15 / 05 / 2024

kula Zafer İlkokulu yenileme

kula Zafer İlkokulu yenileme

Kula Belediyesi, Zafer İlkokulu’nun çehresini değiştiriyor. Yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde okulun bahçesinde çevre düzenlemesinden yeni spor sahalarına kadar birçok çalışma gerçekleştiriliyor.

Manisa Kula Zafer Okulu yenilendi!

Kula Belediyesi, Zafer Okulu’nun bahçesinde çevre düzenlemesinden spor sahasına kadar birçok çalışma yaparak okula yepyeni bir çehre kazandırdı

Manisa Zafer İlkokulu yeniden doğuyor!

Kula Belediyesi, Zafer İlkokulu’nun çehresini değiştiriyor. Yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde okulun bahçesinde çevre düzenlemesinden yeni spor sahalarına kadar birçok çalışma gerçekleştiriliyor.

Manisa Zafer İlkokulu yenileniyor!

Kula Belediyesi, ilçe merkezinde faaliyet gösteren Zafer İlkokulu’nun bahçesini baştan aşağıya yenileyerek modern bir görünüme kavuşturuyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Tosun, eğitim kurumlarının her ihtiyacında yanında olduklarını söyledi.

Bursa Zafer İlkokulu sil baştan!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Zafer Mahallesi’nde yer alan ve yenileme çalışmaları süren 60 yıllık Zafer İlkokulu’nda incelemelerde bulundu.

Bilecik Bozüyük Zafer İlkokulu'nda spor sahaları tamamlandı!

Bozüyük Atatürk İlkokulu ile Zafer İlkokulu’nun bahçelerine yapılan spor sahaları öğrencilerin hizmetine sunuldu. Yeni Mahalle’de hizmet veren Atatürk İlkokulu ile Yediler Mahallesi’nde hizmet veren Zafer İlkokulu’nun bahçelerine yapımına başlandı.

Hüseyin Tosun Kula jeopark alanını inceledi!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun UNESCO Kula jeopark alanında incelemelerde bulundu. İncelemeler, ZAFER Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Kula Jeoparkını Keşfet projesi kapsamında oluşturulan gezi ve seyir alanlarında gerçekleşti.

Bursa Zafer Mahallesi'ndeki ilkokul ve ortaokullar yenilenecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’da eğitime büyük destek verdiğini belirterek, “Zafer Mahallesi’ndeki Zafer İlkokulu ve Ortaokulu yenilenerek, modern bir eğitim kompleksi haline gelecek” dedi.

Kula Volkanik Jeoparkı kapılarını açtı!

Kula Volkanik Jeoparkı, kapılarını ziyaretçilerine açtı. Peribacalarını görmek için Kapadokya'ya kadar gitmeye gerek kalmadığını söyleyen Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, Kula'nın bir turizm merkezi haline geleceğini belirtti.

Zafer Çağlayan'dan Belaruslu iş adamlarına Türkiye'de yatırım çağrısı!

Zafer Çağlayan "Böylesi bir ortamda Türkiye - Belarus dıs ticaret rakamlarının yüz milyon dolarlar mertebesinde olmasını eksiklik olarak görüyorum" ifadelerini kullandı. Çağlayan, Belaruslu iş adamlarını Türkiye'de yatırım yapmaya da davet etti.

Zafer Çağlayan: Libya bankaları Türk firmalarının teminat mektuplarını nakde çeviremez!

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan: " Libya’ya yönelik yaptırımların yer aldığı Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararları yürürlüktedir. Teminat mektupları Bakanlar Kurulu kararı kapsamında koruma altındadır " dedi

Zafer Çağlayan: Türk müteahhitleri dünyayı fethediyor!

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, "Müteahhitlik sektörünün lokomotif pazarları olan Türkmenistan, Rusya ve Cezayir'den alınan yeni projeler, Türk inşaat sanayinin başarı çıtasını daha da yükseltti" dedi....

Zafer Akçığ: Kentsel dönüşüm Kordon'da başlamalı!

Hüseyin Aslan, Prof. Dr. Zafer Akçığ ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Prof. Dr. Zafer Akçığ İzmir'de kentsel dönüşümün, dağlardaki gecekondulardan değil düzdeki yapılarından başlaması gerektiğini söyledi.

Zafer Akçığ: İstanbul'da 7'den büyük deprem olacak!

Prof. Dr. Zafer Akçığ, "İstanbul için 7'den büyük bir deprem olacağı yüzde 90. İzmir için de ortalama 6,5 şiddetinde deprem olabilir" iddiasında bulundu Pro£ Dr. Zafer Akçığ'ın açıklamaları korkuttu...

kula Zafer İlkokulu yenileme Haberi

kula Zafer İlkokulu yenileme


Kula Belediyesi, eğitim ve öğretime katkı sağlamak maksadıyla başlattığı çalışmalar kapsamında okulların temel sorunlarını çözmeye devam ediyor. Zafer İlkokulu tarafından talep edilen çevre düzenlemesi ile birlikte basketbol, voleybol sahalarının yapımına devam eden Kula Belediyesi, projeleri yeni eğitim öğretim dönemine yetiştirmek için yoğun mesai harcıyor. Eğitim kalitesinin arttırılması noktasında her zaman destek olduklarını ifade eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, "Kula Belediyesi olarak yaptığımız çalışmalar ile bu kaynakları vatandaşların temel ihtiyaçları doğrultusunda kullanmaya ve halk ile buluşturmayı prensip edindik. Okullarımız, geleceğimizin şekillendiği en önemli kurumlardır. Ülkemizin geleceği olan öğrencilerimizin daha uygun şartlarda eğitim almaları da bizlerin en temel vazifesidir. İnşallah bundan sonra bu yatırımlarımıza hız kesmeden devam edecek ve Kula'nın imkanlarını yine Kulalı hemşerilerimizin hizmetinde kullanacağız" dedi.



Kula...