29 / 04 / 2024

kültür merkezi temel atma töreni

kültür merkezi temel atma töreni

Sancaktepe’de park açıp kültür merkezi temeli atan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Bu yıl 8.5 milyar TL’lik yatırım yapacağız” dedi. İstanbul'un bir ülke özelliği gösterdiğini sözlerine ekledi...

İstanbul Cemevi ve Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Küçükçekmece'de Alevi vatandaşların ibadetlerini yerine getirebilmeleri için hayata geçirilen İstanbul Cemevi ve Kültür Merkezi'nin temel atma töreni gerçekleşti.

İstanbul Cemevi ve Kültür Merkezi'nin temeli bugün atılacak!

Türk-İslam motiflerinden esinlenilen İstanbul Cemevi ve Kültür Merkezi’nin temel atma töreni bugün atılıyor. Küçükçekmece'de hayata geçirilen ibadethane, eğitim ve kongre alanlarından oluşacak merkez 2 yılda tamamlanacak.

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi 4,3 milyon TL'ye mal olacak!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, encümen toplantısının ardından gündeme dair açıklamalarda bulundu. Başkan Yücel, Demirtaş’ta 23 mahalleye hizmet verecek olan Demirtaş Kültür Merkezi ve Düğün Salonunun temel atma ve dua törenine vatandaşları davet etti.

Bornova Pınarbaşı Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

İzmir Bornova Belediyesi'nin projesini hazırladığı Pınarbaşı Kültür Merkezi'nin temel çalışmaları başladı. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, vatandaşların ihtiyaçları ve talepleri doğrultusundan projeler hayata geçirdiklerini belirtti.

Keçiören Bağlum Kültür Merkezi'nin yüzde 50'si tamamlandı!

3 Haziran 2016 tarihinde temel atma töreni gerçekleştirilen ve Bağlum'un ilk kültür merkezi olma özelliğine sahip Bağlum Kültür, Spor ve Gençlik Merkezi inşaatının yüzde 50’si tamamlandı.

Bornova Kültür Merkezi'nin temeli depreme dayanıklı mı?

Bornova Kültür Merkezi'nde inşaat çalışmaları 20 yıl aranın ardından tartışmalı bir şekilde varolan temel üzerinden başladı. Ancak bu temelin depreme dayanıklı olup olmadığı soru işareti uyandırdı

Sevindikli Kültür Merkezi'nin temeli bugün atılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez Sevindikli Köyü’nde yeni bir kültür merkezi yapacak. Körfez Sevindikli Köyü’ndeki kültür merkezinin temel atma töreni bugün saat 14.00’te gerçekleştirilecek.

Sevindikli Kültür Merkezi'nin temeli atılıyor!

Birçok yapı inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez Sevindikli Köyü’nde de kültür merkezi yapacak. Körfez Sevindikli Köyü’ndeki kültür merkezinin temel atma töreni 2 Ekim Cuma günü saat 14.00’te gerçekleştirilecek.

Sinop'ta Kültür Merkezi hafriyat çalışmalarında antik mezarlık bulundu!

Sinop’ta kent merkezi Gelincik Mahallesi’nde Kültür ve Turizm Bakanlığınca yapılması planlanan Kültür Merkezi inşaatı temel hafriyatının Sinop Müze Müdürlüğü uzmanlarınca denetimi sırasında Antik nekropol (mezarlık) izlerine rastlandı

Diyarbakır Din Kültür Merkezi inşaatı 30 Nisan'da başlayacak!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından projelendirilen Din Kültür Merkezi’nin temel atma töreni 30 Nisan’da yapılacak.

Diyarbakır Din Kültür Merkezi'nin temeli 30 Nisan'da atılacak!

Diyarbakır Din Kültür Merkezi’nin temel atma töreni 30 Nisan’da yapılacak. İnşaat alanının bin 860 metrekareden oluştuğu, imar planı doğrultusunda merkezin yüzde 60’ının yeşil alan olarak tasarlandığını öğrenildi.

İspader Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

İspader Kültür Merkezi Temel atma töreni 08 Mart 2015 tarihinde Saat 15:00'de gerçekleşti. Temel atma törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce de katıldı...

Mersin Yeni Asya Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Mersin Yeni Asya Temsilciliği ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin girişimleriyle geçen Pazar günü kalabalık bir dâvetli topluluğunun katılımıyla Mersin Yeni Asya Kültür Merkezi’nin temel atma merasimi gerçekleştirildi.

kültür merkezi temel atma töreni Haberi

kültür merkezi temel atma töreni

İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Sancaktepe’de park açılışı ve kültür merkezi temel atma törenine katıldı. Burada yaptığı konuşmada, bundan önceki yöneticilerin ihmali nedeniyle İstanbul’a hizmet etme görevinin kendilerine düştüğünü belirten Topbaş, “Belediyenin bu yılki yatırım bütçesi 8.5 katrilyon (8,5 milyar TL) dedi. Açılış törenine Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, AK Partili bazı milletvekilleri ve vatandaşlar katıldı.


İstanbul ülke gibi oldu...


İstanbul’un bir ülke özelliği gösterdiğini belirten Topbaş, “Değişik tarihlerde İstanbul’a Anadolu’nun değişik yerlerinden gelmişiz. Bu gelişimiz sırasında bize yol gösterenler, planlı bir yerleşim alanları açanlar olsaydı bugün burada başka şeyler konuşur halde olurduk. Ne var ki eksiklikleri, sıkıntıları giderme işi bize düştü. Bu şehrin çöplerini toplama işi bize düştü. Bu yaz sıcağına...