04 / 05 / 2024

Kulada 2016 yılında hangi yatırımlar yapılacak

Kulada 2016 yılında hangi yatırımlar yapılacak

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Başkanlar, 2016 yılı içerisinde Kula’ya yapılacak olan hizmet ve projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Kula'da 2016 yılında hangi yatırımlar yapılacak?

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi Kula'nın geleceğini inşa etmeye devam ediyor. 2016 yılında yapılacak olan yatırımların altyapı çalışmalarını yapmaya devam ediyor.

Tekirdağ'daki hizmet binası 2021 yılında tamamlanacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yapımı tüm hızıyla devam eden Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası inşaat çalışmalarında incelemelerde bulundu. Yapımına 2016 yılında başlana bina 2021'de tamamlanması planlanıyor. 

Avrasya GYO 2016 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Avrasya GYO 2016 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Akiş GYO 2016 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akiş GYO 2016 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Vakıf GYO 2016 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Vakıf GYO 2016 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Altındağ Belediyesi 2016 yılı faaliyet raporu meclisten geçti!

Altındağ Belediyesi, Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Altındağ Belediyesi 2016 yılı faaliyet raporu da kabul edildi.

Akmerkez GYO 2016 yılı net dönem karını açıkladı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2016 yılı net dönem karını açıkladı. Şirket, Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliğ hükümlerini yayınladı.

Akfen Holding 2016 yılı faaliyet raporu bildirisini yayınladı!

Akfen Holding tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen Holding Akfen Holding 2016 yılı faaliyet raporu bildirisini yayınladı.

Akfen Holding 2016 yılı finansal raporunu yayınladı!

Akfen Holding tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen Holding 2016 yılı finansal raporunu yayınladı.

YDA İnşaat 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı!

YDA İnşaat tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre YDA İnşaat 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı.

İntema İnşaat 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri ve Pazarlama A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İntema İnşaat 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı.

İntema İnşaat 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri ve Pazarlama A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İntema İnşaat 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı.

İntema İnşaat 2016 yılı finansal raporunu yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri ve Pazarlama A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İntema İnşaat 2016 yılı finansal raporunu yayınladı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre GSD Denizcilik Gayrimenkul 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı.

Kulada 2016 yılında hangi yatırımlar yapılacak Haberi

Kulada 2016 yılında hangi yatırımlar yapılacak


Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Başkanlar, 2016 yılı içerisinde Kula’ya yapılacak olan hizmet ve projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu. Ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya, Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil, Etüt Proje Dairesi Başkanı Müge Kuğu ve Kula Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mesut Kayalı da yer aldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede devam eden Kula Evleri Restorasyonu, Jeopark, asfalt ve altyapı çalışmaları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Yapılan ziyaret için memnuniyetini dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “İlçelerimizde geçen yıl yaptığımız hizmetleri bu sene de artırarak devam edeceğiz. Kula’nın çok önemli projeleri olan Jeopark, Kula Evleri Restorasyonu gibi birçok projede çalışmalarımız devam ediyor....