18 / 05 / 2024

kula yenilenen okullar

kula yenilenen okullar

Kula Belediyesi, ilçe merkezinde faaliyet gösteren Zafer İlkokulu’nun bahçesini baştan aşağıya yenileyerek modern bir görünüme kavuşturuyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Tosun, eğitim kurumlarının her ihtiyacında yanında olduklarını söyledi.

Manisa Kula TOKİ alt gelir grubu başvuruları!

Manisa Kula TOKİ alt gelir grubu kapsamında toplam 1 adet konut satışa sunulacak. Manisa Kula TOKİ alt gelir grubu başvuruları 1 Temmuz 2015 tarihi itibariyle başlayacak.

Manisa Kula TOKİ başvuruları!

Manisa Kula TOKİ Evleri'nde toplam 3 adet konut satışa sunuluyor. Manisa Kula TOKİ başvuruları 01 Temmuz 2015 - 30 Temmuz 2015 tarihleri arasında kabul edilecek.

Manisa Kula'daki Dr. Aristi Konağı restore edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula daki en karakteristik evler arsanda yer alan. "Dr. Aristi Evi" olarak bilmen 2 katlı. 7 odalı 2 asilik geçmişe sahip konağı 168 bin liraya satın aldı.

Kula'daki tarihi Dr.Aristi Konağı, turizme kazandırılacak!

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Kula ilçesindeki en karakteristik evler arasında yer alan "Dr. Aristi Evi" olarak bilinen iki katlı, yedi odalı 2 asırlık tarihi geçmişe sahip konağı 168 bin liraya satın aldı.

Gürkan Kula kimdir?

Mimar Gürkan Kula kimdir? Mimar Gürkan Kula bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gürkan Kula, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Gürkan Kula...

Kula Balıbey'in su sorunu çözülüyor!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kula ilçesine bağlı Balıbey Mahallesi’nin 15 aydır su sorunu çektiği yönünde bazı haber sitelerine servis edilen haberle ilgili açıklama yaptı...

Bera Alanya yenilenen konsepti ile yaza hazır!

Geçtiğimiz yıl 180 bin misafir ağırlayan, alternatif turizmin öncülerinden Bera oteller Grubu üyesi Bera Alanya, yenilenen konsepti ve mekanlarıyla konukları için hazırlanıyor.

Kula'ya Çocuk Kültür Sanat Merkezi inşa ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cengiz Ergün, ‘17 ilçede Çocuk Kültür Sanat Merkezi’ olacak sözünü tuttu. Sarıgöl ve Turgutlu’da ikinci Kültür Sanat Merkezi inşaatının ardından Kula’da da Çocuk Kültür Sanat Merkezi yapımı başladı.

Hakan Tütüncü inşaatı devam eden okulları gezdi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de bölgeye kazandırılmasında katkısı olduğu okul binalarında incelemede bulundu. Tütüncü, yüklenici şirketinin yetkililerinden okulların inşasının ne aşamada olduğu hakkında bilgi aldı.

Manisa Kula'daki 100. Yıl Aile Çay Bahçesi'nin aylık kirası 13 bin TL!

Mülkiyeti Kula Belediyesine ait olan Kula’nın en eski mekanlarından birisi ve Yunus Emre Kent Meydanı projesi kapsamında yenilenen 100. Yıl Aile Çay Bahçesinin işletme ihalesi Kula Belediyesi Toplantı Salonunda yapıldı.

Kula Yanardağı turizme açılıyor!

Türkiye’nin tek sertifikalı jeoparkı Kula, Manisa’nın turizmde elini güçlendirecek. İrili ufaklı 80'den fazla sönmüş volkana ev sahipliği yapan jeopark sayesinde Kula, Türkiye’de benzeri olmayan jeoturizm ile öne çıkmayı hedefliyor.

Kula projelerinin inşaat çalışmaları başlıyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün, Kula’da Büyükşehir Belediyesi’nce hizmet verilecek alanlarda incelemelerde bulundu. Kula’ya en iyi hizmetleri kazandırmanın çabası içinde olduklarını belirten Başkan Ergün, “Kula için ne yapsak az” dedi.

Altınbaş Vega Okulları'nı zincire dönüştürecek!

ALTINBAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı İmam Altınbaş, 10 milyon lira yatırımla ilkini Sultanbeyli’de açtığı “Vega Okulları”nı önümüzdeki dönemde zincire dönüştürmeyi planladığını söyledi.

kula yenilenen okullar Haberi

kula yenilenen okullar


Kula Belediyesi eğitime destek vermeye devam ediyor. Zafer İlkokulu için hazırlanan ve uygulamaya konulan çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları için start verildi. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula Belediye Meclis Üyeleri İlyas Macun, Murat Yanbolu ve birim müdürleri ile birlikte okuldaki çalışmaları yerinde inceledi. Yapılan çalışmalardan dolayı Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'a teşekkür eden Okul Müdürü Selahattin Başaran, "Öğrencilerimiz boş zamanlarını değerlendirdiği ve sportif faaliyetlerini yaptıkları, teneffüslerde oyunlarını oynadıkları okul bahçemizin durumu ortadaydı. Bu sıkıntılı durumu Kula Belediye Başkanımız  Hüseyin Tosun ile paylaştığımızda bizlere olumlu yaklaşarak gerekli çalışmaların ve peyzaj düzenleme projelerinin hazırlanması talimatını verdi. Bugün, çalışmaların başlamasıyla birlikte yaklaşık bir ay gibi kısa bir sürede çalışmalar tamamlanarak eğitim ve öğretim dönemine hazır hale getirilecek. Okulumuz için yaptığımız talepleri...