10 / 05 / 2024

Kula Dereköy altyapı yatırımları

Kula Dereköy altyapı yatırımları

MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi işbirliği ile Dereköy Mahallesi’ndeki kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarının ardından başlatılan içme suyu şebeke yenilemesinde de sona yaklaşıldı.

Emekli ve memur maaşlarında son dakika! Hesap kitap yapıldı, yeni zam tablosu ortaya çıktı! İşte bu kadar zam yapılacak!

Milyonlarca emeklinin gözü kulağı bu yılın Temmuz ayındaki zamdayken, Ekonomist Muhammet Bayram söz konusu zamlar ilgili çok önemli bir açıklama yaptı. İşte emekli maaşlarında son dakika...

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'ndan yüksek hızlı tren müjdesi! Ankara ile Çorum arası 1.5 saat olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Delice-Çorum Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin (YHT) 2024 yılında ihale edileceğini söyleyerek müjdeyi verdi. Yeni yüksek hızlı tren hattı ile Ankara il Çorum arasın 1.5 saat olacak.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 2053 yılına kadar 168 milyar dolar yatırım yapmayı hedefliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaştırma altyapısına 2053 yılına kadar yaklaşık 168 milyar dolarlık yatırım yapmayı hedeflediklerini belirtti.

Yörükoğlu Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yörükoğlu Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Samet Düzgün tarafından kuruldu.

Kula Belediyesi'nden 9 yıllığına kiralık teknolojik sera!

Manisa İli Kula Belediye Başkanlığı, Kula Şehitlioğlu mahallesinde yer alan teknolojik serayı 9 yıllığına kiraya verecek. Kiralama ihalesi 156 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.

Büyük Marmara depreminin eli kulağında! İstanbul'da kum saatiyle yarış başladı: Hangi önlemler alınıyor?

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökçe, "Deprem değil, bina öldürür. Yapı stoğumuzu iyileştirmek için çok vaktimiz yok" açıklamasında bulundu. Büyük Marmara depreminin eli kulağında! İstanbul'da kum saatiyle yarış başladı: Hangi önlemler alınıyor?  

Emekliye yılbaşı ikramiyesi yolda mı? Milyonların gözü kulağı burada! İşte Bakan Bilgin’den açıklama geldi!

Emeklilerin gözü kulağı yılbaşı ikramiyelerinde. Bu konuya dair Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den geldi. İşte detaylar!

EYT'de kördüğümün çözüleceği tarih belli oldu!

Emeklilikte Yaşa Takılan 1,5 milyon vatandaşın gözü kulağı yeni yıl öncesi açıklanması beklenen kararda. 2023 asgari ücret zammının ardından ülkenin en büyük gündem maddesini oluşturan EYT'de yaş sınırının kaldırılmasını isteyen vatandaşlar, yeni gelecek düzenlemeyi heyecanla bekliyor. İşte son daki

Yüz binlerce kişinin gözü kulağı yarın gelecek haberde! Kritik toplantıda masadaki konu hayat değiştirecek

Yüz binlerce çalışan vatandaşın gözü kulağı pazartesi günü yapılacak Kabine toplantısından gelecek haberde. Kritik konuların ele alınacağı toplantıda en önemli gündem maddelerinden biri 'sözleşmeliye kadro' olacak.

EYT’liler ne kadar maaş alacak? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? İşte bütün detaylar…

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT), yaş ve prim şartını doldurup emeklilik hakkı kazananlar ve emekli olduğu halde en düşük maaşı alan bütün emeklilerin gözü kulağı yeni yılda yapılacak zamlarda. Yeni yıla kısa süre kala “En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?” sorusu merak ediliyor.

Emekli maaşı katlanıyor! Taban ücrete ek geliyor

Milyonlarca emeklinin gözü kulağı 2023 yılının başında yapılacak zamma döndü. Enflasyon nedeniyle taban maaşlarda da iyileştirme olacak. Yıllık enflasyon tahminlerine göre; 3.600, 4.000, 4.400 TL ve daha fazla emekli maaşı alan kişilerin maaşları yükselecek. İşte; emekli ve memurların yeni zamlı maa

Emekli ve memur zammında senaryo değişti! 11 bin TL'ye gidiyor

Yaklaşık 20 milyon memur ve emeklinin gözü kulağı 2023 yılında yapılacak olan Ocak zammına döndü. Merkez Bankasının açıkladığı yıl sonu enflasyon tahmini sonrası Ocak 2023 emekli zammı ve memur zammı için maaş hesabı yapılıyor. İşte haberin ayrıntıları…

Kula Dereköy altyapı yatırımları Haberi

Kula Dereköy altyapı yatırımları


MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi, Kula’nın mahallelerinde yaşayan vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek için sürdürdüğü altyapı hamlesine devam ediyor. MASKİ ve Kula Belediyesi, Dereköy Mahallesi’ne bağlı Manaklar Mahallesindeki çalışmalarını bitirdikten sonra merkez mahallede kanalizasyon hattı yenileme işlemini tamamladı. MASKİ ve Kula Belediyesi ekiplerinin, zaman kaybetmeksizin başladığı 11 bin 500 metrelik içme suyu şebeke hattı yenileme çalışmalarında da sona yaklaşıldı.


Başkan Tosun’dan mahalleye ziyaret


Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, MASKİ ve Kula Belediyesi ekiplerinin çalışmalarını yerinde incelemek için mahalleye ziyarette bulundu. Ziyaretinde Başkan Tosun’a, MASKİ İlçe Sorumlusu Adem Zobudoğuş ve Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Hancı da eşlik etti. Başkan Tosun, “Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Sayın Cengiz Ergün’e ilçemize ulaştırdığımız hizmetler noktasında verdiği destekten dolayı vatandaşlarımız adına çok teşekkür ederim. Dereköy Mahallemizdeki altyapı yenileme...