11 / 05 / 2024

Kuleli Evleri projesi

Kuleli Evleri projesi

İstanbul’un kalbinin attığı lokasyonda yer alan Kuleli Evleri Bomonti, büyüklükleri 159 metrekareye kadar değişen 2+1 teraslı ve 3+1 teraslı dubleks konut seçenekleri ile geniş aileleri rahatlatacak çağdaş çözümler sunuyor.

Kuleli Evleri yatay mimarisiyle dikkatleri çekiyor!

Yıldırım Yapı Grubu, Kuleli Evleri Bomonti projesiyle modern yatay mimariyi şehrin dokusuyla birleştiriyor ve rezidans konforunda mahalle sıcaklığı sunuyor.

Bomonti Kuleli Evleri'nde 440 bin liraya 1+1!

2016 yılının son çeyreğinde teslimlerin yapılması planlanan proje toplamda 3 etaptan oluşuyor. Bomonti Kuleli Evleri'nde 1 oda 1 salonlar 440 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Kuleli Evleri'nde 2 bin TL’den başlayan kira getirili 1+1 daireler!

7 bin 80 metrekare inşaat alanına sahip projede 69 adet 1+1 normal, 2+1 normal ve teraslı, 3+1 teraslı dubleks ve 4+1 teraslı dubleks daire ile 13 adet farklı metrekarelerde dükkan tipleri bulunuyor.

Kuleli Şişli Evleri'nde son konut! 350 bin liraya!

Kuleli Evleri projesi kapsamında son konutun satışı devam ediyor. Son konutun fiyatı ise 350 bin lira...

Kuleli Evleri La Marin nerede? Kuleli Evleri La Marin fiyat listesi!

Bomonti'de hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Yıldırım Yapı Grubu'nun yeni projesi Kuleli Evleri La Marin nerede? İşte Kuleli Evleri La Marin fiyat listesi...

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor!

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor. Peki Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi konut tipleri yer alıyor? Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Projedeki konutların alanları kaç metrekare?

Kuleli Evleri terasıyla yaz enerjisini getiriyor!

Yıldırım Yapı Grubu Bomonti’de inşa ettiği Kuleli Evleri Poyraz II projesi ile teras keyfini şehrin merkezine taşıyor. Projede ev sahibi olmak isteyenlere ferah bir yaşam alanı sunuluyor. 

Kuleli Evleri 5 Ada nerede? İşte lokasyon!

Arsa alanı 6 bin 723 metrekare olan Kuleli Evleri 5 Ada projesi Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçiriliyor. Proje 550 adet daireden meydana geliyor. Peki Kuleli Evleri 5 Ada nerede? İşte lokasyon!

Kuleli Evleri'nde yüzde 0,42 faiz oranıyla konut fırsatı!

Yıldırım Yapı Grubu, Kuleli Evleri Poyraz II projesi için başlattığı kampanyada faiz oranını 60 ay vadede 0.42’ye, 120 ay vadede ise 0.70’e sabitledi. Vadeli kampanyalarda yüzde 10 indirim imkanı sunan Yıldırım Yapı Grubu peşin alımlarda ise yüzde 20 indirim uyguluyor.

Kuleli Evleri Poyraz 2'de balkon ve teras keyfi!

Kuleli Evleri Poyraz 2 projesi Yıldırım Yapı Grubu tarafından Şişli Bomonti'de hayata geçiriliyor. Kuleli Evleri Poyraz 2'de, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri mevcut.

Şişli Kuleli Evleri Poyraz 1'de satışların yüzde 90'ı tamam!

Kuleli Evleri Poyraz I projesi satışları devam ediyor. Gereksiz hacimlerden doğan satış fiyatlarının en aza indirildiği proje hem satın alırken kazandırıyor hem de merkezi konumu ile yaşam kalitesini artırıyor.

Kuleli Evleri Poyraz 2’de lansmana özel yüzde 10 indirim!

Profesyonel mimari ekipler tarafından özenle tasarlanan Kuleli Evleri Poyraz II projesi, gerek dış mimarisindeki modern çizgileri, gerekse estetiğin konforlu yaşam alanlarına dönüştürüldüğü iç dekorasyonları ile fark yaratmaktadır.

Bomonti Kuleli Evleri'nde teslimler 2016'nın son çeyreğinde yapılacak!

İstanbul Şişli Bomonti’de Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Evleri konum olarak Beşiktaş’a 2, Mecidiyeköy, Nişantaşı ve Taksime 3 dakika uzaklıkta bulunuyor.

MES Polaris Evleri Projesi!

Toplam 210 adet daireden meydana gelen MES Polaris proje 18 bin 358 metrekare alana yayılıyor. MES Polaris Evleri Projesi teslimleri Nisan 2016 yılında yapılması planlanıyor.

Yıldırım Yapı Kuleli Evleri'nde teslimler 12 ay sonra!

Kuleli Evleri Bomonti'de teslimlerin 1 yıl sonra gerçekleşmesi planlanıyor. Projede fiyatlar 1+1 daireler 440 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Şişli Yıldırım Kuleli Evleri Poyraz 2 fiyatları!

Şişli Yıldırım Kuleli Evleri Poyraz 2 fiyatları dairelerin alanlarına göre değişiyor. İnşaat alanı 9 bin 920 metrekareden oluşan projede 18 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapılabiliyor.

Bomonti Kuleli Evleri'nde 440 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

3 Etap’tan oluşan Kuleli Evleri projesi’nin ilk etabı kapsamında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşan farklı büyüklüklerde satışa sunulan konutların tamamı satılmış olup 261 konut daire sahiplerine teslim edilmiştir.

Kuleli Evleri projesi Haberi

Kuleli Evleri projesi


İstanbul’un kalbinin attığı lokasyonda yer alan Kuleli Evleri Bomonti, büyüklükleri 159 metrekareye kadar değişen 2+1 teraslı ve 3+1 teraslı dubleks konut seçenekleri ile geniş aileleri rahatlatacak çağdaş çözümler sunuyor.


İhtiyaçlar ve değişen yaşam alışkanlıkları konut seçiminde kriterleri de belirliyor. Bireysel yaşamın öne çıktığı günümüzde çocuklu ve büyük aileler, geniş konut seçeneklerini öncelikli olarak değerlendiriyor. İstanbul’un yeni çekim merkezi Bomonti’de Yıldırım Yapı Grubu imzası ile yükselen Kuleli Evleri Bomonti projesi, sunduğu geniş teraslı ve dubleks seçenekleri ile geniş ailelerin beklentilerine cevap veriyor.


Ferah mimarisi sayesinde herkes bir arada

Kalabalık ailelerin yanı sıra arkadaş davetlerinde de bir arada olmaya imkan sağlayan konutlar evde keyifli vakit geçirmenin anahtarı. İstanbul’un seçkin semtlerden biri olan Bomonti'de yükselen Kuleli Evleri Bomonti, geniş çözümleri ve teras ayrıcalığı ile evleri...