05 / 05 / 2024

kula teleferik

kula teleferik

İzmir Balçova'daki teleferiğin açılması beklenirken Kula'ya teleferik yapılacak olması Manisalı'ları heyecanlandırdı

Yenimahalle-Şentepe teleferik hattının 2. etabı hizmete açılacak!

Ankara’da yapımı gerçekleştirilen Yenimahalle-Şentepe teleferik hattında 2. Etabın hizmete alınması için son çalışmalar yapılıyor. Metro ile senkronize 18 saat çalışacak teleferik hattında toplam 4 durak bulunuyor.

Yenimahalle-Şentepe teleferik hattında 2. hat devreye giriyor!

Yenimahalle-Şentepe teleferik hattında 2. etap hattın, 1. etap hat ile Mekanik Entegrasyon çalışmaları tamamlandı. 3 bin 257 metre uzunluğundaki iki ayrı hattan oluşan teleferiğin test sürüşleri yapılıyor...

Remzi Aydın: Eyüp, yeni teleferik hattı ile rahatlayacak!

Eyüp'ün simgelerinden olan teleferik hattına yenileri eklenecek. Remzi Aydın, "bacasız sanayi" olarak nitelediği teleferik projelerinin, ekonominin canlanmasına katkısının yanında kültürel ve sosyal iletişimi de sağladığına işaret etti.

Pierre Loti'ye 2 yeni teleferik hattı gelecek!

Eyüp'e nefes aldıracak proje için geri sayım başladı. Yıllık 3 milyon ziyaretçi alan Pierre Loti'ye 2 yeni teleferik hattı geliyor. Projede, metro, tramvay ve meydan düzenlemesi de var.

Eyüp'e yeni teleferik hatları geliyor!

İstanbul trafiğine çözüm sağlayan ve turizmin canlanmasına yol açan teleferik hatlarına yenileri ekleniyor. Eyüp'te hayata geçirilecek projelerle iki hatta teleferik hizmeti verilecek.

Eyüp'e 2 yeni teleferik hattı!

İstanbul trafiğine çözüm sağlayan teleferik hatlarına yenileri ekleniyor. Eyüp'te hayata geçirilecek projelerle iki hatta teleferik hizmeti verilecek. Miniatürk-Alibeyköy-Vialand hattının yapılması planlanıyor.

Spil Dağı'na teleferik yapılacak!

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Spil Dağı At Alanı Milli Parkı’nda yapılması planlanan teleferikle ilgili “Artık teleferik hayali de gerçek olacak. Spil’e teleferikle çıkacağız. Manisa’nın turizmine katkı sağlayacağız” dedi.

Bursa'da teleferik hattı bakıma girdi!

Bursa’da açılışından bu zamana kadar yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgi gösterdiği teleferik hattındaki bakım, vatandaşı çileden çıkardı. Sarıalan ve oteller Bölgesi arasındaki teleferik hattı ’bin 500 saatlik kullanım’ bakımına girdi.

Yenimahalle-Şentepe teleferik hattında kabinler takılıyor!

Yenimahalle-Şentepe teleferik hattının 2. etabında yolcu kabinlerinin takılmasına başlandı. 58 adet yolcu kabininin halatlara takılması çalışmaları nedeniyle teleferik hattında, 1 Mart Pazar gününe kadar yolcu taşımacılığı yapılamayacak.

Yenimahalle-Şentepe teleferik hattında entegrasyon çalışması!

Yenimahalle-Şentepe teleferik hattının 2. etabının entegrasyonu yapılacak. 2. Etap kabinlerinin halatlara takılması nedeniyle teleferik hattı, bugünden (26 Şubat Perşembe) itibaren 1 Mart Pazar gününe kadar hizmet veremeyecek.

Siteler-Karapürçek teleferik hattı yapım ihalesi iptal edildi!

Büytikşehir Belediyesi'nin Siteler-Karapürçek teleferik hattına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan değişikliklerinin mahkeme kararıyla iptali sonrası, teleferik hattı montaj ve yapım ihalesi de iptal edildi.

Ankara'nın teleferik hattında ikinci iptal!

Büyükşehir Belediyesi’nin Siteler-Karapürçek teleferik hattına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan değişikliklerinin mahkeme kararıyla iptali sonrası, teleferik hattı montaj ve yapım ihalesi de iptal edildi.

Balçova Teleferik Tesisleri Mayıs'ta açılacak!

Balçova Teleferik Tesisleri’ne, ’kullanılması sakıncalı’ raporu verilmesi üzerine İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı. Tesislerin Mayıs ayı içerisinde hizmete açılması planlanıyor...

kula teleferik Haberi

kula teleferik

Kula Belediye Başkanı Avrupa'da jeopark ağının 53. üyesi olmaya hak kazanan ilçesindeki peribacalarına teleferik ile ulaşılacağını açıkladı. Başkan Aşkın ayrıca; "Kula, Türkiye'nin ilk, dünyanın 53. jeopark bölgesi ilan edildi. Jeopark alanında turistlerin rahatını sağlayacak her türlü altyapı hizmeti, projelerimiz içinde yer alıyor"...