03 / 05 / 2024

Kula Zaferiye altyapı yatırımları

Kula Zaferiye altyapı yatırımları

MASKİ ve Kula Belediyesi, Zaferiye Mahallesi'nde içme suyu hattı döşeyerek, mahallenin su şebekesi bulunmayan 384. sokakta sağlıklı altyapı oluşturuyor.

Kula'nın altyapısı mercek altında!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanı Fevzi Demir, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’u ziyaret ederek, MASKİ’nin ilçede hayata geçirdiği altyapı çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

Manisa Kula'nın altyapı sorunları çözüldü!

MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi işbirliği ile Ayvatlar Mahallesi’ndeki kanalizasyon çalışmalarına son noktanın konmasının ardından, mahallenin eski içme suyu şebekesinin yerine de yeni hat inşa ediliyor.

Kula Zaferiye'ye yeni altyapı!

MASKİ ve Kula Belediyesi, Zaferiye Mahallesi'nde içme suyu hattı döşeyerek, mahallenin su şebekesi bulunmayan 384. sokakta sağlıklı altyapı oluşturuyor.

Kula Güvercinlik'e yeni altyapı!

MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi işbirliği ile Güvercinlik Mahallesi'nde eskiyen kanalizasyon hattı yenilenerek altyapı sorunu ortadan kalkıyor.

Kula Dereköy'deki altyapı çalışmalarında sona gelindi!

MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi işbirliği ile Dereköy Mahallesi’ndeki kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarının ardından başlatılan içme suyu şebeke yenilemesinde de sona yaklaşıldı.

Kula Dereköy'ün altyapısı yenilendi!

MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi işbirliği ile Dereköy Mahallesi’ndeki kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarının ardından başlatılan içme suyu şebeke yenilemesinde de sona yaklaşıldı.

Kula Encekler'in altyapısı sil baştan yenilendi!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa genelindeki mahallelerde sağlıklı altyapılar inşa etmeye devam ediyor. MASKİ, Kula ilçesine bağlı Encekler Mahallesi’ndeki 7 bin 20 metrelik kanalizasyon ana hattı döşeme çalışmalarında sona yaklaştı

Manisa Börtlüce'nin altyapısı yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kula’nın Börtlüce Mahallesi’ndeki kanalizasyon hattı çalışmalarını tamamlayarak, mahalleye sağlıklı altyapı temin etti.

Kula Börtlüce'ye yeni altyapı!

MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi, Börtlüce Mahallesi’nin kanalizasyon hattı bulunmayan bölgelerinde sıfırdan hat döşeyerek mahallenin tamamını sağlıklı altyapıya kavuşturuyor.

Manisa Kula'nın altyapısı baştan aşağı yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kula’nın ilçelerinde gerçekleştirdiği altyapı çalışmalarıyla vatandaşın yüzünü güldürdü.

Manisa Gökçeören'in 40 yıllık altyapısı yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kula’nın Gökçeören Mahallesi’nin yenilenecek olan 40 yıllık altyapısı için proje çalışmalarına başladı.

Manisa Kula'nın altyapı sorunu ortadan kalkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kula Güvercinlik Mahallesi Burgaz Sokak’ta kanalizasyon hattı döşeyerek vatandaşların rahat bir nefes almasını sağladı.

Manisa Ayazören'in altyapısı yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi işbirliği içerisinde yapılan Ayazören Mahallesi’ndeki kanalizasyon altyapı yenileme çalışmalarını, Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay yerinde inceledi.

Kula Zaferiye altyapı yatırımları Haberi

Kula Zaferiye altyapı yatırımları


MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi, Kula’daki altyapı ihtiyaçlarını belirleyerek çözümler üretmeye devam ediyor. MASKİ ve Kula Belediyesi ekipleri, Kula’nın merkez Zaferiye Mahallesi 384. sokakta içme suyu şebekesi döşeme işi gerçekleştiriyor. Mahallenin içme suyu hattı bulunmayan kısmında yapılan bin 250 metrelik hat döşeme çalışmasıyla bölgenin altyapı ihtiyacı MASKİ ve Kula Belediyesi tarafından karşılanıyor. Yeni yerleşim alanları içerisinde yer alan ve yeni binaların yapılmaya başladı alanda daha önce içme suyu hattı bulunmamaktaydı. Muhtarlık talebi üzerine harekete geçen MASKİ ve Kula Belediyesi ekipleri, çalışmayı hızla tamamlayarak Kula'da içme suyu hattı olmayan noktalara ulaşmış olacak.


Başkan Tosun: “Kula’nın altyapı sorunlarını çözüme kavuşuyor’’

Kula’ya hak ettiği hizmetleri kazandırmak için yoğun bir şekilde mesai harcadıklarını belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “MASKİ ile birlikte Belediye ekiplerimiz...