17 / 05 / 2024

Kula otogar

Kula otogar

Küçük Sanayi sitesinin alt kısmında D-300 karayoluna bitişik halde bulunan 20 dönümlük araziye yapılacak şehirlerarası oto terminalin en kısa sürede inşaatının bitirilerek, Kulalıların hizmetine sunulması hedefleniyor...

Adıyaman'da yeni otogarın bağlantı yolları yapılıyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan şehirlerarası otogarın bağlantı yollarının da yapımına başlandığı bildirildi. Otogarın hizmet noktaları 8 Eylül 2015 tarihinde yapılacak olan ihaleyle kiraya verilecek

Adıyaman Otogarı'nda kiralamalar başladı!

Adıyaman Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Şehirlerarası Otogarın kısa süre içerisinde hizmete girebilmesi için çalışan yetkililer, yeni otogar içerisinde bulunan hizmet noktalarını ihaleyle kiraya vermeye hazırlanıyor.

Eyüp Çobançeşme cep otogarı yol kavşak imar planı askıda!

İstanbul Eyüp ilçesine bağlı Çobançeşme Mevkii Cep Otogarı Yol Kavşak Düzenleme Avan Projesi'ne ilişkin 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıktı...

İzmir Kula Mensucat'ın fabrika ve arsası icradan satılıyor!

İzmir 5. İcra Dairesi tarafından, İzmir İli, Bayraklı İlçesi'nde bulunan Kula Mensucat'ın fabrika ve arsası satışa çıkarıldı. Söz konusu taşınmazların toplam bedeli 312 milyon 983 bin 480 TL olarak belirlendi.

Kocaeli Otogar-Sekapark tramvay hattı 2017'de bitecek!

İzmit Otogarı ile Sekapark arasında hizmet verecek tramvay hattının ihale protokolü, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Gülermak Ağır Sanayi ve Taahhüt AŞ arasında imzalandı.

Sarayköy Otogarı'nın yüzde 55'i tamamlandı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın Sarayköylülere söz verdiği ve geçen mayıs ayında temeli atılan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sarayköy İlçe Otogarı'nın yapımı tüm hızı ile devam ediyor, otogarın yüzde 55'i tamamlandı...

Otogar- Sekapark tramvay hattı yapımı için sözleşme imzalandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Gülermak Ağır Sanayi ve Taahhüt AŞ. Yetkilileri arasında Otogar-Sekapark arası Tramvay hattı yapım ihalesinin sözleşmesi imzalandı.

Kocaeli SEKA Park- Otogar tramvay hattı 2017'de tamam!

Otogar ile SEKA Park arasında yapılacak olan tramvay hattı için ihaleyi kazanan Gülermak firması ile sözleşme imzalandı. İmza töreninde 550 günde bitecek olan hat için geri sayım başlatıldı.

Otogar-Sekapark tramvay hattı sözleşmesi imzalanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Gülermak arasında Otogar-Sekapark arası tramvay hattı yapım ihalesi sözleşmesi imzalanıyor.

Denizli Sarayköy İlçe Otogarı'nda sona gelindi!

Geçtiğimiz Mayıs ayında temeli atılan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sarayköy İlçe Otogarı'nın yapımı devam ediyor.Daha modern bir otogar kazandırmak için kolları sıvayan Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarını sürdürüyor.

Denizli Sarayköy'e yeni otogar yapılacak!

Denizli Büyükşehir Belediye tarafından temeli atılan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sarayköy İlçe Otogarı’nın yapımı tüm hızı ile devam ediyor. Sarayköy Otogarı’nda fiziki gerçekleşmenin yüzde 55 olduğu belirtildi.

Denizli Sarayköy İlçe Otogarı’nın yüzde 55'i tamamlandı!

Denizli Büyükşehir Belediye tarafından temeli atılan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sarayköy İlçe Otogarı’nın yapımı tüm hızı ile devam ediyor. Sarayköy Otogarı’nda fiziki gerçekleşmenin yüzde 55 olduğu belirtildi.

Manisa Kula'da cami ve türbeler ışıklandırılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula'da cami ve türbeleri ışıklandırdı. Yapılan ışıklandırma çalışmaları sonrasında türbe ve camiler vatandaşların ve ziyarete gelenlerin beğenisini kazandı.

Kula otogar Haberi

Kula otogar


Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kula’ya yapılacak şehirlerarası oto terminal için çalışmalar başladı. Küçük Sanayi Sitesinin alt kısmında D-300 karayoluna bitişik halde bulunan oto terminal arazisinde Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya, Manisa Büyükşehir Belediyesi Emlak İstimlak Daire Başkanlığı Kamulaştırma Şube Müdür Vekili Ali Eroğlu ve Kula Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mesut Kayalı inceleme yaptı. Genel Sekreter Yardımcısı Yalçınkaya Kula’nın yeni bir otogara ihtiyaç duyduğunu belirterek, ilçeye modern bir otogar kazandıracaklarını söyledi.


İlçeye değer katacak yeni oto terminalin ön hazırlıklarının tamamlandığını kaydeden Genel Sekreter Yardımcısı Yalçınkaya, “Kula, değişimin yeni yüzü olacak şekilde her türlü yatırımı almayı hak eden ilçelerimizden bir tanesi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'de bu konuda çok hassas. Yapacağımız tüm çalışmalarda bizlerde...