27 / 04 / 2024

Kula'ya Çocuk Kültür Sanat Merkezi inşa ediliyor!

Kula'ya Çocuk Kültür Sanat Merkezi inşa ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cengiz Ergün, ‘17 ilçede Çocuk Kültür Sanat Merkezi’ olacak sözünü tuttu. Sarıgöl ve Turgutlu’da ikinci Kültür Sanat Merkezi inşaatının ardından Kula’da da Çocuk Kültür Sanat Merkezi yapımı başladı.




Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cengiz Ergün, ‘17 ilçede Çocuk Kültür Sanat Merkezi’ olacak sözünü tuttu. Sarıgöl ve Turgutlu’da ikinci Kültür Sanat Merkezi inşaatının ardından Kula’da da Çocuk Kültür Sanat Merkezi yapımı başladı. Başkan Ergün, “ Bu merkez Kula’daki çocuklarımıza hediyemizdir. Merkez sayesinde çocuklarımız hem kültürel hem de sosyal olarak gelişecek” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelere Çocuk Kültür Sanat Merkezi kazandırmak için başlattığı çalışmalara hız verdi. Sarıgöl’de ve Turgutlu’daki Çocuk Kültür Sanat Merkezi inşaatlarının ardından Kula’da merkez yükselmeye başladı. Çukurbağ Parkı içerisinde yapımına başlanan merkezin toplam 130 metrekare alana sahip olduğunu aktaran Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bina içinde çocukların eğitimlerine katkı sağlayacak alanların olduğunu ifade etti.

‘Kula’da Önemli Bir Eksiği Kapatacağız’

Başkan Ergün, “ Bizler Manisa’nın 17 ilçesinde yaşayan vatandaşlarımıza bazı sözler vermiştik. Tutamayacağız sözleri de vermeyiz diye ısrarla üstünde durmuştuk. İşte verdiğimiz sözlerden biri olan Çocuk Kültür Sanat Merkezlerini teker teker ilçelerimize kazandırıyoruz. Manisa’da en çok önem verdiğimiz konulardan bir tanesi de sosyal alanların yapılması ve bu alanların vatandaşların kullanımına açılmasıydı. Bu kapsamda Kula ilçemizde geleceğimizin teminatı çocuklarımız için bir merkez yapımı başladı. Bu merkez bir ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak, Kula’da önemli bir eksiği kapatacak” dedi.

Tosun’dan Başkan Ergün’e Hizmet Teşekkürü

Yapımı devam eden Çocuk Kültür Sanat Merkezi’ni inceleyen Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’da oyun alanları, spor alanları ve eğitici faaliyet alanlarına sahip olan merkezin Kula’ya kazandırılmasından dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdi. Başkan Tosun, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız, bu alanlarda faaliyetlerini rahatlıkla gerçekleştirebilecek ve çocuklarımızın aileleri de gönül rahatlığı içerisinde burada çocuklarını emanet edebileceklerdir. Aynı zamanda bu alanlarda oluşturduğumuz kafeteryalarda zamanlarını rahatlıkla geçirebilecekler. Bu konuda bizlere büyük destek veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'e de ayrıca teşekkür etmek istiyorum" dedi. 



Manisa Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön