedi.

Klima kullanmanın 5 temel püf noktası!

Klimalar, artık lüks olmaktan çıkıp önemli bir ihtiyaç haline gelmiş durumda. Yaz-kış tasarruf ve konfor için doğru klima, doğru montaj ve periyodik bakım şart. İşte klima kullanmanın 5 temel püf noktası...

Kocaeli Başiskele Kent Meydanı’nın temel uygulamaları yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Başiskele Kent Meydanı ve Yeni Belediye Hizmet Binası projesini uygulama aşamasına başladı. Kazı çalışmaları yapılan proje alanında inşaat temel çalışmaları sürüyor.

kula mezbahası temel atma töreni Haberi

kula mezbahası temel atma töreni


Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliğinde çalışmaları başlayan yeni mezbaha ile Kulalılar yeni bir hizmete daha kavuşuyor. Zaferiye Mahallesi Gölyeri mevkisinde hizmet verecek yeni mezbaha binası inşaatı için temel atma çalışmaları tamamlandı. Günlük 50 büyükbaş hayvan kesim kapasitesine sahip olacak yeni mezbaha, Kula ve çevresindeki hayvan üreticileri ile et işletmecilerinin ihtiyacını karşılayacak.  Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı standartlarına uygun olarak projelendirilen yeni mezbaha binası 2 dönümlük arazi üzerine yapılıyor. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon İşleri Müdür Yardımcısı Cihan Biçer ile mezbahanın temel atma çalışmasına katıldı. Yeni mezbaha inşaatı ile ilgili yetkililerden bilgi alan Başkan Tosun, Kula’da yapımına başlanan yeni mezbahanın vatandaşlara modern ve sağlıklı bir ortamda hizmet sağlayacağını belirtti. 


Başkan Tosun, “Kula’nın Bir Eksiğini Daha...