03 / 05 / 2024

kula sondaj çalışmaları

kula sondaj çalışmaları

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, MASKİ İçme Suyu Daire Başkanı ve MASKİ Kula Şefi Adem Zobudoğuş Jandarma Kavşağında gerçekleştirilen yatay sondaj çalışmasını yerinde inceledi.

Manisa'daki Tarihi Kula Çarşısı'nın restorasyon çalışmaları başladı!

Manisa Kula'daki Tarihi Kula Çarşısı'nın restorasyon çalışmalarının başladığı belirtildi. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, restorasyonun 10 ayda tamamlanmasının planlandığını dile getirdi.

Dikimevi-Natoyolu Raylı Sistem Projesi'nde sondaj çalışmaları başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından, Mamak'ı AŞTİ-Dikimevi arasındaki ANKARAY'a bağlayacak olan Dikimevi-Natoyolu Raylı Sistem Projesi'nde sondaj çalışmaları başladı.

Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nin etüt çalışmaları başladı!

Trabzon’u geleceğe taşıyacak projeleri arasında yer alan Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi inşaatı için ön çalışma süreci devam ediyor. Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nde sondaj etüt çalışmalarına geçildi.

Yeni Ulus Meydanı'nda sondaj çalışmaları başladı!

Ankaralıların ilk defa Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’dan duyduğu ve öncelikli projeler arasında bulunan “Yeni Ulus Meydanı Projesi” için sondaj çalışmaları başladı.

Manisa Cumhuriyet Mahallesi'nde ikinci etap çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Kula ilçesinin Cumhuriyet Caddesi’nde ikinci etap yol çalışmaları başlatıldı.

Gebze-Darıca Metrosu için sondaj çalışmaları başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı yetkilileri Gebze ile Darıca arasına yapılacak olan metro projesinin zemin etütleri için önümüzdeki hafta sondaj çalışmalarına başlanacağını söyledi.

Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli için çalışmalar Nisan'da başlayacak!

Sondajı tamamlanan Üsküdar-Kabataş tüneli için nisandan itibaren yapım çalışmalarına başlanacak ve tünel, 600 günde tamamlanacak.

Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli projesinde çalışmalar başladı!

Asya ve Avrupa yakasını İstanbul Boğazı'nın altından yaya yolu ile birleştirecek "Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli Projesi" kapsamında sondaj çalışmalarına başlandı.

İstanbul Boğaziçi Bulvarı için çalışmalar başladı!

İSTANBUL’un iki yakasını altıncı kez birbirine bağlayacak, Üsküdar-Kabataş arasında iki kilometre uzunluğundaki yayaların ve bisikletlilerin geçeceği “İstanbul Boğaziçi Bulvarı” için sondaj çalışmaları başladı.

Kula Dereköy'deki altyapı çalışmalarında sona gelindi!

MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi işbirliği ile Dereköy Mahallesi’ndeki kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarının ardından başlatılan içme suyu şebeke yenilemesinde de sona yaklaşıldı.

Kula Dereköy'deki üstyapı çalışmaları tamamlandı!

Dereköy mahallesindeki içmesuyu ve kanalizasyon çalışmalarını tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi, mahallenin bağlısı olan Manaklar’dan sonra mahalle merkezinde de kilit parke çalışmalarına başladı.

Çanakkale 1915 Köprüsü için denizde sondaj çalışmaları başlatıldı!

"Çanakkale 1915 Köprüsü" Anadolu yakasındaki Lapseki'nin Şekerkaya ile Avrupa tarafındaki Gelibolu'nun Sütlüce mevkilerinde denizde sondaj çalışmalarına başlandı.

Manisa Kula'da asfalt çalışmaları başladı!

Kula Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfalt ekibi yaptığı çalışmalar ile mahalle aralarını asfaltlayarak ulaşımda yoğun olarak kullanılan sokakların konforlu ulaşım sağlanmasını hedefliyorlar.

kula sondaj çalışmaları Haberi

kula sondaj çalışmaları


Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, MASKİ İçme Suyu Daire Başkanı ve MASKİ Kula Şefi Adem Zobudoğuş Jandarma Kavşağında gerçekleştirilen yatay sondaj çalışmasını yerinde inceledi. Yapılan çalışma ile yerleştirilecek olan çelik boru içerisinden içme suyu şebekesi boruları ve gerekli görüldüğünde diğer altyapı malzemeleri rahatlıkla geçirilebilecek. Kula'nın sağlam temeller üzerinde yükselmesi için hiç bir ayrıntıyı atlamadıklarının altını çizen Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun açıklamasında; "Kula bu zamana kadar eksik yapılan altyapı çalışmaları nedeniyle ciddi sıkıntılar yaşadı. Bu sıkıntıları bir son vermek ve gelecekte bu alanlarda yapılacak olan çalışmalara temel teşkil etmek için gerekli olan hiç bir işten kaçmadan çalışıyoruz. Bu çalışmalar kapsamında ise D - 300 Karayolu altından pek çok amaca hizmet edebilecek olan yatay sondaj çalışmasını yapıyoruz. Kulamıza hayırlı uğurlu...