05 / 05 / 2024

Manisa Zafer İlkokulu yenileniyor!

Manisa Zafer İlkokulu yenileniyor!

Kula Belediyesi, ilçe merkezinde faaliyet gösteren Zafer İlkokulu’nun bahçesini baştan aşağıya yenileyerek modern bir görünüme kavuşturuyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Tosun, eğitim kurumlarının her ihtiyacında yanında olduklarını söyledi.




Kula Belediyesi eğitime destek vermeye devam ediyor. Zafer İlkokulu için hazırlanan ve uygulamaya konulan çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları için start verildi. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula Belediye Meclis Üyeleri İlyas Macun, Murat Yanbolu ve birim müdürleri ile birlikte okuldaki çalışmaları yerinde inceledi. Yapılan çalışmalardan dolayı Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'a teşekkür eden Okul Müdürü Selahattin Başaran, "Öğrencilerimiz boş zamanlarını değerlendirdiği ve sportif faaliyetlerini yaptıkları, teneffüslerde oyunlarını oynadıkları okul bahçemizin durumu ortadaydı. Bu sıkıntılı durumu Kula Belediye Başkanımız  Hüseyin Tosun ile paylaştığımızda bizlere olumlu yaklaşarak gerekli çalışmaların ve peyzaj düzenleme projelerinin hazırlanması talimatını verdi. Bugün, çalışmaların başlamasıyla birlikte yaklaşık bir ay gibi kısa bir sürede çalışmalar tamamlanarak eğitim ve öğretim dönemine hazır hale getirilecek. Okulumuz için yaptığımız talepleri olumlu değerlendiren ve okulumuzun çevre düzenlemesi noktasında çalışmaları başlatan Belediye Başkanımız  Sayın Hüseyin Tosun'a şahsım ve okulum adına  teşekkür ediyorum" dedi.


Başkan Tosun: ‘Gelecek Nesillerimiz Sağlıklı Ortamlarda Yetişmelidir’


Zafer İlkokulu’unda meclis üyeleri ile değerlendirmelerde bulunan Başkan Tosun, “Öğrencilerin daha iyi ortamlarda eğitim ve öğretim hayatlarına devam etmeleri maksadıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Okullarımıza verdiğimiz destek ile öğrencilerimizin daha sosyal ortamlarda yer almalarını, daha kaliteli spor tesislerinde aktivitelerini icra etmelerini amaçlıyoruz. Memleketimizin geleceği ve teminatı olan çocuklarımıza yapılacak her türlü yatırımın yanında yer almaya devam edeceğiz. Okulumuzun duvarı yenilenecek ve korkulukları yapılacak. Öğrencilerimizin daha verimli ve rahat spor yapabilmeleri için voleybol ve basketbol oyun sahaları oluşturulacak. Okul bahçesi kilit parke taş döşemesi yapılıp peyzaj düzenlemesi, oturma gurupları ve kamelyalar yerleştirilerek bir bütün olması sağlanacak. Öğrencilerimiz bizlerin geleceği ve ülkemizin teminatı, o'nlar için ne yapsak azdır" dedi.



Kula Belediyesi



Geri Dön