18 / 05 / 2024

Kula Sandal mahallesi altyapı yatırımları

Kula Sandal mahallesi altyapı yatırımları

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi ortak yaptıkları çalışmalara bir yenisini eklediler. Yapılan çalışmalar kapsamında Kula'nın Sandal Mahallesinin altyapı sorunları çözüme kavuşuyor.

Kula Belediyesi'nden büyük fırsat! Manisa'da 7 konut satacak! 

Manisa İli Kula Belediye Başkanlığı, Manisa Kula, Bey Mahallesi'nde yer alan 7 adet konutu satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 1 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Kula Kavacık Mahallesi'nin çehresi değişiyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliği ile Kavacık Mahallesi'nin çehresi değişiyor. Kavacık Mahallesi’ni şehir görünümüne kavuşturacak dev projede alt yapı, üst yapı komple yenilenecek.

Manisa Kula'nın altyapı sorunları çözüldü!

MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi işbirliği ile Ayvatlar Mahallesi’ndeki kanalizasyon çalışmalarına son noktanın konmasının ardından, mahallenin eski içme suyu şebekesinin yerine de yeni hat inşa ediliyor.

Kula Zaferiye'ye yeni altyapı!

MASKİ ve Kula Belediyesi, Zaferiye Mahallesi'nde içme suyu hattı döşeyerek, mahallenin su şebekesi bulunmayan 384. sokakta sağlıklı altyapı oluşturuyor.

Kula Güvercinlik'e yeni altyapı!

MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi işbirliği ile Güvercinlik Mahallesi'nde eskiyen kanalizasyon hattı yenilenerek altyapı sorunu ortadan kalkıyor.

Kula Dereköy'deki altyapı çalışmalarında sona gelindi!

MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi işbirliği ile Dereköy Mahallesi’ndeki kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarının ardından başlatılan içme suyu şebeke yenilemesinde de sona yaklaşıldı.

Kula Dereköy'ün altyapısı yenilendi!

MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi işbirliği ile Dereköy Mahallesi’ndeki kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarının ardından başlatılan içme suyu şebeke yenilemesinde de sona yaklaşıldı.

Kula Encekler'in altyapısı sil baştan yenilendi!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa genelindeki mahallelerde sağlıklı altyapılar inşa etmeye devam ediyor. MASKİ, Kula ilçesine bağlı Encekler Mahallesi’ndeki 7 bin 20 metrelik kanalizasyon ana hattı döşeme çalışmalarında sona yaklaştı

Kula Börtlüce'ye yeni altyapı!

MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi, Börtlüce Mahallesi’nin kanalizasyon hattı bulunmayan bölgelerinde sıfırdan hat döşeyerek mahallenin tamamını sağlıklı altyapıya kavuşturuyor.

Manisa Kula'nın altyapı sorunu ortadan kalkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kula Güvercinlik Mahallesi Burgaz Sokak’ta kanalizasyon hattı döşeyerek vatandaşların rahat bir nefes almasını sağladı.

Kula Körez’e 20 bin metrekare kilit parke!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi işbirliği ile Körez Mahallesi’ne 20 bin metrekare kilit parke taş döşeme çalışmalarına başladı.

Manisa Kula'nın altyapı sorunu çözüldü!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kula’nın Saraçlar Mahallesi’ne sıfırdan 5 bin 500 metrelik kanalizasyon hattı döşeyerek, mahalleyi sağlıklı altyapıyla tanıştırdı.

Kulaç Yapı Onarım İnşaat ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kulaç Yapı Onarım İnşaat ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Kulaç tarafından 100 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Fatih, Tahtakale Mahallesi'nde kuruldu.

Kula Sandal mahallesi altyapı yatırımları Haberi

Kula Sandal mahallesi altyapı yatırımları


Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi ortak yaptıkları çalışmalara bir yenisini eklediler. Yapılan çalışmalar kapsamında Kula'nın Sandal Mahallesinin altyapı sorunları çözüme kavuşuyor. Çalışmalar kapsamında mahallenin tıkanan, eskiyen, kırılan, daha önce altyapısı olmayan sokaklarının altyapı sistemleri bir bir elden geçirilerek yenileniyor. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Koordinasyon Müdürü Önder Baştürk ve MASKİ Kula Şefi Adem Zobudoğuş'tan bilgi aldı. Mahalle Muhtarı Ramazan Dülger'in de eşlik ettiği incelemelerde vatandaşlar Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'a yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Mahalle sakinlerinin sorun ve sıkıntılarını dinleyen Belediye Başkanı Hüseyin Tosun açıklamasında; "Kula'da yatırım çalışmaları hız kazandı. Yapılanma sürecini tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi ortak çalışmalarına bir yenisini ekleyerek,...