27 / 04 / 2024

Kula Dereköy'deki altyapı çalışmalarında sona gelindi!

Kula Dereköy'deki altyapı çalışmalarında sona gelindi!

MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi işbirliği ile Dereköy Mahallesi’ndeki kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarının ardından başlatılan içme suyu şebeke yenilemesinde de sona yaklaşıldı.




MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi, Kula’nın mahallelerinde yaşayan vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek için sürdürdüğü altyapı hamlesine devam ediyor. MASKİ ve Kula Belediyesi, Dereköy Mahallesi’ne bağlı Manaklar Mahallesindeki çalışmalarını bitirdikten sonra merkez mahallede kanalizasyon hattı yenileme işlemini tamamladı. MASKİ ve Kula Belediyesi ekiplerinin, zaman kaybetmeksizin başladığı 11 bin 500 metrelik içme suyu şebeke hattı yenileme çalışmalarında da sona yaklaşıldı.


Başkan Tosun’dan mahalleye ziyaret


Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, MASKİ ve Kula Belediyesi ekiplerinin çalışmalarını yerinde incelemek için mahalleye ziyarette bulundu. Ziyaretinde Başkan Tosun’a, MASKİ İlçe Sorumlusu Adem Zobudoğuş ve Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Hancı da eşlik etti. Başkan Tosun, “Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Sayın Cengiz Ergün’e ilçemize ulaştırdığımız hizmetler noktasında verdiği destekten dolayı vatandaşlarımız adına çok teşekkür ederim. Dereköy Mahallemizdeki altyapı yenileme çalışmalarından dolayı MASKİ Genel Müdürlüğümüze de ayrıca teşekkür ediyorum. El ele ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.


“Mahallemize her hizmet geliyor”


Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’a mahallede yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Dereköy Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Hancı, “Büyükşehir Belediyemiz ile Kula Belediyemizin ortak çalışmaları sayesinde mahallemize her hizmet geliyor. Her iki belediyemiz de halka hizmet etmek için tüm ekiplerini seferber ediyorlar. Cengiz Başkan’ımıza ve Hüseyin Başkan’ımıza mahallem adına çok çok teşekkür ederim. Allah başkanlarımızdan razı olsun. MASKİ Genel Müdürlüğümüze ve ekiplerine de çalışmalar için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.



Kula Belediyesi



Geri Dön