09 / 05 / 2024

Kulak Kent projesine satışları

Kulak Kent projesine satışları

Adana'nın merkez Yüregir ilçesinde hayata geçirilen Kulak Kent Projesinde ikinci etap satışları sürüyor. Projenin büyük ilgi görmesi nedeniyle 2. Etap satışları için gece 24'e kadar konut satışları devam ediyor...

Mustafa Geyikçi'den Antalya Finike'deki 'Kent Meydanı' projesine ilişkin açıklama!

Antalya’nın Finike ilçe Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Geyikçi, hayata geçirmeyi planladıkları 'Kent Meydanı' projesinin çıkmaza girdiğini dile getirdi. 

Başkent Emlak Konutları 1. Etap'ın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Kalyon İnşaat taahhüdü altında bulunan Ankara Başkent Emlak Konutları projesine ilişkin 29396 ada 11 parsel konut ve ticaret bloklarının kısmi geçici kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı onaylandı.

Hava Kent Haraççı'da 2+1'ler 270 bin TL'ye! Yeni proje!

CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi 2'nci etap projesine başlıyor. 2022 yılında teslim edilmesi planlanan projede daire fiyatları 270 bin TL'den başlıyor.

Adana Kulak Kent'te yaşam başladı!

Kulak İnşaat A.Ş. CEO’su Tarkan Kulak, Yüreğir'de hayata geçirdikleri Kulak Kent'in ilçeye değer kattığını söyledi.

Adana Tarkan Kulak Camii ibadete açıldı!

İnşaat sektöründe 73 yıllık deneyimi ile ulusal ve uluslararası birçok projeye imza atan Kulak İnşaat'm Adana'nm Yüreğir ilçesinde hayata geçirdiği Kulak Kent Projesi içerisinde yer alan Tarkan Kulak Camii törenle ibadete açıldı.

İstanbul Kent Savunması'ndan Kabataş Martı projesine tepki!

28 Temmuz'da Kabataş martı projesi nedeniyle iskeleler ile Kabataş Meydanı kapatılacak. İstanbul Kent Savunması, 10 maddede Kabataş projesine karşı görselli bir metin hazırladı.

PAB Mimarlık Senegal Kent Pazarları projesine başlıyor!

2015 yılı Genç Mimar Ödülü sahipleri Pınar Gökbayrak, Ali Eray ve Burçin Yıldırım’ın kurucusu olduğu PAB Mimarlık, Senegal için tasarladığı “kent pazarları” ile Afrika’da yaşam alışkanlıklarını değiştirecek bir projeye imza atıyor.

BESA Grup İncek'teki ilk konut projesine başladı!

Yaklaşık 50 yıldan bu yana Başkent Ankara’da çok sayıda proje konut ve iş merkezi projesine imza atan BESA Grup, İncek’teki ilk konut projesi için çalışmaları hızlandırdı.

Beyoğlu Kent Savunması, Narmanlı Han projesine karşı çıktı!

Beyoğlu Kent Savunması üyeleri tarihi Narmanlı Han’da başlatılan restorasyon projesine karşı çıktı ve İstanbul 2 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü’ne başvurarak projenin iptal edilmesini talep etti.

Ankara Akkent Paradise Gardens projesine tam not!

Ünal Akpınar İnşaat’ın Batıkent’te hayata geçirdiği Akkent Paradise Gardens Konut Projesi, Başkentlilerden tam not aldı. Akkent Paradise Garden projesine yönelik yatırımcılara sundukları "0 faiz" kampanyasının 15 Ocak’ta sona ereceğini vurguladı.

Fadıl Akgündüz kimdir?

1987'de açtığı Jet Sürücü Kursu ile iş hayatına başladı. 1995’te Proton’un Türkiye temsilciliğini aldı, Jet-Kent projesine başladı... İşte bir döneme 'İmza' atan Fadıl Akgündüz'ün hayatı...

Kulak İnşaat, Abu Dhabi’deki otel projesine başladı!

Kulak İnşaat, şimdi de Körfez’in simgesi olacak lüks otellerin inşası için kolları sıvadı. İlk olarak 200 milyon dolarlık Abu Dhabi’deki otele start veren Kulak İnşaat, 5 ayrı otel için de sözleşme aşamasına geldi.

Dadaşkent 200 Evler'de 220 konut dönüşüme uğrayacak!

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 2016 yılında Dadaşkent semtinde 200 Evler'de 220 konutun kentsel dönüşüm projesine alındığını belirtti.

Kulak Kent projesine satışları Haberi

Kulak Kent projesine satışları

Yapı sektöründe tam 71 yıllık deneyimi ile ulusal ve uluslararası birçok projeye imza atan Kulak İnşaat A.Ş tarafından Adana'nın merkez Yüregir ilçesinde hayata geçirilen Kulak Kent Projesinde ikinci etap satışları sürüyor. Projenin büyük ilgi görmesi nedeniyle 2. Etap satışları için gece 24'e kadar konut satışları devam ediyor. 


Bugüne kadar binlerce rezidans apartman, fabrika, alışveriş merkezleri, hava alanları, yollar, okullar, spor merkezleri, askeri tesisler gibi birçok projeyi hayata geçiren Kulak İnşaat'ın Yüreğir'e artı değer katan projesi yoğun ilgi görüyor. Bu ilginin yanı sıra Ramazan'ı da dikkate alan Kulak İnşaat yönetimi, satış ofisini de 24.00'e kadar açık tutuyor. 



Adı yıllarca Adana'nın kentsel gelişimi ile birlikte anılan Kulak İnşaat A.Ş Ceo'su Tarkan Kulak, 120 bin metrekarelik inşaat alanı, 18 bloğu ve 696 dairesi ile...