28 / 04 / 2024

Kula Tatlıçeşme yol çalışmaları

Kula Tatlıçeşme yol çalışmaları

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliği içerisinde yürütülen çalışmalar kapsamında Kula'ya bağlı Mahalle yollarında bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor.

Zeytinburnu Kazlıçeşme 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Zeytinburnu ilçesi, Kazlıçeşme Mahallesi, 2909 ada, 1 parsel ve Bir Kısım Yol Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Viven İnşaat'tan Kuşadası ve Çeşme'ye yeni proje!

Viven İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Emrullah Yolçi, yıl sonuna kadar İzmir, Kuşadası ve Çeşme'de yeni konut projelerine başlayacaklarını açıkladı. 

İzmit Kuruçeşme'nin yolları yenilendi!

İzmit Kuruçeşme Kocatepe Mahallesi’nde yol düzenleme, Topçular’da merdiven ve beton yol ile Kozluca köyünde parke yol çalışması yapıldı

Kula Tatlıçeşme'nin yolları yeni yüzüne kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliği içerisinde yürütülen çalışmalar kapsamında Kula'ya bağlı Mahalle yollarında bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor.

İzmir-Çeşme Otoyolu yenileniyor!

Karayolların bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle İzmir-Çeşme yolları arasında ulaşım kontrollü sağlanıyor. Bu kapsamda İzmir-Çeşme ve Çeşme - İzmir yönlerinde bant aktarım çalışması yapılacak.

Kuruçeşme Yokuşu'ndaki çöken yol onarıldı!

Ulus trafiğini, Boğaz sahil yoluna bağlayan Kuruçeşme Yokuşu'nda yol çöktü. Belediye, yolu vatandaşların şikayetine rağmen bir türlü yapmadı. Sözcü Gazetesi vatandaşın yol çilesini haber yaptıktan sonra yol 1 gecede onarıldı.

İzmir Çeşme'deki yol çalışmalarına esnaftan tepki!

İzmir'in Çeşme ilçesinde bir türlü bitirilemeyen yol çalışması esnafı isyan ettirdi. Esnaf yollardaki çalışmalar yüzünden gelen turistlerin çarşı pazara uğramadan geçtiğini belirtti.

Konak Gürçeşme'de 3 ay önce yıkılan yol tartışma yarattı!

Gürçeşme'de 3 ay önce yağmurla yıkılan yola, Konak Belediyesi önlem olarak "Dikkat yıkılabilir" levhası astı. Yolda herhangi bir sağlamlaştırma çalışması yapılmaması dikkat çekti.

Eyüp Çobançeşme cep otogarı yol kavşak imar planı askıdan iniyor!

İstanbul Eyüp İlçesi, Çobançeşme Mevkii Cep Otogarı Yol Kavşak Düzenleme Avan Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı yarın mesai bitiminde askıdan iniyor...

Eyüp Çobançeşme cep otogarı yol kavşak imar planı askıda!

İstanbul Eyüp ilçesine bağlı Çobançeşme Mevkii Cep Otogarı Yol Kavşak Düzenleme Avan Projesi'ne ilişkin 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıktı...

Kıvanç Tatlıtuğ Çeşme'den arsa alacak!

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Çeşme tatilinde görüp beğendiği Dikili-Badem Koyu'ndaki denize sıfır arsayı almak için arsa sahibi ile görüşmelere başladı.

Murat Yıldır: İnşaat sektörü, Çeşme'de ivme kazandı!

Çeşme'nin popüleritesinin her geçen gün arttığını belirten ÇAMİAD Başkanı Murat Yıldır, bu durumun olumsuz sonuçlara yol açmaması için dernek olarak kontrollü bir büyümeden yana olduklarını ifade etti...

Çeşme'de engelliler için yol genişletildi!

Çeşme Belediyesi tarafından Ilıca Plajı'nın paralelindeki, Sheraton Oteli'nin önünden geçen 5152 sokağına ait yol engelliler için genişletildi. Sadece gidiş olan güzergahın genişliği 14 metreye ulaştı...

Kula Tatlıçeşme yol çalışmaları Haberi

Kula Tatlıçeşme yol çalışmaları


Kış mevsiminin yaklaşması dolayısıyla vatandaşların daha rahat ve güvenli yolculuk yapabilmesi için Kula'nın mahallerindeki asfalt yolların bakım ve onarım çalışmaları başladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliği ile Güvercinlik ve Burgaz mahallerinde 9 Kilometrelik asfalt yolda bakım onarım çalışmalarının bitmesi ile ekipler Tatlıçeşme Mahallesi’ne geçerek çalışmalarını burada yoğunlaştırdı. Asfalt bakım ve onarım çalışmalarını yerinde inceleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Kordinasyon İşleri Müdürü Önder Baştürk, “Vatandaşların kış aylarında güvenli yolculuk yapabilmeleri için mahalle yollarında bakım ve onarımlara hız verdik. Hizmetlerin Kula’nın her yerine ulaşmasını sağlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cengiz Ergün, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.


Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesinin iş birliği ile yapılan asfalt bakım çalışmalarının hızlandırarak kış aylarında vatandaşların konforlu...