06 / 05 / 2024

Kuluçka merkezi kirası

Kuluçka merkezi kirası

Türk firmalar, Silikon Vadisi’nde yerini almak için harekete geçti. KOSGEB,Vadi’ye giden şirketlere 11 milyon liralık destek verecek.

TÜBİTAK’tan girişimcilere 450 bin TL hibe desteği! Son başvuru tarihi 29 Temmuz

Teknopark İstanbul kuluçka merkezi Cube Incubation, BİGG Cube Incubation Programı kapsamında yeşil dönüşüm fikri olan girişimci adaylarına başvuru çağrısı yaptı. 450 bin TL hibe desteği sağlanacak projeler için ön başvurular 29 Temmuz 2022 Cuma gününe kadar alınacak.

Kağıthane Eğitim Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Kağıthane Belediyesi tarafından Merkez Mahallesi'ne yeni bir aile sağlığı merkezi inşa edildi. 

Yeni açılan Kağıthane Kültür Merkezi'nde 2.2 milyon TL'lik güçlendirme!

Kağıthane Belediyesi, 2019'da açılır açılmaz statik sorunlar yaşanan kültür merkezini acilen güçlendirdi. 42.6 milyon TL harcanarak yapılan yeni kültür merkezi için 2.2 milyon TL'lik güçlendirme çalışması yapılmasının kamu zararı yarattığını ileri süren Kağıthane Belediye Meclisi’nin İYİ Parti’li üy

Teknopark İstanbul Kuluçka Merkezi'ne İSTKA'dan destek!

Teknopark İstanbul'un kuluçka merkezi Cube Incubation'ın, İstanbul Kalkınma Ajansı'nın (İSTKA) Kovid-19 ile Mücadele ve Dayanıklılık Programı kapsamında "Girişimcilik Ekosistemi Yenilenme Projesi: Rejenerasyon-20" ile destekleneceği açıklandı.

Girişimciler düşük kira bedeli ödeyerek Teknopark İstanbul'da kalabiliyor!

Teknopark İstanbul Genel Müdürü Bilal Topçu yaptığı açıklamada "Kuluçka mezuniyeti sonrası girişimciler; post kuluçka olarak adlandırılan dönemde düşük kira bedeli ödeyerek Teknopark İstanbul'da kalabiliyor." dedi.

Silikon Vadisi’ne 10 milyon liralık yatırım!

Silikon Vadisi’ne 10 milyon liralık yatırımla teknolojik çalışmaları geliştirmek amacıyla Türkiye’nin ‘uluslararası kuluçka merkezi' kuruldu. 

Teknoparklardaki işletmelerden 2 ay kira alınmayacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, teknopark yönetici şirketlerine, kuluçka firmalarından ve teknoparklarda bulunan restoran ve kafe gibi ticari işletmelerden 2 ay boyunca kira alınmayacağını belirtti…

Türkiye'nin en büyük kuluçka merkezi 2020'de açılacak!

Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) ve İstanbul Ticaret Odası (İTO) ortalığında kurulan Teknopark İstanbul 10. yılını kutluyor. Teknopark İstanbul kapsamında inşa edilen Türkiye'nin en büyük kuluçka merkezi 2020'de hizmete açılacak.

Kirasını ödeyemeyen kiracıya ev sahibi kaç gün süre vermeli?

Kiracı ve ev sahiplerinin merak ettiği konular arasında yer alan kira ödenememesi halindeki durumlar internette cevap arayan sorular arasında yer alıyor. Peki kiracının kirasını ödeyemediği durumlarda ev sahibi kiracısına kaç gün süre vermelidir?

Saadet Partisi'nin genel merkez binası tahliye ediliyor!

Saadet Partisi (SP) Genel Merkezi kirası ödenmediği için mahkeme kararıyla tahliye ediliyor. Çankaya'daki 3 katlı genel merkez binasında tahliye işlemi başlatıldı.

İstanbul Havalimanı havacılık sektörünün en önemli kuluçka merkezi olacak!

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Samsunlu, “Bir teknoloji üssü gibi hizmet verecek ve dünyanın en akıllı havalimanlarından biri olacak İstanbul Yeni Havalimanı, havacılık sektörünün en önemli kuluçka merkezlerinden biri olacak" dedi..

İzmit Kuruçeşme Polis Merkezi, kirası yüksek gelince taşındı!

İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı olarak hizmet veren Kuruçeşme Polis Merkezi, kirası yüksek olduğu için taşınma kararı aldı.

Kuruçeşme Polis Merkezi kirayı ödeyemedi, karakol kapatıldı!

İzmit Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Kuruçeşme Polis Merkezi, kirası yüksek olduğu için yeni bir yer bulunana kadar kapatıldı.

Kuluçka merkezi kirası Haberi

Kuluçka merkezi kirası

KOSGEB, Silikon Vadisi'nde oluşturulacak Uluslararası Kuluçka Merkezi'ni açan üniversite ya da kuruluşlara için 11 milyon 25 bin liralık destek sağlıyor. Program için ABD'de teklife çıkıldı. Tekliflerin arasında 3'ü Silikon Vadisi, birer de Boston ve New York olmak üzere toplam 5 yer var. Bu merkezler aracılığı ile Türkiye'de geliştirilmiş ve belirli bir seviyeye gelmiş teknolojik ürünlerin tanıtımı ve pazarlanması gibi faaliyetler yürütülebilecek. ABD'nin yanı sıra Avrupa, Körfez ülkeleri ve Uzakdoğu'da da teknoloji merkezleri kurulacak.


YÜZDE 80'İ GERİ ÖDEMESİZ

KOSGEB Başkanı Recep Biçer, Silikon Vadisi projesi için kuruluş, donanım ve operasyonel gider desteği verildiğini söyledi. Merkezin kurulma hazırlıklarının bittiğini belirten Biçer, üniversiteler ve teknokentlerden talep geldiğini söyledi. Biçer, işletici kuruluşa işletme giderleri, bina tadilatı, altyapı, ofis donanımı ve yazılım giderleri için üst limiti...